След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 728
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
Илденце,къв фраг чакаш...оказва се че почти целия екип са фенове на Бешикташ и са там...Али Асил или там какъвто и да е и той само тутурутва ...таз е от Йомковия офис една от масовката  Mr. Green

ГАБУНЧИ Heart Eyes Hug

# 31
Тете  Hug ти къде си виждала усмихнат темерут па ти  hahaha hahaha hahaha

значи какво,да вземе да очакваме не бомбе,ми направо изгарящ епизод в Петък,а  hahaha hahaha hahaha
то с толко изниквания,любов,фенства,запознанства  Joy Joy Joy Joy

на целия цирк днес само Боци не се е записал

# 32

Ирче, Hug Heart Eyes благодаря за темичката... bouquet bouquet bouquet Имам чувството, че всеки ден се записвам в нова тема... ooooh! Mr. Green

Оф, тия и днес нема пуснат фраг... ooooh! ooooh! ooooh!

Габи, Hug Heart Eyes

Илде  Hug, не е чувство, истина си е  Joy  Joy  Joy От петък нещо не ни е секнал ентусиазма  Tired

# 33
  • в подножието на планината
Илде  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Еееех, историята помни и по две теми на ден  Joy Joy Joy Joy
smile3521 smile3521 smile3521

# 34
  • Още у мъглата ...
Ехооооо, добър вечер, ашкчета  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ко става днес бреее, айййй, грозньо и грозня са се разфърлили из медии и снимки да ни разстройват естетичните ни погледи  ooooh! ooooh! Mr. Green
Ма как може да са толкова зле и как може нашичките да се дават прасетата да ги ручат Shocked ooooh! Mr. Green

После още  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

И сега след цялото това преглъщане на грозньовците си заслужаваме един хубав антидот/ фраг с нашичките  Naughty Party Party Party

Габи  Hug, то и хубава серия си заслужаваме, например с едно весело изпращане на белосаната, ама кой ли ни чува нас  Mr. Green

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Заслужаваме, я Naughty Най-вече заслужаваме оная смотла избелената да се ритне сама, ако трябва  Naughty Mr. Green

# 35
  • Керодиспансера
С лимба , без лимба ,толкова ми е антипатичен , че не мога да го гледам изобщо  ooooh! по физиономията му си личи , че не е хубав като човек - такава една мазна , нагла , ехидна  ooooh! до Елчин стои като натрапник , че демонстрира и собственост  #Cussing out не мога да си го представя да е влюбен , нежен , внимателен , с какво толкова я задържа до себе си  Thinking #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 36
Илденце,къв фраг чакаш...оказва се че почти целия екип са фенове на Бешикташ и са там...Али Асил или там какъвто и да е и той само тутурутва ...таз е от Йомковия офис една от масовката  Mr. Green

ГАБУНЧИ Heart Eyes Hug

горкия Боци  hahaha hahaha hahaha
в тоя екип е като агне сред вълци  hahaha hahaha hahaha hahaha
сам самотен си носи шалчето на Фенербахче  hahaha hahaha

# 37
Верче,па хапете ги  Laughing питам аз,защото имам чувството,че се приема мн насериозно това изказване  Wink

Вярно,че гледач за кучетата трябва...те ги гледат по-бетер от малки деца   Rolling Eyesooooh!

# 38
  • Още у мъглата ...

ГАБУНЧИ Heart Eyes Hug

Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Ма къв е тоя зор за тоя мач ... с Бурсаспор Mr. Green Аз мислех, че е нещо международен мач, а той от вътрешното първенство  hahaha hahaha hahaha

# 39
  • Керодиспансера
Той снима с Избелената  Mr. Green Laughing hahaha hahaha hahaha hahaha

# 40
  • Още у мъглата ...
С лимба , без лимба ,толкова ми е антипатичен , че не мога да го гледам изобщо  ooooh! по физиономията му си личи , че не е хубав като човек - такава една мазна , нагла , ехидна  ooooh! до Елчин стои като натрапник , че демонстрира и собственост  #Cussing out не мога да си го представя да е влюбен , нежен , внимателен , с какво толкова я задържа до себе си  Thinking #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Peace
Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 41
  • Perla
Скрит текст:
Ирка  smile3525 за темата!

Страхотен ден просто hahaha
Кюса е излъгала, че не познава Мерич. Работили заедно в някакъв сериал...  hahaha

Тя само за това да е излъгала  Mr. Green Цялото ѝ интервю е такава лъжа, че няма накъде повече. Мерич не познавала, акъли не давала, обичала Елка, обичала феновете и т.н. Половината свят коментира, че заради нейната ревност няма интимни сцени в Ашка- аз така знам- няма дим без огън, така че- може да не е вярно изцяло, но че има нещо, има.

А Кита наистина е съвсем излишен там, седи като залепен на фотоколаж. Колкото и да я прегръща, няма как да го харесам
ох бе ,няма нищо вярно че е работила с Кюса ...в това дизи за което я спрягат Мерич е участвала там като актриса -Ясемин се казва героинята и...но феновете скалъпиха веднага това и го пуснах в туитър  Mr. Green

ей ви линк  http://www.sinematurk.com/film/45016-cocuklar-duymasin/
http://www.sinematurk.com/kisi/7025-meric-acemi/

Ди, това, което аз съм чела във вестниците, е, че са приятелки с Мерич. А дали Кюса може да влияе върху сериала- само мога да предполагам. Защото по някакво странно стечение на обстоятелствата, когато започнаха да се появяват тези писаници, започнаха и онези серии, в които ГГ едва сварваха да се видят, камо ли нещо друго. И ако рейтингът не беше започнал да пада така застрашително, сигурно щяха да продължат да ги държат на разстояние. Защото никой не разбра как изведнъж Йомер започна да нарича Дефне своя приятелка, как започна да излиза с нея насам -натам. Уж беше сърдит, уж нямаше да се доближава до нея, пък после изведнъж му мина. Преди още Дефне да отиде у тях, за да му каже, че вече е свободна. Ей това пък си беше такава глупост, че няма накъде повече- Дефне я направиха съвсем елементарна, сякаш единственият проблем между тях бяха парите. Но това пак са гениалните хрумки на Мерич. Одеве стана дума и за репликите на Корай. Да не би да стане второстепенен герой вече, защото имаме кандидат за първостепенен Mr. Green

# 42
  • Още у мъглата ...
Той снима с Избелената  Mr. Green Laughing hahaha hahaha hahaha hahaha

Няма как, Али Асил е операторът Naughty Mr. Green

# 43
  • в подножието на планината
Диди, Hug Heart Eyes дано да не ни секва ентусиазма... Laughing

Аууу, само да изпратим избелената, друго нищо не искам... ooooh!

Диденце, Heart Eyes те и да не са на мач, пак същата работа...мързи ги и не им пука... ooooh!

# 44
То е ясно, че не влияе на сценария, но да не лъже, че не я познава.
Па и цялото интервю е цирк.. И съвсем случайно баш по тв8 го пуснаха пак hahaha
Кита просто няма да го коментирам Sick

Общи условия

Активация на акаунт