След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 819
  • 741
  •   1
Отговори
# 225

Биби, Hug Heart Eyes Диденце, Hug Heart Eyes Тери, Hug Heart Eyes

Е, къде е петък...малко остана и ще разберем какво са ни подготвили, със сигурност ще е много различно от това, дето го мислим, ама здраве да е... Laughing
Илденце  Heart Eyes Hug мдааа, не остана до ПетъкО  Laughing

# 226
  • По света и в нас.
Доре, как кой ще я изтърпи,ами Ние феновете на Борето. Mr. Green

# 227
  • Керодиспансера
Добър ден   Hug Hug Hug Hug Hug с една усмихната и лъчезарна Ханде  Heart Eyes

# 228
Какво дълго резюме  Shocked

# 229
  • У Диспансера ...♥♥♥
Викам Йошчо,  да си ходи че за нищо не става спрямо Денизката  Peace

# 230
  • София
Викам Йошчо,  да си ходи че за нищо не става спрямо Денизката  Peace

И аз съм на същото мнение. Peace

Много, много ми хареса работата на Деврим. Казвам го за 100-тен път, но съм очарована от начина му на снимане. Винаги снима под такъв ъгъл, че зрителят да е в центъра на събитията. Peace Някак предава емоцията на героите. Абе, супер е!

# 231
  • По света и в нас.
А превод на озета. Blush
Освен парти,сюрприз и любов друго не разбрах. Joy Joy Joy

# 232
Викам Йошчо,  да си ходи че за нищо не става спрямо Денизката  Peace

И аз съм на същото мнение. Peace

Много, много ми хареса работата на Деврим. Казвам го за 100-тен път, но съм очарована от начина му на снимане. Винаги снима под такъв ъгъл, че зрителят да е в центъра на събитията. Peace Някак предава емоцията на героите. Абе, супер е!
ами какво да очаквате от човек който си снима чорапите,косматите крака,котките и т.н  Whistling Деврим  newsm78  май и този епизод режисира

ИРКО Heart Eyes HugМИШЕ Heart Eyes Hug

# 233
  • София
Ди Hug, направо се върнах в първите епизоди и то благодарение на Деврим. Heart Eyes

# 234

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 11:59 от eliNIM

# 235
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама давайте превод и на бг, че някой не знаят руския и така се обезмисля като се слага  Peace

Изненадата на Омер, ще разтопи нашите сърца.
Любов под наем ще започне с парти след дефилето. Каквото ще се случи , ще стане именно на това прати. И в добавка там е и пресата.

Омер, трябва да отиде на един семинар в друг град. Синан организира това като сватбено пътешествие,  което да разтопи ледовете между Омер и Дефне. Да видим ще успее ли Синан да уговори от сърдеща се двойка да ги сдобри.
От друга страна Яса минава в действие. Вие много ще се очудите от нейния ход.
Неочаквани неща стават от един към друг.
Нариман има нова цел и това е-Галоша. Нериман се съсредоточава върху нея. ТЯ ще отпрати от тук това момиче. Какво ще доведе до замисъла на Нериман?
Омер ще направи на Дефне,  такава изненада , че ще накара да се разтопят сърцата на всички от противоположния пол.
Любов, вълнение и романтика ще е пълен епизода  Mr. Green

# 236
Систър  Heart Eyes

Май пак ще се заяждат цял епизод  Party Joy

Дефото май ще направи някаква сцена на ревюто  hahaha hahaha hahaha

# 237
На Дефо бюрото като моето  hahaha hahaha hahaha Пълен хаос  Joy Joy Joy

# 238

Дефото май ще направи някаква сцена на ревюто  hahaha hahaha hahaha

Joy  Joy  Joy На такова ми прилича  Laughing Кориша май имаше лепенка на лицето, остава и да ги е натупала  hahaha  hahaha  hahaha

Ди  Hug, Ели  Hug Мише  Hug, Елини  Hug

# 239
Ама давайте превод и на бг, че някой не знаят руския и така се обезмисля като се слага  Peace

Изненадата на Омер, ще разтопи нашите сърца.
Любов под наем ще започне с парти след дефилето. Каквото ще се случи , ще стане именно на това прати. И в добавка там е и пресата.

Омер, трябва да отиде на един семинар в друг град. Синан организира това като сватбено пътешествие,  което да разтопи ледовете между Омер и Дефне. Да видим ще успее ли Синан да уговори от сърдеща се двойка да ги сдобри.
От друга страна Яса минава в действие. Вие много ще се очудите от нейния ход.
Неочаквани неща стават от един към друг.
Нариман има нова цел и това е-Галоша. Нериман се съсредоточава върху нея. ТЯ ще отпрати от тук това момиче. Какво ще доведе до замисъла на Нериман?
Омер ще направи на Дефне,  такава изненада , че ще накара да се разтопят сърцата на всички от противоположния пол.
Любов, вълнение и романтика ще е пълен епизода  Mr. Green

Благодаря, Ирка  Heart Eyes Изглежда Синан само ги провокира двамата, та да се съгласят да идат заедно  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт