След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 730
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
РенкУ  Hug

Значи ако има бал с маски ,Яса е с червената рокля ще нападне Синан Mr. Green и ще разкара Судела....  и тази песен Heart Eyes   Thinking изненадата е че Йо ще го организира бала и пред всички ще бие коленце и ще сложи пръстена  Grinning

Аз си мисля, че ще танцуват на бала с маски и затова пускат песента  Peace
А изненадата му ще е лична, няма да коленичи пред всички според мен  Mr. Green

# 406
  • Perla
Доре,червената рокля  я  е облякла Синем/Ясмин. Peace
Аз не мисля,че на партито Дафне ще прави изцепки  Thinking толкова наранена изглаждаше на финала. Whistling

Биби мисля, че онази червена рокля беше друга- по- дълга и като че ли една такава надиплена, като балетна пачка  newsm78
А на партито нещо се е случило, и то по причина на Дефнето- това казва Корай, когато се възмущава от нея. И явно по тази причина гълъбчетата са сърдити, затова не мисля, че на това парти ще се случи нещо хубаво между тях. По- скоро допускам, че Дафа ще изтрещи нещо и ще направи панаира.
И много се надявам да не толкова глупави, че да пуснат тази песен на това парти. Ако я пуснат, то да е за тях двамата. И уж беше музата, а какво стана  ooooh!

# 407
РенкУ  Hug

Значи ако има бал с маски ,Яса е с червената рокля ще нападне Синан Mr. Green и ще разкара Судела....  и тази песен Heart Eyes   Thinking изненадата е че Йо ще го организира бала и пред всички ще бие коленце и ще сложи пръстена  Grinning

Аз си мисля, че ще танцуват на бала с маски и затова пускат песента  Peace
А изненадата му ще е лична, няма да коленичи пред всички според мен  Mr. Green
е ако ще е лична да си я запази тогава  Crossing Arms Mr. Green нали Галоша трябва да присъства та да може да и се секне ентусиазма да налазва Йо  Mr. Green

# 408
  • в подножието на планината
Ама сценарии пишете... Party Party Party Какво видяхте, че правите такива изводи, бре?... newsm78 Едно резюме и няколко снимки видях аз, друго нищо... 33uu май наистина спа... ooooh!

# 409
  • По света и в нас.
Сигурно на партито ,Дафнето ще се спъне и ще посипе тандема Гало-Ипликчи. Mr. Green

# 410
Ама сценарии пишете... Party Party Party Какво видяхте, че правите такива изводи, бре?... newsm78 Едно резюме и няколко снимки видях аз, друго нищо... 33uu май наистина спа... ooooh!

Joy Joy Joy Joy ами ти още спи ,на нас не са ни нужни много снимки  Mr. Green 42 еп.е готов и сега зпочваме с 43  Twisted Evil Joy Joy Joy Joy Joy

# 411

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Това парти няма да е това след ревюто бе  Mr. Green

# 412
  • в подножието на планината
Отде знаеш?... newsm78

# 413
  • По света и в нас.
Пише че е от сета

# 414
Сигурно на партито ,Дафнето ще се спъне и ще посипе тандема Гало-Ипликчи. Mr. Green
аз залагам ,че е дръпнала няколко бързи питиета и е обула кънките  Mr. Green та ги е рахвърляла след дефилето  Joy Joy Joy

# 415
  • Perla

Joy Joy Joy Joy ами ти още спи ,на нас не са ни нужни много снимки  Mr. Green 42 еп.е готов и сега зпочваме с 43  Twisted Evil Joy Joy Joy Joy Joy
Peace Peace Peace Peace
ние вече сме си свикнали да си пишем сценарии- поне до петък  Laughing Имаме дъъълго резюме, при това почти без въпроси! Имаме снимки- колкото- толкова! Дори "видео" имаме! И букет с червени китки  се размахва в него! що ни трябва повече! То и без това Мерич кой знае какви други ги мисли, поне ние да си направим удоволствието. Heart Eyes

# 416
ОХА   Mr. Green

Това от скандала им  Mr. Green

# 417
newsm78 това не е ли когато се сдърпаха зад щендера само че от друг ъгъл Rolling Eyes

# 418
Мерич нали се опитва да е новаторка дали няма Йомер и Дефне да се оженят.

# 419
  • По света и в нас.
Ама щендера го няма и там Йо не си е бръкнал в панталоните ами ръкомаха
 Wink

Общи условия

Активация на акаунт