Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~90~

• 39 237
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Привет на всички  Hug Hug Hug Голяма тишина е настанала тука къде сте момичета  newsm78
Аз за сметка на вас днеска през деня се помотах и тука и у съседната тема и така се издразних, че написах две-три думи на една съфорумка   ooooh!
Еви  bouquet Hug Heart Eyes много благодаря за поредната преведена серия златни сте  Hug Прибера ли се от работа я почвам  Peace
Хайде по-късно пак ще намина  Hug
Мноу са зле горките Mr. Green hahaha hahaha hahaha

# 571
Привет на всички  Hug Hug Hug Голяма тишина е настанала тука къде сте момичета  newsm78
Аз за сметка на вас днеска през деня се помотах и тука и у съседната тема и така се издразних, че написах две-три думи на една съфорумка   ooooh!
Еви  bouquet Hug Heart Eyes много благодаря за поредната преведена серия златни сте  Hug Прибера ли се от работа я почвам  Peace
Ама то тая поговорка "Кон с капаци" мноу им отива  hahaha hahaha Хем ми е смешно ама от такива тъпи изказвания мноу се дразня бледи копия и оригинали ама ха  #2gunfire Да вземе Бу да си ходи от сериала и да дойде някой друг че ми писна от техните неотразими красавци ЖДНБ  ooooh!

# 572
  • Свети Влас
Еви и екип, чок чок чок тешекюр  Heart Eyes newsm51 txtloves

# 573
Ама то тая поговорка "Кон с капаци" мноу им отива  hahaha hahaha Хем ми е смешно ама от такива тъпи изказвания мноу се дразня бледи копия и оригинали ама ха  #2gunfire Да вземе Бу да си ходи от сериала и да дойде някой друг че ми писна от техните неотразими красавци ЖДНБ  ooooh!
Joy Joy Joy Joy Joy

Деси  Hug Heart Eyes Рени  Hug Heart Eyes Както знаете, и аз отскачам да чета оттатък, някой път се дразня, но в повечето случаи искрено ме разсмиват  Mr. Green Доста са ограничени като светоглед, от Искъро по-дълбоко нема и най-важното е че като повторят нещо няколко пъти, започват и да си вярват  Stop Mr. Green

# 574
  • Свети Влас
Къзлар взех си изпита с 4  newsm44 newsm44 newsm44

# 575
  • София
Браво Габи ти си нашата гордост  smile3525

# 576
  • Свети Влас
Благодаря !  Heart Eyes  Hug Hug

# 577
Браво Габи ти си нашата гордост  smile3525
Party Party Party

# 578
  • София
Ренку Неслито това от къде го е видяла  newsm48

# 579
От скулестата Mr. Green то ясно Laughing

# 580
  • София
Е до кога бе Ренка, до кога ще копира  newsm09

# 581
  • Свети Влас
хихихи Сладка е Несли.
Ето и почерпка за взетия изпит ( макар и виртуално, а не на живо )

# 582
Каква скулеста ма  Naughty момичето няма никакви корекции  Mr. Green всичко му е естествено  hahaha

Габи честито и от мен благодаря за почерпката  Hug

# 583
Баба и е естествена Mr. Green

# 584
  • София
Коя баба - баба Моника ли  newsm78

А на тези двамката давам срок до 9-ти юли да се взимат  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт