След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 882
  • 741
  •   1
Отговори
# 240
Викам Йошчо,  да си ходи че за нищо не става спрямо Денизката  Peace

И аз съм на същото мнение. Peace

И аз  Peace

# 241
Здравейте и от мен  Hug Има някаква анкета и наш Боре изостава  Peace
http://www.ybumedya.com/site/oyver/

# 242
  • По света и в нас.
Значи горе долу съм го разбрала. Mr. Green
Само ни залъгват,за да има преса и Кориша да обвинява Дафнето,значи нищо не е толкова розово.
Синан щом ще ги сдобрява,значи нищо не е розово.
Новата цел на Нериман щом е Гало,значи нищо не е розово.
Омер щом ще прави изненади на Дафне ,Мнооого е прегрешил,значи положението не е никак розово.
С две думи ни замазаха очите  за сега. Thinking

# 243

Дефото май ще направи някаква сцена на ревюто  hahaha hahaha hahaha

Joy  Joy  Joy На такова ми прилича  Laughing Кориша май имаше лепенка на лицето, остава и да ги е натупала  hahaha  hahaha  hahaha

Ди  Hug, Ели  Hug Мише  Hug, Елини  Hug
Диди  Hugще е имало купон след дефилето  Mr. GreenАй да идва петък  Party

# 244
  • София
Ирче, мерси! bouquet

Значи след като се стига до изненада в дома на Йомко, това, което Синан замисля като сватбено пътуване, ще се провали и дано не се лъжа, че Гало ще се натресе. Така Йомер ще бъде принуден да крои друг план.

На партито ще има екшън. Гало ще е залепена за него. Надявам се Дафне изобщо да не присъства на това парти. Peace

На Нера изобщо не разчитам, засега Яса и Синан могат да са опора на Дефмер. Peace

# 245
Той добре, че я е убедил да иде с него в тях, че да го питам каква изненада щеше да направи  Joy Joy Joy Joy

# 246
Според мен вече окончателно ще й даде пръстена на маминка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
С някое любовно обяснение  Party

# 247
  • София
Той добре, че я е убедил да иде с него в тях, че да го питам каква изненада щеше да направи  Joy Joy Joy Joy

Иначе щеше да бие на коленца у махалата. Joy hahaha Joy

# 248

Е те това трябва да се види  hahaha  hahaha  hahaha

# 249
Значи горе долу съм го разбрала. Mr. Green
Само ни залъгват,за да има преса и Кориша да обвинява Дафнето,значи нищо не е толкова розово.
Синан щом ще ги сдобрява,значи нищо не е розово.
Новата цел на Нериман щом е Гало,значи нищо не е розово.
Омер щом ще прави изненади на Дафне ,Мнооого е прегрешил,значи положението не е никак розово.
С две думи ни замазаха очите  за сега. Thinking

Биби, важно е накрая да стане розово  Crossing Arms И Фика да си отлети на феникса  Mr. Green Другото ще го изтърпим  Laughing

Мише, щом е имало скандал на партито, едва ли Дафа си е тръгнала, то нея ако я няма, няма кой да се прави на глупак  Mr. Green

# 250
Той добре, че я е убедил да иде с него в тях, че да го питам каква изненада щеше да направи  Joy Joy Joy Joy

Е те това трябва да се види  hahaha  hahaha  hahaha
Дали пак ще каже "Първата звезда от безкрайната ни любов"  Laughing

# 251
  • София
Скрит текст:
Той добре, че я е убедил да иде с него в тях, че да го питам каква изненада щеше да направи  Joy Joy Joy Joy

[/quote]

Забрави ги той звездите, сега са на друг етап. Прибира се вкъщи винаги готов. Joy hahaha Joy Виж, че постоянно се информира, дали тя ще спи у тях. Laughing

Дани, иска ми се да си тръгне и Йомко да постави Гало на мястото ѝ. Peace

# 252
Скрит текст:
Скрит текст:

[/spoiler]
Забрави ги той звездите, сега са на друг етап. Прибира се вкъщи винаги готов. Joy hahaha Joy Виж, че постоянно се информира, дали тя ще спи у тях. Laughing

Дани, иска ми се да си тръгне и Йомко да постави Гало на мястото ѝ. Peace
[/quote]

А, вече му е омръзнало да се информира, та преди да се скарат нали мрънкаше да се оженели най-после, та да имала само един дом  Joy  Joy  Joy

# 253
Заглавието на резюмето - Изненадата на Йомер ще разтопи сърцата ни!

Гало, Мало и сие да си се мяткат из серията колкото си щат. Нашият щом ще ни разтапя сърцата, ще бъде хубаво! И Дефненцето да ревнува още, че го провокира да излезе извън релсите и да влиза в обяснителен режим. "Сладката ми Дефне, дори и ядосана!" Пък аз - "Сладкият ми той, когато е ревнив или когато трябва да печели сърцето на Дефнето."

Ако пък и Девримката ни снима, ще правя салта от кеф! dance

# 254
Заглавието на резюмето - Изненадата на Йомер ще разтопи сърцата ни!

Гало, Мало и сие да си се мяткат из серията колкото си щат. Нашият щом ще ни разтапя сърцата, ще бъде хубаво! И Дефненцето да ревнува още, че го провокира да излезе извън релсите и да влиза в обяснителен режим. "Сладката ми Дефне, дори и ядосана!" Пък аз - "Сладкият ми той, когато е ревнив или когато трябва да печели сърцето на Дефнето."

Ако пък и Девримката ни снима, ще правя салта от кеф! dance
Обещаваш ли за салтата  hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт