Вечеряте ли заедно?

• 29 337
  • 462
  •   1
Отговори
# 360
Не, не, за награда, примерно, ще мине пода с мопа, защото е много добър в тази дейност. И като се справи отлично с нея, за награда ще пусне прахосмукачката. Mr. Green

# 361
  • Куциндрел
Не, не, за награда, примерно, ще мине пода с мопа, защото е много добър в тази дейност. И като се справи отлично с нея, за награда ще пусне прахосмукачката. Mr. Green
В крайна сметка, аз изчистих половината къща, другата половина я оставих за домашната кикимора, а милуту ще омеси каймата, ще измие тавите и ще сготви. bowuu bowuu bowuu
Награди няма, само за котките има. Sunglasses

# 362
2.Няколко дами споменаха, че просто ги мързи да готвят.И не го правят, или е рядко.Е, ако мъжът каже, че от утре го мързи да работи, кютне се някъде на работа за 500 лв/месец, колко години ще изтърпят дамите мързела му, преди да го наритат?Задавам този въпрос с уточнението, че нито готвенето е приоритетно женска работа, нито по-голямата заплата и издръжка на семейството е приоритетно мъжка работа.Т.е., и двамата имат правото да изритат мързеливия, като им писне от него.

Нищо общо няма едното с другото. Дори и да не готви нито един от семейството, както е моят случай, храна и то хубава храна има по не от 100 места, от които можеш да си я вземеш на достъпна цена. Изобщо не са ти релевантни примерите, да не говорим, че жената не е длъжна да готви за да даваш пример, с това, че утре мъжът можел да откаже да работи. #Crazy

Цитат
Но, тъй като още в началото на връзката ни аз изрично съм уточнила, че съм мързелива и не ставам за домакиня, и той го е приел без възражения, някак силно се съмнявам, че баш заради едното готвене или чистене мъжът ми ще ме напусне. Живеем си добре вече близо 10 години, Краси, и колкото и да не ти се вярва, но не всички мъже се задържат с манджи, торти и гладене на ризи.

Абсолютно същият случай съм аз. И годините с мъжа ми заедно са даже 10 като теб.

# 363
Потребителката с романтично-сълзливия ник "Обичаме се завинаги" е вманиачена на тема любофф, Антигона  Laughing Има тема за това колко е важно да казваме Обичам те, която напълни с клишета тип 5 клас. Дори не мога да допусна, че подобни индивиди могат да седнат и най-спокойно да се нахранят сами, без Любимия.

Не я знам тази потребителка, ама такава мания на мен на съзависимост ми изглежда, не на любов.

# 364
  • MI
Аз от всичко едно не разбрах — има ли хора, които наистина спят на една възглавница?  newsm78 мислех че е шега, каква ще да е тази дълга възглавница  Crazy

# 365
  • Sofia
Аз от всичко едно не разбрах — има ли хора, които наистина спят на една възглавница?  newsm78 мислех че е шега, каква ще да е тази дълга възглавница  Crazy

Simple Smile

# 366
  • Куциндрел
А дали носят общи гащи? Crazy

Каквато и да е възглавницата ще си пречат.

# 367
Ние спим на три възглавници - аз на две, една върху друга, мм - на ортопедична.

# 368
  • MI
Скрит текст:

Simple Smile

#Crazy Вярно имало и такива възглавници. Е не, това ми идва в повече, най-хубавото е да си пъхна ръката до лакътя под възглавницата, да си я придърпам хууубаво и да си заспя така  Laughing 

# 369
  • София
Аз смятам, че това, да пазиш тишина на човек, който спи, по принцип е въпрос на възпитание и отношение. Няма значение кой е този човек - дете, мъж, родител, приятел...
.................Но всъщност е нормално човек, каквото е видял, това да възприема.
Именно.
Майка ми страдаше от безсъние и съм научена да ходя като котка, когато някой спи. А винаги ще помня как свеки веднъж прибираше тави и тенджери в 5 сутринта, а ММ беше правил чертежи до среднощ  Joy , та чак се осмели да направи бележка на мама                                         

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 15:38 от Cuckoo

# 370
Аз от всичко едно не разбрах — има ли хора, които наистина спят на една възглавница?  newsm78 мислех че е шега, каква ще да е тази дълга възглавница  Crazy
А дали носят общи гащи? Crazy

Joy Joy JoyНосят, гаранция. Какво семейство са иначе без общи гащи.

# 371
Най-добре двамата общо да са без гащи

# 372
  • София
Скрит текст:

Simple Smile

#Crazy Вярно имало и такива възглавници. Е не, това ми идва в повече, най-хубавото е да си пъхна ръката до лакътя под възглавницата, да си я придърпам хууубаво и да си заспя така  Laughing 
И аз спя така. Щерката към момента спи с мен на спалнята и когато се доближи твърде много на моята възглавница, се будя и леко я избутвам в нейната половина. Абе не обичам никой, било то мъж или дете или коте или куче да ми се вре докато спя. Искам празно пространство и спокойствие  Simple Smile

# 373
Ако има нещо, което не мога да понасям, това е споделянето на спалнята с някое от децата ми. Ей, не мога да ги изтърпявам - то е въртене, въздишане, ритници, дърпане на завивката, взимала съм ги в спалнята, само когато са били болни, при това само като малки.

# 374
  • тук-там
Ако има нещо, което не мога да понасям, това е споделянето на спалнята с някое от децата ми. Ей, не мога да ги изтърпявам - то е въртене, въздишане, ритници, дърпане на завивката, взимала съм ги в спалнята, само когато са били болни, при това само като малки.

Аз пък "ходех" при тях да спя - в случаи на болест или кошмари.  Laughing
Така винаги можех да се измъкна тихичко. При нас са спели само при липса на място - на  гости най-вече.

Общи условия

Активация на акаунт