След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 804
  • 741
  •   2
Отговори
# 390
# 391
  • Perla
И сяяяя, какво ли е станало на партито, че се пуска тази музика (ако е на партито де Peace) newsm78
Йомко целува страстно Дефка и тя му праска шамар като в 1-ва серия  Mr. Green Joy Joy Joy

Ох, обърка се и първо писах Елка, вместо Дефка  Joy Joy Joy Joy

Да се опитам да разсъждавам логично, колкото и трудно да ми се отдава, когато става дума за белосаната. Значи, на партито главните герои са Гало и Йомер!!! Дефне, ако не си е тръгнала, го играе девето борче вляво/вдясно. И тогава защо им трябва  тази музика , освен ако не е поредната реклама?
Минава ми една щура идея през главата. Преди няколко дни стилистът беше пуснал  снимка на  една червена рокля. И Дефнето като гледа, гледа, отива, облича тая рокля, която е някъде там сред моделите, появява на сцената с тая песен, кани Йомер бей на танц, макар да не знам какво може да се танцува, и на оня му пада шапката, губи говор и картина, Галото припада, пресата е в надпревара да снима и Коришката пострадва в блъсканицата. Разбира се, пред тази сензация интересът към всякакви ревюта става нулев. Иначе не виждам как тази песен може да се свърже с любовта на нашите.

# 392

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Бал с маски ще има там дето Йош е пуснал видеото  Peace

# 393
  • в подножието на планината
Ай, как ще му отива едно ДефМерче... Crazy Crazy Crazy

# 394
# 395
Илде, или едно БарКюсче  Joy Joy Joy Joy Joy

Ренку  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , що да се събужда ма  newsm78 Тя за сериала говори  Naughty Я прочети по-добре  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 396
  • По света и в нас.
Доре,червената рокля  я  е облякла Синем/Ясмин. Peace
Аз не мисля,че на партито Дафне ще прави изцепки  Thinking толкова наранена изглаждаше на финала. Whistling

# 397
# 398
Илде, или едно БарКюсче  Joy Joy Joy Joy Joy

Ренку  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes , що да се събужда ма  newsm78 Тя за сериала говори  Naughty Я прочети по-добре  hahaha hahaha hahaha hahaha
Ма аз знам за кво говори ма Naughty дразна я Mr. Green Heart Eyes

# 399
  • в подножието на планината

Тери, Hug сус... ooooh!

Илде, или едно БарКюсче  Joy Joy Joy Joy Joy

Нема ти крачола, ма... Peace Дразни си ме колко щеш... Hug

# 400

Тери, Hug сус... ooooh!

Илде, или едно БарКюсче  Joy Joy Joy Joy Joy

Нема ти крачола, ма... Peace Дразни си ме колко щеш... Hug
Аз си ги видим и двата Laughing

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 401
РенкУ  Hug

Значи ако има бал с маски ,Яса е с червената рокля ще нападне Синан Mr. Green и ще разкара Судела....  и тази песен Heart Eyes   Thinking изненадата е че Йо ще го организира бала и пред всички ще бие коленце и ще сложи пръстена  Grinning

# 402
  • По света и в нас.
РенкУ  Hug

Значи ако има бал с маски ,Яса е с червената рокля ще нападне Синан Mr. Green и ще разкара Судела....  и тази песен Heart Eyes   Thinking изненадата е че Йо ще го организира това и пред всички ще бие коленце и ще сложи пръстена  Grinning

Боня ли го каза. love001

# 403
РенкУ  Hug

Значи ако има бал с маски ,Яса е с червената рокля ще нападне Синан Mr. Green и ще разкара Судела....  и тази песен Heart Eyes   Thinking изненадата е че Йо ще го организира това и пред всички ще бие коленце и ще сложи пръстена  Grinning

Боня ли го каза. love001
Не Laughing Ди Laughing и тя спи Mr. Green

# 404
РенкУ  Hug

Значи ако има бал с маски ,Яса е с червената рокля ще нападне Синан Mr. Green и ще разкара Судела....  и тази песен Heart Eyes   Thinking изненадата е че Йо ще го организира това и пред всички ще бие коленце и ще сложи пръстена  Grinning

Боня ли го каза. love001
Биби Hugне  Mr. Greenсвободно съчинение  Joy Joy Joy само Терка каза че щяло да има бал с маски иииии...сценария се започна  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт