Луцифер

• 90 438
  • 755
  •   1
Отговори
# 90
И R.I.P. на сериала.

# 91
Очаквам го от първи сезон.
За протокола да кажа, че не харесвам полицайката в комбинация с Луци ептем. С демонката ще са готина двойка, отиват си визуално и не само.

# 92
Съгласна съм, че прекаляват много с комедията. В предния сезон имаше някои доста зловещи елементи, които се изгубиха напълно.
 Сигурно ще се съберат, макар че според мен, Клои беше влюбена в мъжа си, докато не се оплетоха нещата... Двамата си подхождат и трябваше да ги оставят заедно. Имам теория за нея, но сценаристите може и да се измислят в крачка и въобще да не е вярно:
Скрит текст:
Възможно е да се окаже, че и тя е с някакъв полу-божествен произход по бащина линия. Нали майка и е някаква много известна актриса (която участва във фантастични филми от типа на Стар Трек, ако помня добре). А бащата не са го споменавали изобщо - може да е някой ангел или демон, от когото инспекторката е наследила "силите" си... За сега всъщност силите са две - неуязвимост към Луци (той не може да я прелъсти или да я накара да сподели желанията си, както прави с всички останали) и пълно неутрализиране на неговите сили, когато е наблизо. Току виж се прояви и още нещо...Като се има предвид, че Трикси се държи като малко дяволче и се хареса от пръв поглед с Мейз, предполагам, че бащата ще е по-скоро демон, отколкото ангел.

# 93
  • София
 Peace Харесва ми как разсъждаваш, дано сценаристите четат тук  Grinning

# 94
 аз пък много харесвам Лорън  Джърман, с Том Елиас са много сладка двойка. Той - самодоволен, тя намръщена, но вечно търсеща го.

Скрит текст:
и аз съм сигурен, че Клои има нещо ангелско в себе си, както и че накрая ще се съберат.

П.С. Лорън Джърман ми харесваше още от "Пожарникарите в Чикаго", добре че тук има по-голяма роля.

# 95
Изгледах 3-ти и 4-ти епизод.
Сериала не е уау, но е забавен.
Мейз и полицайката съквартирантки. Joy
Чакам да се появи Уриел, явно Бог ще го изпрати, за да върне маминка в Ада.

# 96
Забавен епизод! Горката Клоуи, сигурно сега ще разбере какъв е всъщност Луцифер.

# 97
Скрит текст:
Става все по-скучен.Вече 5 еп а никакво развитие...

# 98
Скрит текст:
Става все по-скучен.Вече 5 еп а никакво развитие...

Аз даже забравих за него. Отивамда се поправя.

# 99
Абе я ми обяснете нещо. Каква е таз сделка м/у Бог и дявола срещу инспекторката. Какво е станало, епизод ли съм изпуснала или съм проспала?  newsm78

# 100
И на мен нещо не ми харесва този сезон, жалко за някога хубавия сериал... Тази драма с Уриел Rolling Eyes - от комедия минаха на сапунка...

# 101
Скрит текст:
Да, но Уриел бързо умря. Скучно е, факт. За сделката не се сещам нищо.

# 102
Абе я ми обяснете нещо. Каква е таз сделка м/у Бог и дявола срещу инспекторката. Какво е станало, епизод ли съм изпуснала или съм проспала?  newsm78

Скрит текст:
В един от епизодите Луцифер го простреляха в корема и животът на Клоуи беше в опасност и Луцифер направи сделка с баща си - той ще я остави жива, а Луцифер ще направи, каквото той поиска. Тогава видя видение на майка си, която е избягала от Ада. Един вид майка му да бъде намерена и наказана срещу живота на Клоуи. Само че тълкуването е различно - Уриел го тълкува като да върне майка им в Ада, а Луцифер го тълкува като просто да я накаже (той беше решил, че да живее на Земята като простосмъртен човек в човешко тяло е наказание в достатъчна степен).

Скрит текст:
Относно новия епизод ми хареса като цяло, но не ми хареса избора на актьор за Уриел. Изглежда ми много по-стар от другите двама братя, а уж е по-млад от тях. Но разкриването на повече от семейната история и драма ми е интересно. Но аз гледам сериала най-вече заради актьорската игра на Луцифер - просто прекрасен и на моменти ми напомня на Джони Деп по мимиките и физиономиите.

# 103
Вярно, благодаря за припомнянето.
Луцифер го харесвам, избора на актьор е в десетката.
И на мен ми е интересно разкриването на семейната им история, предполагам, че и Той ще се появи по-нататък.

# 104
 аз по начало мисля, че идеята е нещо като малка сапунка. нали това е идеята на т.нар минисериали. Накрая тя ще разбере кой е, и двамата ще се вземат и сериала ще свърши. Общо взето подобно бе развтието в Менталисти и касъл - там нещата постепенно ги движеха към сватбата.

Том Елис е уникален, а Лорънд Джърман го допълва именно защото е негова противоположност във всяко едно отношение.

не мога да разбера какво пък толковайи харесвате на актрисата, която играе Мейз - дори не мога да я нарека средно хубава. В слънчев ден ще я подмина и няма да я забележа. Ако е за игра - само се зъби и няма никакив сериозни мимики на лицето. Виж Психарката и Аменодемен влизат в добра роля.

Общи условия

Активация на акаунт