MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 573
  • 511
  •   1
Отговори
# 150
На мен тестото на Мая отстрани ми се вижда клисаво на снимката.
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/12970932_90709804 … 15852532063_o.jpg
А ето и чиниите на останалите в теста за креативност.
https://www.facebook.com/BG.MasterChef/posts/907098639409153

# 151
На колко години е Цвета?

# 152
# 153
На мен тестото на Мая отстрани ми се вижда клисаво на снимката.
https://scontent.fsof2-1.fna.fbcdn.net/t31.0-8/12970932_90709804 … 15852532063_o.jpg
А ето и чиниите на останалите в теста за креативност.
https://www.facebook.com/BG.MasterChef/posts/907098639409153

На Йоана месото има жила.  Confused

# 154
  • София
Айде аз малко контра Wink
Севда не ми пречи и не ме натоварва, даже не ми се струва и да реве толкова, може би ѝ свикнах. Simple Smile

И мен. Емоционална е. Плаче. Какво толкова. Тя е проляла по-малко сълзи, отколкото приказки се изписват тук за тях.  Laughing
Да, за да стигне до финала, ще трябва да се стегне - тя няма да го направи и ще отпадне. То е ясно. Но чак пък да е тоооолкова дразнеща - не ми е.  Peace

# 155
  • sofia
В миналият сезон си имахме Аврам - аха и да заплаче, а пък мъж все пак Whistling

# 156
  • София
Чудя се дали интересът към ресторантите на журито е нараснал след старта на предаването? Днес голяма реклама с Пиърс Броснан.  Grinning

Да, определено.  Grinning

# 157
На моменти и мен ме дразни Севда със сълзите си...напомня ми на Стела от Х фактор, но на нея ѝ се налагаше да пее и понякога бавеше изпълнението си, докато се нареве.
Иначе изказвания тип Биг Брадър в изповедалнята: за нея е по - добре да си ходи, вместо да се измъчва да реве...са ми излишни. Има си жури, те са сметнали, че на този етап мястото ѝ е там. И това, че не яде месо, а в много от пътите го приготвя доста добре, показва, че има място там. Другите имат възможност да опитат и да сравнят своето ястие с това, което са опитали все пак.
В този сезон журито ми се струват по - толерантни, по - мили. В миналия сякаш бяха по - лоши и повече критикуваха.

# 158
Благодаря, за снимките от теста за креативност.
Нищо не ме впечатли, струва ми се, че избора е бил кое по-става от другите

# 159
  • Mediterraneo
Като видя физиономията на Севда, ми се отщява да гледам предаването! Бива чувствителност, бива, ама нейното си е жива лиготия и наистина не я понасям! Че и да ми я изкарват сред тримата най- добре- не мога да повярвам, че нямаше кой друг да заеме това място; ама да я дондуркат там, щото вижте колко достойно се държала!

# 160
  • Ню Йорк
Като видя физиономията на Севда, ми се отщява да гледам предаването! Бива чувствителност, бива, ама нейното си е жива лиготия и наистина не я понасям! Че и да ми я изкарват сред тримата най- добре- не мога да повярвам, че нямаше кой друг да заеме това място; ама да я дондуркат там, щото вижте колко достойно се държала!

Като и видя физиономията и минавам на гладуване. Могат да я използват за реклама на лекарства за убиване на апетита  ooooh!

# 161
  • София
В този сезон журито ми се струват по - толерантни, по - мили. В миналия сякаш бяха по - лоши и повече критикуваха.
Така си е. На мен това не ми харесва, предпочитам да са по-критични и да не подсказват (което си е ежедневие този сезон). Това пък дето им дават рецепти предварително направо ме сащиса, мислех, че трябва сами да измислят как да сготвят храната.

# 162
  • София
Рецепти им дават само, когато трябва да се повтори точно ястие и то даже не са рецепти, ами мисля че само необходимите продукти. Това беше казал Дарин миналата година.

# 163
Аз ли не разбрах, но на мен ми се струва, че внезапната елиминация  Wink беше спомената като възможност, а не че непременно ще я приложат  newsm78 
Иначе Лъчо продължава да ми е фаворит - вчера шефовете казаха, че единственият недостатък на Уелингтън-а му е недостатъчното печене - не му остана време.
Любо също ми е симпатичен но досега той си стоеше някак в сянка - нито много добре нито зле, може пък сега да е дошъл неговият шанс да покаже какво може  Peace макар че срещу сладкарка в нейни води... Аз съм за него довечера.

# 164
  • Sofia
Рецепти им дават само, когато трябва да се повтори точно ястие и то даже не са рецепти, ами мисля че само необходимите продукти. Това беше казал Дарин миналата година.
Миналата седмица им даваха рецепти за 3-те десерта.

Общи условия

Активация на акаунт