Поемам дъх, затварям очи, да бъдат, да бъдат две черти! ТЕМА 306

• 36 596
  • 779
  •   1
Отговори
# 765
  • София
Куки, на 31 съм, долната граница е 0.7, аз съм 0.840 Sad Sad Sad С док ще се видим чак във вторник.
Биби, нищо не съм пила за сваляне, през февруари за първи път си направих това изследване, но го направих на 3 ден от МЦ, а тук четох, че по време на мц е по-нисък и сега го нсправих на чист ден, може би това му е истинската стойност. Утре съм на ендокринолог и сигурно ще ми изпише нещо за сваляне.

# 766
Моят варира 2,10-2,40 и ми изписа Еутирокс 25 мг. по 1/2 сутрин на гладно.

# 767
Моя ТСХ е между 3,3 и 4,0. Пия еутирокс 1х25мг сутрин. Но другата седмица съм на преглед. Не е сигурно дали ще остана с тази доза..
А аз да ви попитам при висок пролактин - моя е към 800, възможно ли е забременяване и задържане или няма как да се случи ?

# 768
  • Бургас
Високият пролактин сам по себе може да е причина за не-забременяване. Той води до липса на О., а дори и да има такава - то най-вероятно тя е некачествена.

Относно износването - мненията са разнопосочни. Аз самата забременях с висок пролактин и е факт, че не успях да задържа бременноста си. Sad

# 769
Соренда, не се отчайвай! Моят АМХ е 1,51 при референтни с долна граница 1, така, че прилича много на твоят резултат. Бях решила, че всичко е свършило при мен, смених доктора - отидох в Щерев и според новата докторка - да, има тенденция към намаляване на яйчников резерв, но според нея имам време за опити за спонтанно забременяване! Така че, ако може да се каже, че сме със сходни резултати и моято докторка е права, то си имаме реални шансове!  bouquet

# 770
  • София
Йоли Hug радвам се, че се появи Simple Smile пожелавам ти скорошен успех, специално за теб розов прашец, че след 20на дни памперси ще има Simple Smile

# 771
  • Габрово
Йо  Hug miss you.
Пъпешче кога дойде време за памперси,как лети времето. Crazy
Илейн мерси за инфото ще пробвам от 3 ди 5 дни.

# 772
  • София
Габи, дойде, неусетно мина и вече ме хваща страх

# 773
Не всички ендокринолози смятат, че TSH над 2 е проблем за забременяване.На мен ми трябваше време да убедя моят, че трябва да го сваля около 1.Повечето казват, че щом е под 2,5 няма проблем и често гинеколозите обвиняват TSH за незабременявато, при положение, че е в реф.граници, което било грешно.При мен в рамките на 3-4 дни варира от 2,10 до 2,40, та някакси склони да ми изпише нещо - детска доза Еутирокс, но се доверявам.
При мен розовия отенък изчезна и всичко си е наред.Ако човек се вглежда може да психяса.С БХ единствено имах болки в Я - прорязващи, но си мислех, че е ПМС и след като ми закъсня 2 дни теста показа +. Поздрави на всички бъдещи мами Hug, с пожелание повече момичета от групата да се присъединят към тях, че напоследък са много вяли + тестове Crossing Arms

# 774
  • София
Момичета, благодаря за окуражаващите думи и споделения опит. Честно, малко се поуспокоих, нали сме се хванали вече да действаме, но бях се филмирала, защото не съм чула още и мнението на доктор. Ох, дано скоро да се спре с лошите новини при нас и да дойде някоя добра..

# 775
Соренда успех ти желая от сърце.Дано док.другата седмица те успокои,че положението не е толкова лошо.

# 776
Соренда мила ,аз съм на еутирокс 100мг по 1 сутрин на гладно.При мен не ми помага 25 мг,защото съм с операция на гушата.Ще ти изпише нещо лекаря,не се тревожи. Hug

# 777
Момичета, дойде ми Sad  #2gunfire

# 778
Йоли и аз те следя  Simple Smile ,ти сигурно вече се уплаши от нас  Laughing  Praynig стискам ти силно палци за успех!
Пъпешче леко раждане и пухкаво бебче  Praynig

# 779
Пъпешчеееее,леко раждане и здраво,пухкаво бебенце  Hug
Николова,съжалявам за М  Hug

А сега заповядайте в новата тема,която ще напълним само с положителни тестове   Hug
Пролет носи ни на всички,чаканите две чертички!

Общи условия

Активация на акаунт