Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~90~

• 39 271
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • У Диспансера ...♥♥♥

И с руски субтитри Peace

# 481

Добро утро от Кадир!

# 482
Добро утро, сладурани  Hug Hug Hug

Ирче  Hug Heart Eyes Терзи  Hug Heart Eyes

Не ми хареса снощната серия, Бурак е егати пъна  Naughty Романтиката хич не му се отдава, старае се единствено да изглежда добре на екран  ooooh!
Каан беше просто великолепен, това момче прави страхотна роля в Севдата  Peace

# 483
  • София
Добро утро и от мен момичета  Hug
Ирка  Hug Heart Eyes  Терзи  Hug Heart Eyes  Еви  Hug Heart Eyes

С тези наши патрони сладури усмихнати и влюбени  как да не ти започне хубаво деня  Heart Eyes

Еви нещо бях пропуснала новината за новия дом който са си купили Кадир и Несли  newsm10
Но най-много ме впечатли това което Кадир казва: "Скоро ние  ще имаме не само общ дом, ние ще имаме и общ живот"

Снощната серия не можах да я изгледам и затова не мога да се изкажа ще чакам бг превода  Peace

Да не забравя сутрешното кафе това си е ритуал  bowuu

# 484
Добро утро  Hug Hug HugИрка  Hug Heart Eyes Терзи  Hug Heart Eyes Еви  Hug Heart Eyes Линде  Hug Heart Eyes
По коментарите ви разбрах че серията е била много блудкава и края е бил напрегнат  Peace Надявам се да се окаже сън на Нихи,а Туфан да е успял да предупреди Кемо  ooooh! че с тия болници стига и двамата ГГ ги посетиха   Mr. Green
Сега ви желая лек и успешен ден аз пък днес съм почивка и ще се излежавам  Whistling

# 485
 wavey

В снощната серия отредиха ли им поне една целувка по сценарий, или го караха на братска дружба?

# 486
  • Свети Влас
Мараба, къзлар !
- Несли е била с много интересни обувки на РД на Кадир. Пожелавам ви приятен ден !  Hug Hug Hug Хвърлих един поглед на сериата, но нещо не ми е интересна, не знам защо.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 11:10 от Габриела Радева

# 487
  • Дубай
Добър ден къзларки  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Снощи бях възпрепятствана да гледам ,но като ви чета не е било голяма загуба.
Зезка очаквах си да е бременна.
Емко не ми се верва да гръмне Кемо и аз мисля че ще заплаши Нихи.
и да не забравя да ви пожелая един страхотен ден изпълнен с много усмивки и добро настроение.
За къде без патрончетата

# 488
Наде  Hug Heart Eyes Имаше една, ако може да се нарече така  Laughing
Дето викат рускините, вместо романтика им спретнаха пионерски лагер  Peace

Линде  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes Габи  Hug Heart Eyes Иве  Hug Heart Eyes

# 489
Наде  Hug Heart Eyes Имаше една, ако може да се нарече така  Laughing
Дето викат рускините, вместо романтика им спретнаха пионерски лагер  Peace

Линде  Hug Heart Eyes Деси  Hug Heart Eyes Габи  Hug Heart Eyes Иве  Hug Heart Eyes
Евче Hug мерси, значи са им отпуснали края, ти да видиш цял един целуфан. Laughing
Малиии, ясно каква, ще да е била романтиката щом са я оприличили на пионерски лагер, rotfImao rotfImbo отказвам се да гледам серията с руски субки, ще я попрехвърля чак когато е с бг буквички.

# 490
  • Свети Влас
Много мурално го раздават... ТцТцТц
http://www.ranini.tv/reyting - 3 място с рейтинг 6,72.  Hug Hug Hug
Не е зле рейтинга.

# 491
  • София
Гледам рейтинга и мисля че е много добър като се има в предвид че от сериалите нашият е на второ място
Изместени сме от двата мача на Фенербахче и Галатасарай което е неминуемо като се знае колко хора гледат мачове но в Тотала сме трети  Peace

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 16:03 от БлагаВест

# 492
Добро утро, сладурани  Hug Hug Hug

Ирче  Hug Heart Eyes Терзи  Hug Heart Eyes

Не ми хареса снощната серия, Бурак е егати пъна  Naughty Романтиката хич не му се отдава, старае се единствено да изглежда добре на екран  ooooh!
Каан беше просто великолепен, това момче прави страхотна роля в Севдата  Peace
Еве Hug Heart Eyes Отдавна си го мисля, но по-точно нямаше да мога да се изразя newsm10 Още първия път, когато Них беше заспала на диванчето у Кем и той я галеше, като че мажеше филия с масло Weary. По принцип романтиката не му се отдава въобще (това е отдаване), а той е свикнал да получава и не го носи в себе си, няма как да го изиграе. (Важи за всичките му роли - включително и за пернатото, където е бил влюбен), добре че партньорките му са по-добри в това иначе голяма драма smile3521

А това с пионерския лагер е направо брилянтно, точно в 10-ката  newsm74

Сега целувки за всички love001

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 19:19 от zighzy

# 493
  • Свети Влас
Добър вечер, къзлар.
Черпя ви с пишмание

А тези, които не ядат сладко с:

# 494
  • София
Добър вечер, къзлар.
Черпя ви с пишмание