Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~90~

• 39 286
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Очертава се още една сватба през лятото  Heart Eyes
Актьора Берк Октай ще сключи брак на 21 август с неговата приятелка Мерве Шарапчиоглу 

# 526
# 527
между нас казано но на коцкар ми прилича Бу като присвие тези очи  newsm53 [smilie=smile3503.gif

На погледи го докарва нашето момче, никой не може да му го отрече има и харизма, не може да е съвършен и не бива, няма да е истински  Peace

здравейте всички и днес love001  Hug Hug Hug

# 528
  • близо до брега на морето
Трейчето

Тез пак ме изумиха Joy Joy Joy -да взема се кандидатирам там за работа бе hahaha hahaha hahaha това беше ясно и без това дет го показват Joy Joy Joy

# 529
  • У Диспансера ...♥♥♥

# 530
# 531
Joy Joy Joy Joy Joy

На Зерин и хакнали туитъра и инстаграма  Peace

Heart Eyes Браво на Несли, жизнено и весело детенце  Heart Eyes

Фрага... афферим сана, Миме  Hug Heart Eyes как се сети, че ще е такъв  Shocked Thinking

Ирче  Hug Heart Eyes Рени  Hug Heart Eyes

# 532
  • близо до брега на морето
Еви Hug Heart Eyes то пък големия трей-очакваше се ,че ще вземе Нихан-и оня дет се целеше в Кемал сигурно е пратил фотка Mr. Green...още като свърши го писах де-не е нищо ново

# 533
мЕНЕ ми е дерт Naughty как Пернатата се снима у реклама и намира време за гости да оди #Crazy #Crazy #Crazy

# 534
  • У Диспансера ...♥♥♥
Еве  Heart Eyes Hug Мим  Heart Eyes Hug
Ми очаквано, той Емко с тоя нос е всеизвестен, ма тая Зеза значи  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
И той къща ще и приписва на това нещо наречено сестра  #2gunfire #2gunfire
Как му се моли милата, щото е показал че може да застреля Кемал, ако не тръгне с него тя за това му се моли горката  ooooh!

# 535
  • У Диспансера ...♥♥♥
Отивам си гледам Ашк-а, че там поне има либоф да компенсирам от тая Кара при нас  Mr. Green

# 536
Ми очаквано, той Емко с тоя нос е всеизвестен, ма тая Зеза значи  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
Как му се моли милата, щото е показал че може да застреля Кемал, ако не тръгне с него тя за това му се моли горката  ooooh!
Направо ме разплака Mr. Green

# 537
  • У Диспансера ...♥♥♥
Направо ме разплака Mr. Green
Ми тя и мен не можа, ама знам какво е станало  Joy Joy Joy Joy

# 538
  • У Диспансера ...♥♥♥
Пък Буболин, коментирал видеото на Фе-то, с един палец нагоре, вие какво знаете  smile3533

# 539
Пък Буболин, коментирал видеото на Фе-то, с един палец нагоре, вие какво знаете  smile3533
Ммммм hahaha признак че ше има годеж скоро hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт