Вечеряте ли заедно?

• 29 347
  • 462
  •   1
Отговори
# 285
А сега е време да питаме психолозите какво смятат за спането под отделни завивки  Sunglasses Според мен това е по-определящо за близостта във връзката, отколкото храненето на една трапеза.

# 286
  • София
А сега е време да питаме психолозите какво смятат за спането под отделни завивки  Sunglasses Според мен това е по-определящо за близостта във връзката, отколкото храненето на една трапеза.

А спането на отделни легла?
Защото моите родители тази година празнуват 40 години от сватбата, но никога не са спали на един креват. Явно не са близки.  hahaha

# 287
Не знам, не знам, не съм психолог аз, но сигурно са изследвали и този феномен, няма начин, след като са изследвали кой къде и кога яде.

# 288
Спането под отделни завивки действа изключително укрепващо на връзката при хора, които обичат да се увиват като пашкул и са с крехък сън, а в допълнение и раздразнителни ако ги събудиш. Laughing

# 289
Спането под отделни завивки действа изключително укрепващо на връзката при хора, които обичат да се увиват като пашкул и са с крехък сън, а в допълнение и раздразнителни ако ги събудиш. Laughing

Точно така. Аз спя така. Невъзможно ми е под една завивка, защото гърбът ми винаги ми е открит.

# 290
И двамата работим на смени...когато той се прибере, а аз съм на работа до по късно, няма да стои гладен. Вечеря разбира се...А когато се случим двамата заедно вечер аз първо си пия вермута или виното/той не пие/, през това време се нахранва, няма да ми чака кефа..в общи линии рядко вечеряме по едно и също време...., но това не ме притеснява...

# 291

Не само с отделни завивики, в отделни стаи спим и понякога пак се налага да слагам тапи за уши, за да не чувам дъскорезницата.
В опасност ли е бракът ми?

# 292
Не знам, не знам, не съм психолог аз, но сигурно са изследвали и този феномен, няма начин, след като са изследвали кой къде и кога яде.
Може и да не са, не намирам. Ето ти свободна ниша за проучвания Mr. Green
Намерих само за спането в едно и също легло, по едно и също време. Ако съвпада 75% или повече - добре е Laughing
http://www.edna.bg/pod-zavivkite/brak/koga-dvojkite-spiat-po-dobre-4634507

# 293
  • София

Не само с отделни завивики, в отделни стаи спим и понякога пак се налага да слагам тапи за уши, за да не чувам дъскорезницата.
И ние сме така, от 9 години вече. С други думи, от ден първи когато заживяхме заедно. Тапи слагам задължително когато пътуваме и спим в една стая. Когато забравя тапите, както преди месец-два когато ходихме до Боженци, не мигвам цяла нощ  Twisted Evil

Родителите ми също не спяха в една стая, btw. Всеки от нас си имаше стая и негова лична баня. Ето това е моята представа за домашен рай, но за съжаление, не разполагаме с финансите, с които разполагаше семейството ми навремето.

# 294

И ние сме така, от 9 години вече. С други думи, от ден първи когато заживяхме заедно. Тапи слагам задължително когато пътуваме и спим в една стая. Когато забравя тапите, както преди месец-два когато ходихме до Боженци, не мигвам цяла нощ  Twisted Evil

Родителите ми също не спяха в една стая, btw. Всеки от нас си имаше стая и негова лична баня. Ето това е моята представа за домашен рай, но за съжаление, не разполагаме с финансите, с които разполагаше семейството ми навремето.

Това ми се струва като рай - да си имаш твое пространство, където да си починеш пълноценно!

# 295
И какво, значи 9-10 часа средно с пътя на работа, обикновено далеч от половинката, след това, ако може вкъщи отделно да се яде, отделно да се спи, отделни бани, че да не се засичате. Чак пък толкова да трябва да си почиваш от половинката. newsm78  Когато решите все пак да се видите, сигурно икономът със звънчето уведомява другия?

# 296
  • Sofia
   Ако щете вярвайте, но на мен пък ми е много хубаво да чувам как нощем любимият диша, размърдва се малко, обръща се настрани, че и леко прохърква. Не знам, някак празно ми е, като ми се е налагало да спя сама, когато него го няма по някаква причина.

# 297
Е, то и на другите сигурно им е приятно, но доколкото разбрах при тях проблемът е хъркането на любимия, а не че просто си предпочитат да спят отделно.

# 298
  • Sofia
   Ами, и моят прохърква, както написах, и то не толкова рядко – буди ме, но не ми пречи. Peace

# 299
Аз пък нищо не чувам, докато спя. Приятелят ми спи леко, та чува как рано сутринта започват комшиите отгоре да тропат, и как хората вървят по стълбището във входа, някакви такива работи.

Общи условия

Активация на акаунт