Fatih Harbiye~всичко за актьорския състав-настоящи и бъдещи проекти~90~

• 39 220
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • Враца
Честит имен ден на всички празнуващи bouquet
Понеже съм от телефона не мога да публикувам и моята почерпка, но се чувствайте почерпени от мен  bouquet
Желая ви хубав ден  bouquet

# 601
  • близо до брега на морето
Привет  Hug Hug Hug
Честит празник Hug Hug Hug на всички-на именниците-здраве и наздраве Hug Hug Hug

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 11:18 от ludetina ulusoy

# 602
Здравейте, Simple Smile честита Цветница и честито на празнуващите днес. Heart Eyes
Снощи изгледах преведената серия, за което благодаря на екипа.
Амиии с такива роднини като тези на КеНи, врагове не им трябват.
Гледах Несли и Бурак, и им се възхищавах на професионализма, защото ако не знаех, че имат свои половинки в реала бих си задала някои въпроси.

# 603
  • Свети Влас
Честит имен ден, Цветенца !  Hug Hug Hug

# 604
  • София
Честит празник мили момичета! Честита Цветница
На Терзи и Иглика честит имен ден със здраве да си носите прекрасните имена  love001 love001

# 605
  • У Диспансера ...♥♥♥

Честит празник на всички празнуващи  Hug

# 606
  • near Sofia, Bulgaria
Здравейте, момичета  Hug Честит празник на всички които празнуват днес!  bouquet

Иглика  Hug Терзи  Hug на теб и дъщеря ти много щастие и усмивки пожелавам от сърце!  Heart Eyes
Еве  Hug благодаря за превода, не можах да гледам в сряда, сега осмислям лекото си разочарование от серията, утре ще коментирам  Thinking
Гледам пак е хвърчала перушина снощи  Whistling ма не е лесно, април почти се изтърколи...  Stop Mr. Green А пък това нащо оцъкленото не се научи значи колело да кара,  ooooh! все трябва да я возят, един път се качи сама и спука гума  Rolling Eyes Peace

# 607
Здрасти Hug Hug Hug

Честито на празнуващите Heart Eyes да са живи и здрави Hug Heart Eyes

Това било взето от ония Naughty

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 14:13 от DIKsi72-Душко-Клоди-Надуфка-Рени

# 608
Честит празник на всички, на именниците специални поздрави love001
Нека около всички нас да кръжи красота и любов!

# 609
Привет на всички  Hug Hug Hug Честит празник на Терзи и дъщеря и както и на теб Иглика  bouquet носете с гордост имената си  Hug
Чак сега изгледах серията аз не съм разочарована хареса ми  Peace За жалост имаше си достатъчно химия между ГГ накараха ме да повярвам че са влюбени и щастливи  Heart Eyes
Тези майките на пиленцата могат да си издват животинските звуци,че са снесли яйце  Whistling
Надявам се следващата серия така да извъртят нещата,че или Зехир е чул и видял Зезе или Туфи е предупредил Кемо и това е само лош сън на Ниханче  Peace Мечтите са безплатни  Mr. Green Хайде хубав почивен ден на всички  Hug Heart Eyes

Последна редакция: нд, 24 апр 2016, 15:49 от Deesityy

# 610
Здравейте бандааа Hug Hug Hug Hug
Честит празник на всички и честит имен ден на Терзи, дъщеричката и и Иглика Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бъдете усмихнати, позитивни и красиви като пролетни цветя bouquet bouquet bouquet
Габи Hug честит ти взет изпит Heart Eyes Party
Еве Hug благодаря за преведената серия Heart Eyes bouquet
Хубав ден Hug Hug Hug Hug

# 611
Терзи и дъщеричка, Иглика, честит ви празник  Hug Да сте много здрави и усмихнати  bouquet

Миме  Hug Heart Eyes Наде  Hug Heart Eyes Габи  Hug Heart Eyes честито за изпита  bouquet
Линде  Hug Heart Eyes Ирче  Hug Heart Eyes Гале  Hug Heart Eyes Рени  Hug Heart Eyes Зизи  Hug Heart Eyes Мичоно  Hug Heart Eyes

# 612
  • Свети Влас
Искрено ви благодаря ! Пожелавам ви приятна, уютна и влюбена вечер ! ( на влюбените ). На празнуващите да внимават с алкохола !  Hug Hug Hug Бъдете много щастливи и обичани, пожелавам ви го на всички от сърце !

# 613
# 614
  • София
Eви  Hug
големи сладури естествени и непринудени  smile3534

Общи условия

Активация на акаунт