След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 909
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Да се е наплашила от димките,  за това да я успокаява ли . Или тя го е видяла по отблизо и се е стресирала  hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy Joy

Кита е толкова отчаян на последната им снимка дето пуснах  hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy

Веднага сложиха тази снимка за сравнение  hahaha

Joy Joy Joy

Пуфи, трудно ще ги видим на стадион заедно  hahaha Joy

Не виждам Боре с тениска на Бешикташ и в техния сектор, нито Елка с Фенербахче  Joy Joy Joy Joy
Добре, де само в мола да ходят и на мачове на националите.  Joy Joy Joy

# 286

Не е толкова зле облеклото. Още вчера си помислих, ако е с къса пола няма да е толкова зле  Joy Joy Joy

# 287

На втора снимка ми се струва, че се опитва да се дръпне  newsm78

Снощи рускините коментираха, че сцената с ревността на Боре си е направо от реала - крещял и заради Кита  hahaha  hahaha  hahaha

# 288
# 289
  • София

Не е толкова зле облеклото. Още вчера си помислих, ако е с къса пола няма да е толкова зле  Joy Joy Joy

Крачетата са и муцка! Само Борко да им купува обувчици от МОЛ- а! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 290

Кита и той отслабнал  Joy Joy Joy

# 291
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ма стига го показва това чучело, пфууу той за толко години няма толкова снимки както от тоя мач  ooooh!
А Дафа,  що така и правят косата не мога разбера заради Омерчик ли newsm78
От как спаха заедно и почна в офиса така да ходи

# 292
Този поглед на Йо е стил а ла Йош! Ей такива погледи ми вдигаха нервите предишните епизоди, но да се надяваме, че този е от вежливост и адекватно сценично поведение за дефилиращи дизайнери! Но Дефненцето вече не се вижда отзад!

# 293
Може и да са си казали нещо Гало и Дефне ама без да я полива с нещо де.

# 294
Да коментирам лирично всички снимки на нашите герои с техните половинки. Има една много хубава песен на Кърач - "Очите са огледало на сърцето". Е, това не спират да повтарят Елбар феновете в Туитър и ако аз трябваше да чета по очите какво е в сърцето на Елка и Баръш, то с цяло гърло бих извикала "Елбар вар!" Въпрос на време е да го видим, ако се осмелят!

Поздрав с "Очите са огледало на сърцето" на Кърач:

https://www.youtube.com/watch?v=hvx66NvLjds

# 295
  • София
Да коментирам лирично всички снимки на нашите герои с техните половинки. Има една много хубава песен на Кърач - "Очите са огледало на сърцето". Е, това не спират да повтарят Елбар феновете в Туитър и ако аз трябваше да чета по очите какво е в сърцето на Елка и Баръш, то с цяло гърло бих извикала "Елбар вар!" Въпрос на време е да го видим, ако се осмелят!

Поздрав с "Очите са огледало на сърцето" на Кърач:

https://www.youtube.com/watch?v=hvx66NvLjds
От твоите уста, в Божиите уши! Дано, дано, дано! Като се замисля аз за мен не мечтая толкова силно, колкото за тях да са двойка!  Thinking

# 296
  • София
Добре, как може Деврим да изкара такъв незаинтересован поглед и като цяло такова ледено държание от Йо, а Йош не може? Crossing Arms

# 297
Добре, как може Деврим да изкара такъв незаинтересован поглед и като цяло такова ледено държание от Йо, а Йош не може? Crossing Arms
Много интересен въпрос. В серията на Деврим Йо доста се въртя около Фикрет, то за роклята я захвалва, то удивено я гледа, като разбра за феникса, даже най-емоционалния момент преживяха тогава в разговора на хълма и въпреки всичко останах с усещането за много влюбен в Дефне мъж, който е мил и любезен към Гало, но толкова! Thinking Забравих, и за ръка се хванаха!

Може и тази снимка да ни заблуждава как я гледа, да видим в петък!

# 298
  • София
Скрит текст:
Много интересен въпрос. В серията на Деврим Йо доста се въртя около Фикрет, то за роклята я захвалва, то удивено я гледа, като разбра за феникса, даже най-емоционалния момент преживяха тогава в разговора на хълма и въпреки всичко останах с усещането за много влюбен в Дефне мъж, който е мил и любезен към Гало, но толкова! Thinking Забравих, и за ръка се хванаха!

Именно. И аз това питам.   Thinking

# 299
Скрит текст:

Именно. И аз това питам.   Thinking
Дарбата на режисьора. Да видиш, да усетиш сцената, да инструктираш актьора за поза на тялото, за точната емоция, която искаш от него, да предадеш тази емоция с най-добър ъгъл на заснемане, с най-добрите кадри в тази сцена, с музиката, ако щеш, защото аз усетих и различното музикално оформление в тази серия, което също е част от режисьорската работа. Просто усет, който мисля, че Деврим има в повече от Йош!

И Йош имаше добри попадения като сцената пред банята, но аз при Йош говоря за цялостно усещане на студенина в посланието, а не на динамика, любов. Нямам обяснение, защото нямам грам понятие как се снима.

Но в Туитър, рускините, ние - всички отбелязват тази разлика и усещане за завръщане към настроението, което режисьорската работа на Метин носеше.

Общи условия

Активация на акаунт