Вечеряте ли заедно?

• 29 328
  • 462
  •   1
Отговори
# 375
  • Куциндрел
Нашето дете тъкмо го наюрихме да си спи в стаята и се разболя от Варицела. Mr. Green
Та пак обратно при мен, но утре му е 9-тия ден от болестта и в сряда обратно в стаята си.
Мълчаливо протестира, но това е положението.

Не разбрах общите гащи какви са? Бермудки, наполеонки, бикини? Mr. Green

# 376
 Grinning Grinning Grinning Темата беше " вечеряте ли заедно", не "спите ли заедно")))

# 377
Само че вече е, защото след като вечеряме, си лягаме и е редно да обсъдим и това. Следващият въпрос ще е "правите ли секс заедно или само по отделно".

# 378
Скрит текст:
Аз от всичко едно не разбрах — има ли хора, които наистина спят на една възглавница?  newsm78 мислех че е шега, каква ще да е тази дълга възглавница  Crazy

Simple Smile

#Crazy Вярно имало и такива възглавници. Е не, това ми идва в повече, най-хубавото е да си пъхна ръката до лакътя под възглавницата, да си я придърпам хууубаво и да си заспя така  Laughing 
Абе не обичам никой, било то мъж или дете или коте или куче да ми се вре докато спя. Искам празно пространство и спокойствие  Simple Smile
Ох, и аз съм така. Разкрачвам се широко, лягам по корем, слагам си ръцете под възглавницата и завивката до главата, а краката отвити.

# 379
  • София
Нашето дете тъкмо го наюрихме да си спи в стаята и се разболя от Варицела. Mr. Green
Та пак обратно при мен, но утре му е 9-тия ден от болестта и в сряда обратно в стаята си.

Ооо, варицела. Целият февруари бях варицелна с детето, и двете под карантина. Отвратителна болест.
Бързо оздравяване, Цеце  Hug

# 380
  • Куциндрел
Скрит текст:

Ооо, варицела. Целият февруари бях варицелна с детето, и двете под карантина. Отвратителна болест.
Бързо оздравяване, Цеце  Hug
Мерси, Таис.
Скрит текст:
Днес му е 9-тия ден и се счита за излекуван. Пък и като го гледам как дивее.... Crazy
Хубавото е, че аз съм я карала тази баба Шарка.
В началото на месеца едно дете от групата отишло на градина баш с Варицелата и до този момент почти цялата група е шаркава. Crazy

# 381
  • София
Само че вече е, защото след като вечеряме, си лягаме и е редно да обсъдим и това. Следващият въпрос ще е "правите ли секс заедно или само по отделно".
И двете, дядо попе  Grinning

# 382
  • MI
Аз при самото заспиване ползвам ММ като електрическа възглавница за стопляне на крайници, после гушвам възглавницата и почвам да ритам ако приближи  Laughing С малко легло просто не става, много се въртя и ритам...

# 383

Кюлотки Цеце, кюлотки.

# 384

Има логика... Joy, , но има и такива, които след като вечерят започват да пият....без да  си лягат да спят...

# 385
Е, на гладно ли да пият?

# 386
Те тия, дето фиркат по цяла вечер, обикновено не се вълнуват от ядене, камо ли с кой да ядат, нито от секс.     Laughing   Бутилката им е най-.....

# 387
  • София
Аз пък се чудя какво вечеряте, че да може да престои няколко часа след приготвянето му и да е  вкусно.

# 388
  • Sofia
Аз пък се чудя какво вечеряте, че да може да престои няколко часа след приготвянето му и да е  вкусно.

Crazy Crazy Crazy

# 389
  • София

След такъв въпрос е видно, че не готвиш  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт