Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са различните форми на осиновяване, които се обсъждат във форума?
Какви са мненията на хората относно осиновяването на деца?
Какви са съветите за подготовка на семейството за осиновяване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са различните форми на осиновяване, които се обсъждат във форума?
-
Какви са мненията на хората относно осиновяването на деца?
-
Какви са съветите за подготовка на семейството за осиновяване?
-
Какви са страховете и предизвикателствата, свързани с осиновяването на деца?
Мисля,че има няколко такива момичета във форума.Поздравявам те за решението
По добре го обмислете добре, и то от страната на детето, то как би се чувствало постоянно да го оставят и да го прибират. Освен това ако обикнеш детето като твое собствено би ли те спряло разстоянието и би ли го оставила с лека рака, до следващия път когато ще си дойдеш. Това не е кученце което можеш да оставяш и да прибираш когато ти се иска, и щом животните преживяват тежко подобни раздели колко повече едно дете. Това не е къща, да имаш във всяка държава по едно дете, че да не сте сами. Не че съдя подбудите ти, и може да съм далече от реалността, и се извинявам ако си се почувствала нападната и съм те обидила по някакъв начин, но това звучи несериозно, най малкото.
!Предстоят ви невероятни вълнения 
сега се сещам за друг вариант да сте полезни на една такава душичка - движението на българските майки периодично организира кръщенета на деца от домове в различните краища на страната и се търсят кръстници за тези деца.Свържете се с майките и станете кръстници,така обвързаността с едно такова детенце остава за цял живот.Ето и ние ще организираме подобно кръщаване и вече имам толкова много желаещи за кръстници,а още нищо не е подготвено и не се знае броят на децата