Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~90~

• 39 280
  • 736
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро, сладурани  Hug Hug Hug

Ирче  Hug Heart Eyes Терзи  Hug Heart Eyes

Не ми хареса снощната серия, Бурак е егати пъна  Naughty Романтиката хич не му се отдава, старае се единствено да изглежда добре на екран  ooooh!
Каан беше просто великолепен, това момче прави страхотна роля в Севдата  Peace

Здрасти Hug Hug Hug

Буките на Несли долче и габана ooooh! божееее #Crazy тия требе ми платят да ги обуя Naughty мангалски отвсякъде ooooh!

Обаче халката ми хареса много Heart Eyes ако е такава newsm78

За Бурак аз от 1 еп казах че е смотан у тия сцени Laughing отдава му се само екшън сцените Laughing ма кат не е до богоизбраната е оправдан Mr. Green

Делибато на руски Laughing http://vk.com/turk_dizileri?z=video350942278_456239024%2F6df7dbf … pl_wall_-28597347

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 20:50 от DIKsi72-Душко-Клоди-Надуфка-Рени

# 496
 eat
Добър вечер, къзлар.
Черпя ви с пишмание

А тези, които не ядат сладко с:

Аз пък никога не съм яла, затова веднага ще опитам. eat
Габи от какво се прави това?

# 497
  • Свети Влас
http://www.hera.bg/s.php?n=3977
Но оригиналние и от халва.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 498
# 499
Благодаря ти, Габи, научих нещо ново тази вечер smile3525 Със сигурност няма да го направя, но смятам да го опитам като отида в Турция, а като му гледам съдържанието и хранителните стойности наистина си е пишмание Joy Joy Joy

# 500
Боже, колко е хубава - изкусителна, нежна и нестандартна красота

# 501
  • София
Аааа я да попитаме огледалцето от стената на пернатите коя е най-хубавата  newsm53 newsm47

# 502
# 503
  • Свети Влас
И аз ще го ям в Истанбул. Също така и локума им... Оф, размечтах се. Огледалцето казва, че Кадирчо е убавец, а Несли още по- голяма убавица.  Hug Heart Eyes Heart Eyes

# 504
Аааа я да попитаме огледалцето от стената на пернатите коя е най-хубавата  newsm53 newsm47
Joy Joy Joy Снежанка, разбира се Joy Joy Joy
Никой не е отрекъл хубостта на Фефа, но е далеч по-традиционна, ето те сами подчертават, че е като Белучи, като еди коя си, а аз двойничка на Неслихан не съм чувала и виждала (не че съм мерило - приемам опровергаване) тя е уникална и много харизматична, естествена, семпла и неподправена,а това е друг вид красота, не като всички красиви. Абе с 2 думи - чувствена красота.

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 23:35 от zighzy

# 505
Неслихан е харесала таз стр Laughing а някои само ше се надат Twisted Evil я тая тема я у другата Mr. Green я септември я април я пак септември Mr. Green hahaha

# 506
  • София
Неслихан е харесала таз стр Laughing а някои само ше се надат Twisted Evil я тая тема я у другата Mr. Green я септември я април я пак септември Mr. Green hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
годежния пръстен чака притежателя си ,часовникът отброява времето а и свещите догарят  newsm62 smile3503

# 507
  • София
Ето ви една чакана целувка  newsm48

# 508

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo
годежния пръстен чака притежателя си ,часовникът отброява времето а и свещите догарят  newsm62 smile3503
hahaha hahaha hahaha аййй,че сте лоши  Mr. Green

Ии здравейте  Hug Hug Hug
Шашинг съм за Клари-то  Confused Tired чак не знам какво да пиша сега...

# 509
  • София
между нас казано но на коцкар ми прилича Бу като присвие тези очи  newsm53 smile3503

Общи условия

Активация на акаунт