MasterChef България - сезон II (11.04. - 17.04.2016г.)

• 41 583
  • 511
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Внезапната елиминация (внезапната смърт), казаха още преди да почне сезона, че ще я прилагат за пръв път, а не че ще бъде само вариант.

# 166
  • София
Рецепти им дават само, когато трябва да се повтори точно ястие и то даже не са рецепти, ами мисля че само необходимите продукти. Това беше казал Дарин миналата година.
Миналата седмица им даваха рецепти за 3-те десерта.
Да де, защото трябваше да приготвят точно определени десерти и най-вероятно са били изброени само необходимите продукти.

# 167
дядо хаджия, останах с впечатление, че не е сигурно дали ще я приложат - имам предвид точно за днешния епизод  Peace

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 15:19 от Кристал7

# 168
  • Русе
Добре, че показвате тук по някоя чиния да видим по-обстойно кое как изглежда. Аз снощи не видях кога шефовете опитаха на Мая филето.

# 169
епизодът, в който изхвърчаха двама - не влиза ли и това в тази категория?

# 170
  • Испания
епизодът, в който изхвърчаха двама - не влиза ли и това в тази категория?

Да.

Севда смята, че била напредвала. В какво точно? В броя предавания, които наблюдава, може би.
Терзанията ѝ изобщо не ме трогват и вълнуват. Аман от нея!  ooooh! ooooh! ooooh!

В чинията на Йоана кокошки ли бяха ровили?

Това, което поднесе Севда, изглеждаше като „нещо като нищо“.
Има хора, които преминават през живота си, ревейки и предизвиквайки съжаление.

Чинията на Любо беше най-добра. Радвам се, че след толкова време се прояви. Съвсем беше изчезнал. Браво за това, че спечели той.  smile3501

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Йоана става все по-антипатична.

Еееееееееех, веднъж Цветелина да не е готвила нещо!  Wink

Най-сетне никой не се качи при победителя и готвят всички.

Калоян, както винаги досега, знае какво прави. Пюре от целина в мляко непременно ще си направя вкъщи.  chef

Евгени отново прояви кофти черти от характера си, правейки тънки сметчици.

Виктор като помага на Севда, трябва да помага и на другите. А това изобщо не е прието във формата. Отяжда ми се, само като погледна Севда и чинията ѝ.

Цветелина можеше да реже с къдрав нож, за да не мачка така тестото.

Евгени ако можеше, щеше да пробие главата на Любо с поглед.

Чинията на Мая беше хубава. Защо не видях тестото в нея?

Весела много беше увисила нос. Съжалявам, че този път хич не се справи.

Елизабет как спретна тази ужасна чиния?

Лъчо представи много апетитна чиния.

Радвам се за Мая. Битка между нея и Любо. Ще е интересно.  Party

smile3521

# 171
  • Велико Търново
И аз съм "за" Любо.

# 172
Не сте обективни като пишете, че подсказките са само за Севда.
На много от участниците са помагали или подсказвали.
Последният път, за който се сещам е припомнянето на Дима, че няма бяло саламурено сирене в чинията си в задачата със сирене и домати.

# 173
Изгледах снощния епизод и според мен е време Севда или Елизабет да си вървят. Севда с това реване я бутат напред /прилича ми на това кученце
Скрит текст:
, с тези влажни очи/, но все пак се справя по-добре от Елизабет. Йоана има идеи и ги реализира, Мая също. Любо досега не го бях забелязала, но сякаш има умения. Видях, че Георги имаше лист с рецептата пред него, т.е дават им рецепти. Доколкото знам в американския няма такова нещо. Питахте къде съм гледала детското състезание - ами в youtube. Пиша си masterchef junior USA и сезоните излизат. Препоръчвам.

# 174
Севда как рева за този рак,баси все едно баба си я накараха да свари.На Андре му няма нищо,моите ръце все си ми треперят от пубертета нататък,кво нещеш ми изследваха и си треперят.Не ми пречи в нищо треперенето,предполагам и на него.

# 175
Аз едва сега гледах вчерашният епизод. Според мен Севда я извикаха сред трите най-добри ,колкото да се успокои

# 176
  • София
Че то ако вземат всеки път така да я успокояват, тя до финала ще стигне и даже ще се наложи и да спечели.  Confused

# 177
  • София
Аз все си мисля, че и тримата шефове са доста принципни хора, за да бутат някой ей така от съжаление и едва ли не да си измислят, че е вкусно, а всъщност да не е. Предполагам, че е просто шанс при Севда, но тази седмица май ще й е за последно.

Утре ще има доста зор с гостите при отборното състезание.
Който няма търпение може да погледне -

http://masterchef.btv.bg/article/news/restorantyori-i-ekleri-uch … rchef-po-btv.html

# 178
  • София
Уаооо  bowuu
Много добър Мастърклас, шефчето е много готин   Heart Eyes

# 179
Лелеее, какъв десерт им спретнаха...

Г-н Иванчев изглежда много сериозен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт