След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 807
  • 741
  •   1
Отговори
# 375

Вече всичко ми е ясно  Mr. Green

Габи  Hug

# 376
  • в подножието на планината
Габи, Hug Heart Eyes

Въх, каква фотка... Crazy всичко разбрах... Joy Joy Joy

# 377
  • Още у мъглата ...
Оооо, това на Йош е било "видиийце" Grinning
Ох тази песееееен Heart Eyes Heart Eyes
Боня казва, че днес се снима това Peace

https://twitter.com/bonya6/status/719953050664878080

# 378
Габунчиииии Heart Eyes Hug
сЯ че Кита се изказва неподготвен спор няма ,но за парка преди 2-3 години с Елка са били там и имаше техни снимки на протеста ако не са ги изтрили  Peace

Thinking Мисля си че Нера се уплашила защото и тя като Дефа е видяла интереса на Галоша към Йо и ще гледа да я премахне че дядката нал си е харесал Дефне и знае че те ще се женят и затова той даде на Нера ключа за имението ,следователно ако Галоша измести Дефа и разкаже за плановете на Нера за Дефа и всички ще загазят

# 379
  • Още у мъглата ...
Габунчиииии Heart Eyes Hug
сЯ че Кита се изказва неподготвен спор няма ,но за парка преди 2-3 години с Елка са били там и имаше техни снимки на протеста ако не са ги изтрили  Peace

Thinking Мисля си че Нера се уплашила защото и тя като Дефа е видяла интереса на Галоша към Йо и ще гледа да я премахне че дядката нал си е харесал Дефне и знае че те ще се женят и затова той даде на Нера ключа за имението ,следователно ако Галоша измести Дефа и разкаже за плановете на Нера за Дефа и всички ще загазят

Ан така, ама и ти май си склонна да включиш дедето в подтика за Нера Laughing Wink

Диде  Hug Heart Eyes Heart Eyes
Илде  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 380
Ууу на партито може пак да ни пуснат Мей  Party

# 381
Хич, не ме интересува какво е побутнало Нера да гони Галоша, важното е да успее...ще й стискам палци... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

# 382
  • Perla

[
Скрит текст:
b]Габунчиииии Heart Eyes Hug
сЯ че Кита се изказва неподготвен спор няма ,но за парка преди 2-3 години с Елка са били там и имаше техни снимки на протеста ако не са ги изтрили  Peace

Thinking Мисля си че Нера се уплашила защото и тя като Дефа е видяла интереса на Галоша към Йо и ще гледа да я премахне че дядката нал си е харесал Дефне и знае че те ще се женят и затова той даде на Нера ключа за имението ,следователно ако Галоша измести Дефа и разкаже за плановете на Нера за Дефа и всички ще загазят [/b]

Само че Нера не знае, че Гало знае всичко, нито пък знае, че парите, които получи от Дефне, са всъщност от Гало. Така че тука може да стане голяма кащърма и в крайна сметка Нера да се превърне в сватовник на Гало с Йомер, ако белосаната я хване натясно и я заплаши, че ще каже всичко.

# 383
  • Perla
а, те остава да изпортят този съкровен момент, свързан с тази песен, и я пуснат там, където ще се подвизава Галото. И това ще си бъде абсолютна гавра.

# 384
  • Още у мъглата ...
а, те остава да изпортят този съкровен момент, свързан с тази песен, и я пуснат там, където ще се подвизава Галото. И това ще си бъде абсолютна гавра.

Ако е на партито, си мисля, че ще я пуснат точно за огъня на нашичките   Party PartyPeace И ще си пасне с тяхната любов Heart Eyes Peace
Още повече, че и Йошко пуска пламъци в комента си  Wink Grinning

# 385
  • Още у мъглата ...
Ей ги тия с некви пици ли са, кво е  Laughing и имената им Peace
Само нашичките ги няма още с такова и в туити питат, де ги и наште  Whistling

# 386
  • Още у мъглата ...
И сяяяя, какво ли е станало на партито, че се пуска тази музика (ако е на партито де Peace) newsm78
Йомко целува страстно Дефка и тя му праска шамар като в 1-ва серия  Mr. Green Joy Joy Joy

Ох, обърка се и първо писах Елка, вместо Дефка  Joy Joy Joy Joy

# 387
Хич, не ме интересува какво е побутнало Нера да гони Галоша, важното е да успее...ще й стискам палци... fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Нера видя нещо в списанието и затова и заигра нервата. Явно на партито Фика е направила или казала нещо, което да провокира такава реакция. Иначе хич не и пука на Нера дали Фика ще е с Йо, нали и без това иска да се отърве от Дафа. Пък и къщата вече е тяхна, дядката им я прехвърли, тя няма дерт, ако сватбата не се състои  ooooh!
Иначе, ако успее да изгони белосаната, ще и залича няколко черни точки  Joy  Joy  Joy

# 388
И сяяяя, какво ли е станало на партито, че се пуска тази музика (ако е на партито де Peace) newsm78
Йомко целува страстно Дефка и тя му праска шамар като в 1-ва серия  Mr. Green Joy Joy Joy

Много искам Дафа да облъска някого от двамата - Галоша или Йомко...и двамата заслужават... Joy Joy Joy

# 389
  • Още у мъглата ...

Много искам Дафа да облъска някого от двамата - Галоша или Йомко...и двамата заслужават... Joy Joy Joy

Абе не знам кого и дали е облъскала, но в крайна сметка Коришката е ранен Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт