След GB с Керем Б. и Ханде Д. В очакване на нови проекти и партньорите им -163

• 20 706
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • Още у мъглата ...

Терка Hug Heart Eyes Heart Eyes
Ми то това изречение изисква специално отношение, даже бяха 5  Peace в началото, пък после се омилостивих Mr. Green

# 556
  • На юг от тук
Про,чая не е бил в повече,а какво е имало в чая  newsm78 newsm78,защото на сутринта си отваряш очите,а тук все още някой спи..

# 557
  • Още у мъглата ...
Грозалия  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз като я чуя как си прави гласа като се лигави  Sick Sick Sick Sick Sick

Да бе, като се замисли човек Thinking, каква актриса е, като тя си играе себе си  Mr. Green

# 558
Про,чая не е бил в повече,а какво е имало в чая  newsm78 newsm78,защото на сутринта си отваряш очите,а тук все още някой спи..
Joy Joy Joy

# 559
Грозалия  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Аз като я чуя как си прави гласа като се лигави  Sick Sick Sick Sick Sick

Да бе, като се замисли човек Thinking, каква актриса е, като тя си играе себе си  Mr. Green
Олигофренка  Sick

# 560
  • Още у мъглата ...
Чайте аз от това клипче бях направила едно само с избрани моменти на Борко (кат резнах на едно място от кадрото Кюса Mr. Green)  Party Party Party

Ей го  Wink

# 561
  • Още у мъглата ...
Joy Joy Joy

И така цяла година Whistling, ега ти кошмара  Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 562
  • София
Скрит текст:

Харесвам стайлинга на  Нериман, изглежда перфекетно, както и  визия. Колкото и да ме дразни с поведението си непоносима на моменти, артистката ми е симпатична като жена.

Елифджан пък  ми е противна и от снимката зад камера.
 С тези коси вързани като  тийнеджър внушава каквоо непринуденост, достъпност,  добронамереност.  Sick И още повече ме вбесява с нахалното подхващане ръката на Йомер.
На пръв поглед изглеждайки като нещо нормално,  а всъщност хитро премерен ход .Целенасочен. Даже започвам да си мисля,че идването на Гало е планирано.

Време е и да се сетят за някогашната среща на ГГ.
Скрит текст:
Отделиха много време на птичките и сините коси.
Тя била болна тогава, той разстроен и тъжен, как го измисли Мерич та да подсили важността на срещата, само че феникса оставен от Йомер   някъде във времето назад. 
Време е сега Йомер да  остави там от където е дошъл  спомена , да хване здраво настоящето.[/i]

Според мен този епизод изобщо е изтрит от историята на сериала. Laughing

# 563
Скрит текст:

Харесвам стайлинга на  Нериман, изглежда перфекетно, както и  визия. Колкото и да ме дразни с поведението си непоносима на моменти, артистката ми е симпатична като жена.

Елифджан пък  ми е противна и от снимката зад камера.
 С тези коси вързани като  тийнеджър внушава каквоо непринуденост, достъпност,  добронамереност.  Sick И още повече ме вбесява с нахалното подхващане ръката на Йомер.
На пръв поглед изглеждайки като нещо нормално,  а всъщност хитро премерен ход .Целенасочен. Даже започвам да си мисля,че идването на Гало е планирано.

Скрит текст:
Тя била болна тогава, той разстроен и тъжен, как го измисли Мерич та да подсили важността на срещата, само че феникса оставен от Йомер   някъде във времето назад. 
Време е сега Йомер да  остави там от където е дошъл  спомена , да хване здраво настоящето.[/i]

Тогава кво ме занимават с Фикито  ooooh! ooooh! ooooh! Joy

# 564
  • София
Скрит текст:
Скрит текст:

Харесвам стайлинга на  Нериман, изглежда перфекетно, както и  визия. Колкото и да ме дразни с поведението си непоносима на моменти, артистката ми е симпатична като жена.

С тези коси вързани като  тийнеджър внушава каквоо непринуденост, достъпност,  добронамереност.  Sick И още повече ме вбесява с нахалното подхващане ръката на Йомер.
На пръв поглед изглеждайки като нещо нормално,  а всъщност хитро премерен ход .Целенасочен. Даже започвам да си мисля,че идването на Гало е планирано.

Скрит текст:

Тя е единствената сюжетна линия в този епизод, която си е заслужавала. bowuu  Joy Joy Joy

# 565
  • near Sofia, Bulgaria
То е ясно, че е старичко, Тери  Peace Просто ми беше смущаващо, но не можех да го изразя точно, обаче абла баш в десетката е улучила усещането ми след като изгледах клипчето  Peace
Определено вече има разлика в поведението на Борето, обратното би било смущаващо  Stop а за Кюса ясно, че не може да очакваме  развитие, там просто потенциал няма...  Whistling Mr. Green

# 566
  • Още у мъглата ...
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Тя е единствената сюжетна линия в този епизод, която си е заслужавала. bowuu  Joy Joy Joy

Да беее ooooh!, ама ние като нямаме тоз възвишем Меричов ум Mr. Green, как да се сетим Whistling Joy Joy

# 567
Joy Joy Joy

И така цяла година Whistling, ега ти кошмара  Mr. Green hahaha hahaha hahaha
Hug Има една поговорка, че "навикът е втора природа", защо ли имам усещането, че и Елка, и Боре са на тоя хал в момента  Peace Много им се промени начина на живот и на двамата в последната година, така че промени ще има, дано да са за добро  Praynig

# 568
То е ясно, че е старичко, Тери  Peace Просто ми беше смущаващо, но не можех да го изразя точно, обаче абла баш в десетката е улучила усещането ми след като изгледах клипчето  Peace
Определено вече има разлика в поведението на Борето, обратното би било смущаващо  Stop а за Кюса ясно, че не може да очакваме  развитие, там просто потенциал няма...  Whistling Mr. Green
Ама Борето се държи много адекватно за ситуацията. Водещите са тези, които явно са в шок от този "неравностоен" съюз и се държат неподходящо. Борето просто се опитва да не се подава на провокациите им, защото това са си баш провокации. Водещият го пита "Щастлив ли си, защото не изглеждаш такъв?"

Ужасно поведение на водещия, ужасно. Даже не помня в това или друго предаване, мисля, че в това, се подиграваше с външния вид на Гупсето. Ако имал приятелка като нея, щяло да го е срам да я представи за такава.

# 569
То е ясно, че е старичко, Тери  Peace Просто ми беше смущаващо, но не можех да го изразя точно, обаче абла баш в десетката е улучила усещането ми след като изгледах клипчето  Peace
Определено вече има разлика в поведението на Борето, обратното би било смущаващо  Stop а за Кюса ясно, че не може да очакваме  развитие, там просто потенциал няма...  Whistling Mr. Green
Ама Борето се държи много адекватно за ситуацията. Водещите са тези, които явно са в шок от този "неравностоен" съюз и се държат неподходящо. Борето просто се опитва да не се подава на провокациите им, защото това са си баш провокации. Водещият го пита "Щастлив ли си, защото не изглеждаш такъв?"

Ужасно поведение на водещия, ужасно. Даже не помня в това или друго предаване, мисля, че в това, се подиграваше с външния вид на Гупсето. Ако имал приятелка като нея, щяло да го е срам да я представи за такава.
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha не е излъгал човека  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт