След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 854
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Майко, като гледам физиономията на Дафа на снимката пред фирмата. ooooh!

# 316
Диде  Hug ми тя Елка каза в репортажа,че вкъщи има уреди,но така си седят и не ги ползва понеже имала ускорен метаболизъм  Peace явно Китодар е изтръскал прахта  hahaha

Елеее като почнете кой е по-добър режисьор значи  ooooh!  като че всички тука сме завършили режисура и сме толко вещи в занаята та вече ще казваме кой в по добър или не  Peace
Ако не бяха показали Деврим,че той стой зад епизода и Йош не се беше "похвалил",че е в болница ...нямаше и да разбереме кой в правил епизода ама айде  Crossing Arms

Прекалено много внимание обръщате на тези неща  Peace
Верко  Hugза метаболизма разбрах ама уредите съм ги пропуснала  Mr. GreenА това за режисьора може и да не съм завършила режисура но като зрител мога да правя разлика и още в самото начало аз казах че работата на Йош не ми харесва, още повече в 40 еп.. И като чета рускините, в туитъра а и тук не харесват много Йош и правят разлика със стария екип как бяха заснети и режисирани епизодите, с Йош и сега с Деврим.... Така че не е нужно да си специалист за да видиш разликата

# 317
Йо ще го закъса  Mr. Green

# 318
  • Perla
Йо ще го закъса  Mr. Green

Искам много да го закъса! 200% съм зад Дефне! Мизерник с мизерник! Сърдеше ѝ се, че го се съмнявала в него, а май се оказа права! Да не би някой от космоса да се хили така на оная смотла! Докторчето си изпи кафето и си замина сигурно, пък тая- наместиха я до Йомер. Направо искам да го отреже и с пръстена! Ама иначе ще гледаме дива Дефне и ядосан Йомер- приказка! Още една серийка ще ни отпуснат без дълбоки драми. Защото истинската Дефне, като я настъпят, не реве, не потъва в депресия, а се държи гордо. Мноого ще трябва да се постарае Йомерчик и пред мене, че да му простя тоя поглед! Че и за ръката продължава да я държи!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И по него стрелям, не само по бледоликата!

# 319
# 320

Искам много да го закъса! 200% съм зад Дефне! Мизерник с мизерник! Сърдеше ѝ се, че го се съмнявала в него, а май се оказа права! Да не би някой от космоса да се хили така на оная смотла! Докторчето си изпи кафето и си замина сигурно, пък тая- наместиха я до Йомер. Направо искам да го отреже и с пръстена! Ама иначе ще гледаме дива Дефне и ядосан Йомер- приказка! Още една серийка ще ни отпуснат без дълбоки драми. Защото истинската Дефне, като я настъпят, не реве, не потъва в депресия, а се държи гордо. Мноого ще трябва да се постарае Йомерчик и пред мене, че да му простя тоя поглед! Че и за ръката продължава да я държи!  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire И по него стрелям, не само по бледоликата!
rotfImbo rotfImao

# 321
Да Диде защото знаят,че са различни хора зад камерата  Peace така е много по лесно да съдиш някой  Peace
Ако ви покажат кой е,няма и да знаете  Peace от тази гледна точка съдя  Peace
Ако толко не ставаше за нищо,нямаше да го вземат тоя човек  Mr. Green

А за Кита  Mr. Green не ми е толко отслабнал,колкото ми изглежда изтормозен  hahaha същия мазньок си е,прост на лице е отслабнал само,но това може да се дължи на нерви  hahaha

# 322
На дефилето Коришко реши, че едни разменени обувки ще му провалят кариерата, ама нали Фикито намери правилните обувки, спаси му кариерата - значи на Коришко не му трябва много, че да изпадне в траур, но каквото и да е, интересно ще е.

Нямам търпение да видя Дафинка в действие. Вече май не ме бърка каква ще я покажат, важното е да има екшън и забавление. Че с фините алюзии на Мерич не знаем Дефне глупава ли е или захлупена от любов. Да си я покаже ачик, ачик каквато е, че да настъпи раздвижване в любовния застой. Ей така както раздвижи нещата в края на 40 епизод и целия 41 - то сближаване, то ревност, то параноя! Да ти е кеф да гледаш и коментираш! Grinning

# 323

rotfImbo rotfImao
Ах бе Доре хахахах
Може и погледа му да е на друго място,но да изглежда все едно нея гледа  hahaha
Ако Дафето е застанала долу до тях Joy и той нея гледа  hahaha  hahaha
Но все пак ще подкрепя и аз  hahaha иииии пислик,яланджъ урсуз  Crossing Arms  шерефсис  Crossing Arms

# 324
Да Диде защото знаят,че са различни хора зад камерата  Peace така е много по лесно да съдиш някой  Peace

А за Кита  Mr. Green не ми е толко отслабнал,колкото ми изглежда изтормозен  hahaha същия мазньок си е,прост на лице е отслабнал само,но това може да се дължи на нерви  hahaha
аз не мога да се съглася с това..... По назад пуснах снимка дори и да не знаеш кой е режисьора и оператора ще направиш разлика че единия ако си забелязала постоянно им отрязва главите докато при стария екип и Деврим не видях лицата им наполовин показани както беше отбелязано че Йош веднага смени ъгъла на снимане в кабинета на Йо.... Затова ти казвам че ако си по наблюдателен това се вижда че дали е Петкан или Иван има различен стил на работа

# 325
Вери, не казвам, че Йош не става, просто неговият поглед не ми е по вкуса. Неговото режисирани сигурно е ОК за повечето хора, но мен някои неща ми смущават.
Има филми, които, когато ги гледам, будят възхищение в мен как е помислено за всеки детайл, което е екипна работа, разбира се, но главната заслуга е на режисьора. Забелязвам как е помислил режисьора всяка сцена да изглежда реална, да няма нищо изкуствено, действието да се прелива плавно.

При Йош забелязвам пропуски при напасването на кадрите, как без да са местили телата си героите, изведнъж са в различно положение един спрямо друг. Друг път съм забелязвала как е монтирал кадрите, че един и същи кадър го представя като различен, т.е. монтира го два пъти, все едно че са две различни действия, но не са, и други такива подробности съм забелязала. Освен това виждам проблем с осветлението на сцените. Понякога са ми по-тъмни от желаното, особено в дома на Йомер, и това създава също някакво настроение. Освен това Йош често снима някак отдолу обектите, докато при Метин и Деврим усетих едно снимане направо срещу обекта. Йош снима повече лицата, Метин хващаше по-голяма част от телата на актьорите.  За някои абсурдно заснети моменти дори няма да коментирам, защото отново това е въпрос на мое усещане, че са абсурдно режисирани. Една от тях беше партито в дома на Йомер и по-точно запознанството на Дефне с Шебнем, годеницата на Алп.

Ето това са моите наблюдения, с което не казвам, че Йош не става, а че неговият усет и поглед към сцените не са по моя вкус. Човекът става, но за други, не за мен.

# 326
  • София
Йо ще го закъса  Mr. Green

И аз, като Дорето, искам да закъса, ама яко. Просто да му се съсипят нервичките, за да види.  Mr. Green

Верче, не съм режисьор, но начинът на заснемане на първия екип и на Деврим ми харесват повече. Аз още тогава го споделих. Лично мнение, но някак сцените са заснети фронтално, абе страхотно е.

Ако интимните сцени са снимани от Йош, значи нямам забележки за тях, но принципно все снима в профил, от далеч и т.н. Peace

Ето, напр. това елементарно приклякване на Йомер пред Дафне. На пръв поглед нищо особено, но някак много интимно, символично и хубаво. Heart Eyes При Йош Йомер е винаги седнал на ръба на бюрото, на стола с/у Дафне и все се протяга към нея от разстояние. А, така приклекнал, беше толкова близо и интимно, погледите им бяха почти на една височина. Peace

Другото: когато усети, че започва спорът, Йо си съблече сакото и сякаш се приготви за отбрана при нападение. Дребни детайли, но много показателни. Heart Eyes

# 327
Дани монтирането няма нищо общо с Йош  Peace
Монтира го Айкут сигурно или някой друг
В 41 също се видя лошо монтиране  Peace  не е виновен Деврим,че е снимал няколко дубъла,а човека монтиращ серията. Йо когато придърпа Дафа в един момент докато реши да я придърпа тя не ядеше,после изведнъж тя беше напълнила устата,после на другия кадър докато говореха,нямаше и помен е дъвчеше преди секунда и след това пак личеше че ядеше  Peace кой е виновен - режисьора или монтиращия човек  Mr. Green

# 328
Дани монтирането няма нищо общо с Йош  Peace
Монтира го Айкут сигурно или някой друг
В 41 също се видя лошо монтиране  Peace  не е виновен Деврим,че е снимал няколко дубъла,а човека монтиращ серията. Йо когато придърпа Дафа в един момент докато реши да я придърпа тя не ядеше,после изведнъж тя беше напълнила устата,после на другия кадър докато говореха,нямаше и помен е дъвчеше преди секунда и след това пак личеше че ядеше  Peace кой е виновен - режисьора или монтиращия човек  Mr. Green

Режисьорът е виновен, разбира се. Той носи крайната отговорност и за монтажа. Така считам аз. Той затова е режисьор, режисира всичко. А монтажистът е просто изпълнител, с уменията да монтира, но не е и режисьор. Не знам кой е писал статията в Уикипедия, но там също това се казва за монтирането.

# 329
  • На юг от тук

Общи условия

Активация на акаунт