Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~90~

• 38 996
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
Деси  Hug Heart Eyes Наде  Hug Heart Eyes Габи  Hug Heart Eyes Зиги  Hug Heart Eyes

Да се пОхваля, че Тойгарчето лайкна поздравлението ми  Heart Eyes Mr. Green

Еви smile3514 love001 супеееер

# 271
Лека и от мен дано другия епизод сценаристите ни изненадат и една цяла серия Нихи да остане при Кемо,а защо не и да консумират любовта си   Rolling Eyes Heart Eyes
Зиги Бу на мен ми гледа шарено отдавна ама си държа езика зад зъбите Mr. Green ама са като го спомена да кажа тая снимка дето се държаха за ръчичка никъде не я видях у серията Whistling
Деси, това е специално за теб /без режисьорката/

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 14:16 от zighzy

# 272
  • Свети Влас
Еви, благородно ти завиждам. Аз си качих една поздравителна картичка и две негови песни. Да е здрав, а другото само ще дойде. Дано продължи дълги години да ни радва с хубавата си музика. Сега чета за изпит, по-късно ще си догледам серията.  Hug Hug Hug

# 273
Здравейте момичета !
Еви , благодаря за превода ! bouquet
Габи, не свършиха ли тези изпити, бе душа !  newsm78Да не преучиш! #Crazy
За всички други  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Хубава съботна вечер ! Grinning

# 274
Лека и от мен дано другия епизод сценаристите ни изненадат и една цяла серия Нихи да остане при Кемо,а защо не и да консумират любовта си   Rolling Eyes Heart Eyes
Зиги Бу на мен ми гледа шарено отдавна ама си държа езика зад зъбите Mr. Green ама са като го спомена да кажа тая снимка дето се държаха за ръчичка никъде не я видях у серията Whistling

Зиги  Hug явно са ги снимали точно преди да снимат тая сцена и режисьорката им дава указания  Laughing
Привет на всички сега  Hug
Нашите снимат в някакъв много готин комплекс явно и Фефа е там че се е снимала на една ливада на която и Зезето се е снимала  Peace Контролира от близо снимките да няма снимки за ръчичка извън кадър я   Laughing

# 275

Зиги  Hug явно са ги снимали точно преди да снимат тая сцена и режисьорката им дава указания  Laughing
Нашите снимат в някакъв много готин комплекс явно и Фефа е там че се е снимала на една ливада на която и Зезето се е снимала  Peace Контролира от близо снимките да няма снимки за ръчичка извън кадър я   Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Така де, Емко и Асу ги няма там да контролират положението, Фефа е на лице!!!Контрол требе да има Naughty

# 276
Здравейте!
Благодаря за преведената серия  newsm51
Хубав епизод, динамичен.
С риск грях да си сложа на душата с една идея повече ми харесва играта на Каан.
Неслихан - уникална!
Хубава вечер на всички!

# 277
  • Свети Влас
Скоро свършват изпитите. Последният е на 23.04. И почвам работа, но ще си гледам Кара Севда.  Hug Hug Hug Приятна вечер !

# 278
Ако някой иска да види един ранен филм на Неслихан, тази вечер от 19.30 по нашата ТВ7. Peace Заглавието е "Първа любов" и е с участието на Халит Ергенч. Simple Smile

# 279

Нашите снимат в някакъв много готин комплекс явно и Фефа е там че се е снимала на една ливада на която и Зезето се е снимала  Peace Контролира от близо снимките да няма снимки за ръчичка извън кадър я   Laughing
Joy Joy Joy Joy Joy Така де, Емко и Асу ги няма там да контролират положението, Фефа е на лице!!!Контрол требе да има Naughty
Май Емко е наоколо

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 21:13 от pollyl71

# 280
  • Свети Влас
Приятна и спокойна вечер, къзлар !
  Hug Heart Eyes Hug

# 281
Там е там е Laughing ше ви развали севдата Party

Може ли такова копиране от Фатиха ooooh! #2gunfire #2gunfire #2gunfire Mr. Green

# 282
  • У Диспансера ...♥♥♥
Със колието,  нали Ренку . Днес и аз щях да го казвам

# 283
То колие то носилка то каране на колела Mr. Green

Mr. Green

Добре че ония се лайкват да съм спокойна поне за тех Mr. Green

# 284
То колие то носилка то каране на колела Mr. Green

Mr. Green

Добре че ония се лайкват да съм спокойна поне за тех Mr. Green
Е има и от малките тайни с джипа и разперените ръце, но най-много от единствения филм "оригинал по книгата" 1/1 и сценария - даже май и главния герой са взаимствали от там - същият актьор Grinning Grinning Grinning

Общи условия

Активация на акаунт