Интериорен и екстериорен стил по аматьорски - 50

• 140 986
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Вероятно такива первази, в които можеш да сложиш ЛЕД ленти.

240 е стандартен таван. Защо пък да е много нисък?

# 541
  • София
Мисля, че е 260 см по-скоро, а за мен е нисък, защото не ми позволява да сложа двойни легла и защото мъжът ми спокойно го стига с ръка  Joy

# 542
Like_Smoke в твоят линк видях за пръв път някакви корнизи за скрито осветление. Някои има ли информация какво е това чудо и какво представлява? Питам защото при нас таваните са много ниски 240 см, а и като цяло не обичам окачени тавани  и нямам никъде. Но в детската, а и не само имам и проблем с осветлението.

Мисля, че са за ЛЕД осветление - звънни и ги питай, много са любезни - аз ги затрупах с разни въпроси и бяха търпеливи и информативни.

240 е ниско, да - мисля, че стандартът беше 260 см.

# 543
Ами от каквото имате нужда. Ние слагаме отгоре пвц, защото имаме много кабели в коридора, а долу - бели и дебели, по моя идея.
Нещо не успявам да си го представя. Или имате два вида первази за различните помещения? Едва ли може да се монтират два перваза един над друг.

# 544
  • София
Ами от каквото имате нужда. Ние слагаме отгоре пвц, защото имаме много кабели в коридора, а долу - бели и дебели, по моя идея.
Нещо не успявам да си го представя. Или имате два вида первази за различните помещения? Едва ли може да се монтират два перваза един над друг.

Горе - до тавана и долу - до пода имах предвид.

# 545
О, ясно. Аз питах само за подови первази. Но определено ще обмисля и такъв вариант, благодаря за идеята!

# 546
  • София
О, ясно. Аз питах само за подови первази. Но определено ще обмисля и такъв вариант, благодаря за идеята!

Както видя в линка на Смоук, има и дебели подови первази с канал за кабел.
На нас обаче от кабелната още от 15 години са ни сложили дебелия кабел горе. Даже сега мъдрим как да скрием един техен разпределител.

# 547
бели первази и бели врати не е ли много трудно за поддръжка, родителите ми са с бели врати и да ви кажа мазало е , техните са стари и ги пребочдисват. белите первази незнам също доколко са практични. Аз реших да слагам цвят дъб первази и врати за да не ги чистя честоп че не ми се става роб на новото ни жилияе или се бъркам

# 548
И според мен за белите врати си трябва по-често почистване, най-малката мръсотия ще личи.  Peace

# 549
И сега сме с бели врати - една бърза парочистачка и светват. Не мисля, че друг цвят врати не се цапат, просто не се вижда мръсното. Нашите и преди, и сега са тип крафтмастер на Класен, с един прозрачен лак на водна основа, който подновяваме на 5 години, са си супер.

# 550
Вратите са идеално гладки и се почистват много лесно с препарат за стъкла и микрофибърна кърпа. Все пак си имат и дръжки, но пък, ние нямаме малки деца и по цял ден сме на работа - няма кой да цапа.чак толкова. Белите врати подхождат на всички цветове, и отпадат като фактор при избор на цвят  за останалите елементи на интериора. Това разбира се, е мое мнение.

Последна редакция: ср, 03 авг 2016, 16:11 от kallitko

# 551
  • София
Нашата врата е една, така че не е проблем да я чистя.

# 552

При майка ми са такива и почистването при ръбовете е по-трудно, но пък имат хубава визия, няма спор и най-важното са естествено дърво.

# 553
Здравейте!

След още ден умуване ние се спряхме на врати с цвят бялото от мострата. Входната ни врата не е такъв цвят, но има подобни оттенъци и тъй като това бяло се съчета отлично и с тъмната ми дограма мисля, че направихме добър избор. Като ги монтират, ще видим!  Grinning

Вчера успях да открия и така мечтаните от мен прозрачни стъклени лампи!  Heart Eyes Изключително съм щастлива, защото първите, които видях в нета, бяха по 200 лева, единични (да ме извиняват, но за една лампа 200 лева някак не ми се дават, ако ще и да е от чисто злато!), а след малко обикаляне из магазините открих разкошни такива на цена 4-5 пъти по-ниска. Можело значи!  Mr. Green

# 554
  • Beyond the stars

Вчера успях да открия и така мечтаните от мен прозрачни стъклени лампи!  Heart Eyes Изключително съм щастлива, защото първите, които видях в нета, бяха по 200 лева, единични (да ме извиняват, но за една лампа 200 лева някак не ми се дават, ако ще и да е от чисто злато!), а след малко обикаляне из магазините открих разкошни такива на цена 4-5 пъти по-ниска. Можело значи!  Mr. Green

Сега ако издадеш и къде  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт