След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 831
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Дани монтирането няма нищо общо с Йош  Peace
Монтира го Айкут сигурно или някой друг
В 41 също се видя лошо монтиране  Peace  не е виновен Деврим,че е снимал няколко дубъла,а човека монтиращ серията. Йо когато придърпа Дафа в един момент докато реши да я придърпа тя не ядеше,после изведнъж тя беше напълнила устата,после на другия кадър докато говореха,нямаше и помен е дъвчеше преди секунда и след това пак личеше че ядеше  Peace кой е виновен - режисьора или монтиращия човек  Mr. Green

И аз мислех да пиша за същото, много грозно беше монтирано или режисирано, нямам идея, но Дафа трябваша да се задави с този залък, ако го беше глътнала толкова бързо. 😂😂😂

# 346
Скрит текст:
Дани монтирането няма нищо общо с Йош  Peace
Монтира го Айкут сигурно или някой друг
В 41 също се видя лошо монтиране  Peace  не е виновен Деврим,че е снимал няколко дубъла,а човека монтиращ серията. Йо когато придърпа Дафа в един момент докато реши да я придърпа тя не ядеше,после изведнъж тя беше напълнила устата,после на другия кадър докато говореха,нямаше и помен е дъвчеше преди секунда и след това пак личеше че ядеше  Peace кой е виновен - режисьора или монтиращия човек  Mr. Green

И аз мислех да пиша за същото, много грозно беше монтирано или режисирано, нямам идея, но Дафа трябваша да се задави с този залък, ако го беше глътнала толкова бързо. 😂😂😂
Оф, отивам да го гледам този момент, ама нямам нищо против да пишем един минус на Деврим. И с минуса пак е моят човек! Peace Hug  Ха, ха, видях го! Вярно бе, и бузата и издута, все едно е лапнала цяла слива!

Ами я вижте на Йошко сцената на пианото. Йомко съблече елечето, което трябваше да остане на пианото, защото Дафинка не надигна дупенцето от клавишите, ама в следващия кадър елечето го няма. Изпари се! Ама нищо, заради цялостното усещане от сцената това му го прощавам на Йош и оператора, и монтажиста! Дадох му евала на Йошко и не си го взимам обратно! Grinning С елече и без елече направиха 3 млн гледания сигурно!

# 347
друг сценарий  Mr. Green Дафа вкарва няколко бързи питиета и отива да поздрави великия тандем и там става панаир защото Кориша отива да я успокоява ама нашата нали си е опърничава и бойна е започнала да го налага него и в карашика удря някой откат и на Галоша за завършек на вечерта  Mr. Green

Ооо,Илденце  Heart Eyes Hug нема ли да мрънкаш за ПетъкО  Mr. Green
Верко, и аз този момент с пълната уста на Дефа го видях, но не ме подразни толкова колкото на селфиджията заснетите наполовин лица на ГГ или снимането изпод на Йо бюрото и да го гледам изотдоло  Mr. Green

# 348
Хах ма човека ви прави услуга Joy да го дебнете кво прави под бюрото Joy дали носи чорапи или не носи Joy

Ааа Дани забрави са пустите чорапи и обувки Joy кога успяха да ги събуят с едно движение  hahaha

# 349
  • в подножието на планината
Диденце, Hug Heart Eyes тц... не ми се мрънка нещо... Mr. Green

Не знам какво е направила Дефнето на дефилето, ама Кориша е в плачевно състояние... Mr. Green откога повтарям, че нещо е станало, ама никой не ще да чуе... Rolling Eyes

# 350
Моят сценарий: Йо се обръща, вижда, че Дефнето я няма и понеже още не му е минало за кафето и доктора, решава да я дразни и да показва прекалена галантност към Фикрет. Нашето лудо момиче пали и прави нещо, ама какво не знам, защото хем не искам да се излага, хем искам да е смешна, хем да даде добър урок на Йо!

Вери, верно забравих обувките и чорапите. Между пердето и пианото ще да е било, защото не ни показаха как стигнаха до пианото, всичко останало ни показаха (уж)! Интересна част от любовната игра ще е било това изхлузване на обувките, затова са ни го спестили! Mr. Green

Последна редакция: вт, 12 апр 2016, 19:58 от Дданни

# 351
Хах ма човека ви прави услуга Joy да го дебнете кво прави под бюрото Joy дали носи чорапи или не носи Joy

Ааа Дани забрави са пустите чорапи и обувки Joy кога успяха да ги събуят с едно движение  hahaha
питай селфиджията за тази част  Mr. Green ама пък после му видяхме неговите чорапи и космати крака така че нямаше нужда да навлиза в подробности за на ГГ обущата и чорапите  Joy

# 352
Хаха това ще да е Joy нали се питахме за тия чорапи и човека ни показа чорапите,ама неговите  hahaha  hahaha

Ей големи теории развиват рускините Joy изтекоха ми очите да се напрягам на телефона да чета Joy то ДефОм,то киралъла,то не беше Елбар,ЕлЮн,ГупБар и какво ли още  Joy  Joy
Тия па в последно време нещо се чалнаха и взеха да ги харесват вече Joy или тия ще да са нови личности и създават интрига Joy

# 353
Хаха това ще да е Joy нали се питахме за тия чорапи и човека ни показа чорапите,ама неговите  hahaha  hahaha

Ей големи теории развиват рускините Joy изтекоха ми очите да се напрягам на телефона да чета Joy то ДефОм,то киралъла,то не беше Елбар,ЕлЮн,ГупБар и какво ли още  Joy  Joy
Тия па в последно време нещо се чалнаха и взеха да ги харесват вече Joy или тия ще да са нови личности и създават интрига Joy
Joy Joyаха, след снощните снимки от стадиона вече го харесват Кита и били хубава двойка и си личало че се обичат  Joy Joy и аз ги четох  Mr. Green в една от групите които следвам вече не искат ЕлБар били са се отказали

# 354
Ама давайте превод и на бг, че някой не знаят руския и така се обезмисля като се слага  Peace

Изненадата на Омер, ще разтопи нашите сърца.
Любов под наем ще започне с парти след дефилето. Каквото ще се случи , ще стане именно на това прати. И в добавка там е и пресата.

Омер, трябва да отиде на един семинар в друг град. Синан организира това като сватбено пътешествие,  което да разтопи ледовете между Омер и Дефне. Да видим ще успее ли Синан да уговори от сърдеща се двойка да ги сдобри.
От друга страна Яса минава в действие. Вие много ще се очудите от нейния ход.
Неочаквани неща стават от един към друг.
Нариман има нова цел и това е-Галоша. Нериман се съсредоточава върху нея. ТЯ ще отпрати от тук това момиче. Какво ще доведе до замисъла на Нериман?
Омер ще направи на Дефне,  такава изненада , че ще накара да се разтопят сърцата на всички от противоположния пол.
Любов, вълнение и романтика ще е пълен епизода  Mr. Green
Супер  Party Party Heart Eyes
Мерси,Ирка  Hug bouquet

# 355
  • Керодиспансера
Хайде , Кито пак се изказва  Mr. Green

Веднага след като се откри стадиона , погълнахме  газ. Какво да правим като нашата полиция обича да използва газ . .Веднага щом видят тълпа , пускат газ  Peace

# 356
  • Керодиспансера

Къдриците сега и в първа серия  #Crazy

# 357
  • Още у мъглата ...
Хопляяя, добър вечер и от мен  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

След резюмето ми стана по-хепи  Laughing Party Party Party
След снимките малко се издразних на погледа, който дават на Йо, ще видим, де, къв е тоз поглед и защо Whistling Naughty Със сигурност не е от любов или каквото и да е привличане  Naughty, но наистина, така, както са го стопирали кадъра за снимка е дразнещо Whistling Whistling Whistling
Нооо и аз искам като цяло Йомко да се потормози, ама като хората, поне наполовината на Дефненския тормоз, че той все минава между капките Whistling Whistling

А ето и нашичките в любимия цвят на Борко - сивият Wink Grinning Hug Бърза среща са си спретнали, ама и това такси не ги ли чака тях и за къдеее  newsm78 Mr. Green

Ех, нещо набързо си дръпнаха ръцете, като видяха, че ги снимам Laughing Елка се притесни, ама Борко се лензи още Laughing

# 358
На горната снимка са си вафли на долната са смесица и по-леко накъдрено.

# 359
  • Още у мъглата ...
Хайде , Кито пак се изказва  Mr. Green

Веднага след като се откри стадиона , погълнахме  газ. Какво да правим като нашата полиция обича да използва газ . .Веднага щом видят тълпа , пускат газ  Peace

Ох, беее, ся сигурно един месец ще се показва, че е бил с Елка на мач  ooooh! Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт