След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 813
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
Хаха това ще да е Joy нали се питахме за тия чорапи и човека ни показа чорапите,ама неговите  hahaha  hahaha

Ей големи теории развиват рускините Joy изтекоха ми очите да се напрягам на телефона да чета Joy то ДефОм,то киралъла,то не беше Елбар,ЕлЮн,ГупБар и какво ли още  Joy  Joy
Тия па в последно време нещо се чалнаха и взеха да ги харесват вече Joy или тия ще да са нови личности и създават интрига Joy
Joy Joyаха, след снощните снимки от стадиона вече го харесват Кита и били хубава двойка и си личало че се обичат  Joy Joy и аз ги четох  Mr. Green в една от групите които следвам вече не искат ЕлБар били са се отказали
Еле па от тия снимки толко си личи,че де обичат Joy Joy
Кат една дето вика - на тази снимка как се гледат с трепер Joy и една я секна Joy с това лице на Юнус къде е видяла трепет Joy Joy

Ние пък си оставаме на Елбар и това е  Mr. Green нема ми променят мнението с тия гнасльовци дето имат за севгилита  Crossing Arms

# 361
  • Още у мъглата ...
Дали няма Черната Мамба да е намесен в ситуацията,че Нера да подгони Галото.

Peace
Значи точно това си мислех и аз в колата на връщане от работа Thinking
Не знам какво толкова може иначе да я впечатли в някаква статия или снимки в списание  newsm78
И на мен ми иде да мисля, че може да има някакъв тласък и от Халюсито Peace
Чак да е разбрала за свалката с Тюркян едва ли, но някак с нещо Thinking Още го мисля как, защото нали им подари вече вилата, но пък знае ли човек Mr. Green

Другият вариант вече си е точно това, което е станало на партито и съответно отразено в списанието, да е толкова убийствено, че да я блъсне да прави каквото ще прави, а за мен е, че ще гледа да бишне Галото, а не да я привлече Peace

Гале  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 362
  • Още у мъглата ...
Хаха това ще да е Joy нали се питахме за тия чорапи и човека ни показа чорапите,ама неговите  hahaha  hahaha

Ей големи теории развиват рускините Joy изтекоха ми очите да се напрягам на телефона да чета Joy то ДефОм,то киралъла,то не беше Елбар,ЕлЮн,ГупБар и какво ли още  Joy  Joy
Тия па в последно време нещо се чалнаха и взеха да ги харесват вече Joy или тия ще да са нови личности и създават интрига Joy
Joy Joyаха, след снощните снимки от стадиона вече го харесват Кита и били хубава двойка и си личало че се обичат  Joy Joy и аз ги четох  Mr. Green в една от групите които следвам вече не искат ЕлБар били са се отказали
Еле па от тия снимки толко си личи,че де обичат Joy Joy
Кат една дето вика - на тази снимка как се гледат с трепер Joy и една я секна Joy с това лице на Юнус къде е видяла трепет Joy Joy

Ние пък си оставаме на Елбар и това е  Mr. Green нема ми променят мнението с тия гнасльовци дето имат за севгилита  Crossing Arms

Направо са се изТРЕПЕТнили ooooh! ooooh!
Ама като им харесват, да си ги харесват Mr. Green

Тетиното Hug Heart Eyes Heart Eyes
Дидоче  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 363
Значи горе долу съм го разбрала. Mr. Green
Само ни залъгват,за да има преса и Кориша да обвинява Дафнето,значи нищо не е толкова розово.
Синан щом ще ги сдобрява,значи нищо не е розово.
Новата цел на Нериман щом е Гало,значи нищо не е розово.
Омер щом ще прави изненади на Дафне ,Мнооого е прегрешил,значи положението не е никак розово.
С две думи ни замазаха очите  за сега. Thinking

hahahaслагай розовата цайса и вс ще е пак розово  Mr. Green Hug

Мрън,мрън,как сте  Mr. Green Hug Hug

Тя за това Елчин изглежда някаква задавена  Rolling Eyes аз си мислех,че от пиратки е запушено  ooooh!
Как им харесва да ходят на такива хаос събития  Rolling Eyes

# 364
  • Perla
Скрит текст:
Къдриците сега и в първа серия  #Crazy
В първа серия си е сладурана, а в последната вече е направо съботна вещица! Каквито и да са причините за това, сигурно има начин да не изглежда като разплетена дамаджана.

Скрит текст:
Хайде , Кито пак се изказва  Mr. Green

Веднага след като се откри стадиона , погълнахме  газ. Какво да правим като нашата полиция обича да използва газ . .Веднага щом видят тълпа , пускат газ  Peace

Ох, беее, ся сигурно един месец ще се показва, че е бил с Елка на мач  ooooh! Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes

И освен това са ги обгазили дори! Тая тяхна полиция- човекът с гражданска позиция хем! Mr. Green

Пък снимките с обичането хич няма да ги коментирам- като тези на Борето и Кюса от мола  Mr. Green

# 365
  • Още у мъглата ...
Аз харесвам Дефка/Елка с къдрава коса, но къдравата коса до сутринта на вилата на Синан включително Peace Да се чуди човек как й се бяха запазили така къдриците прибрани и неразрошени Mr. Green ... о това е друга тема Laughing

Вече в сцената с Йомко и караницата беше много разрошена и зле Whistling, в кадрите от 42-ри епизод също се вижда, че къдриците не се очертават Whistling Това става като ги решат и те вече стават пухкави и неоформени Whistling Peace Е, можело е да не разресват, и нямаше да е толкова рошаво Grinning Peace

Иначе за мен това, че Деф вече си е с къдравите "естествени" коси е, че тя казва: Ето ме, това съм аз, това е Дефне, която беше преди, ти реши дали още ме обичаш, дали още ме харесваш и дали още ме искаш Peace

Ани Hug Heart Eyes Heart Eyes
Доре  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 366
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Скрит текст:
Къдриците сега и в първа серия  #Crazy
В първа серия си е сладурана, а в последната вече е направо съботна вещица! Каквито и да са причините за това, сигурно има начин да не изглежда като разплетена дамаджана.

Скрит текст:
Хайде , Кито пак се изказва  Mr. Green

Веднага след като се откри стадиона , погълнахме  газ. Какво да правим като нашата полиция обича да използва газ . .Веднага щом видят тълпа , пускат газ  Peace

Ох, беее, ся сигурно един месец ще се показва, че е бил с Елка на мач  ooooh! Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Ели  Hug Heart Eyes Heart Eyes

И освен това са ги обгазили дори! Тая тяхна полиция- човекът с гражданска позиция хем! Mr. Green

Пък снимките с обичането хич няма да ги коментирам- като тези на Борето и Кюса от мола  Mr. Green

Да бе, много му е гражданска позицията, а тези, които са искали да влязат без билети, прави ли са Naughty, ама защото по дефолт се харесва да се плюе полицията, държавата и т.н. и айде и той да каже нещо, че да се хареса Naughty
Що не е пускал плювка, когато полицията е обгазявала или разпръсквала с вода митниги и протести на площадите Naughty Де му е тогава позицията Naughty

# 367
Тете  Hug

Ани по мачовете е така винаги  Peace
Това е риска да си там  Mr. Green но дори и задавена и леко наплашена,пак не се е сгушила Китодар да я пази  hahaha  hahaha  а той се раздава кат регулировчик - иди там,ела насам  hahaha

Тете бе ти къде пт партито отиде при намеса на Хулюси  hahaha той си има други дертове в момента Joy
Според мен си има разговор между Нера,Кюриша и Дефо  Peace видяла е списанието и се е изказала нещо за Гало и вече Дефо е споделила,че и тя знае и е застрашена от казването на истината  Peace
Дефнето,за да се отърве от Гало е най лесно просто да каже на Нера,че всеки момент бомбата може да избухне от нея и нашата шантава "свекърва" Joy ще гледа да я натири,за да си отърве кожата  hahaha
И това ще е умен ход от рижавелката ни, тя излиза суха от цялата работа и оставя Нера на бойното поле срещи Гаргата

# 368
  • Още у мъглата ...
Опппааа, една подсказка  Mr. Green Снимка от сета Mr. Green Joy Joy

# 369
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Веднага след като се откри стадиона , погълнахме  газ. Какво да правим като нашата полиция обича да използва газ . .Веднага щом видят тълпа , пускат газ  Peace

Ох, беее, ся сигурно един месец ще се показва, че е бил с Елка на мач  ooooh! Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Пък снимките с обичането хич няма да ги коментирам- като тези на Борето и Кюса от мола  Mr. Green

Да бе, много му е гражданска позицията, а тези, които са искали да влязат без билети, прави ли са Naughty, ама защото по дефолт се харесва да се плюе полицията, държавата и т.н. и айде и той да каже нещо, че да се хареса Naughty
Що не е пускал плювка, когато полицията е обгазявала или разпръсквала с вода митниги и протести на площадите Naughty Де му е тогава позицията Naughty
Щот тогава не е бил там и му е бана не  hahaha
А сега са го опушили  hahaha
И е станал кат пушено беконче  Joy

# 370
  • Още у мъглата ...
Тете  Hug

Ани по мачовете е така винаги  Peace
Това е риска да си там  Mr. Green но дори и задавена и леко наплашена,пак не се е сгушила Китодар да я пази  hahaha  hahaha  а той се раздава кат регулировчик - иди там,ела насам  hahaha

Тете бе ти къде пт партито отиде при намеса на Хулюси  hahaha той си има други дертове в момента Joy
Според мен си има разговор между Нера,Кюриша и Дефо  Peace видяла е списанието и се е изказала нещо за Гало и вече Дефо е споделила,че и тя знае и е застрашена от казването на истината  Peace
Дефнето,за да се отърве от Гало е най лесно просто да каже на Нера,че всеки момент бомбата може да избухне от нея и нашата шантава "свекърва" Joy ще гледа да я натири,за да си отърве кожата  hahaha
И това ще е умен ход от рижавелката ни, тя излиза суха от цялата работа и оставя Нера на бойното поле срещи Гаргата

Ами мислих го и Халюсито бре, макар че, както виждаш имам две тези, една с Халюси и една с парти  Mr. Green Joy Joy Joy

# 371
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Щот тогава не е бил там и му е бана не  hahaha
А сега са го опушили  hahaha
И е станал кат пушено беконче  Joy

Абе аз си мисля, че му е най-зор да се пъне и раздухва, че е бил с Елка Whistling Mr. Green, я че и нея я е тагнал в туита  Whistling Не е пропущИл Mr. Green

# 372
Ти представяш ли си го Тете дъртия на партито Joy с бастуна хахахха
Този "младичкият човечец" според Тюркянката Joy Joy Joy

# 373
Интересно как не е тагнал и Бро-то Joy Joy

# 374
Габи днеска докато работих и викам а бе Черната Мамба да не е заплашил Нера,че вилата ще си я вземе ако Дефне и Йо не се оженят.

Общи условия

Активация на акаунт