Искам да кажа ... (76)

• 90 358
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
  • Sofia
О,и аз колко търчах след моя "колИездач"  Laughing.Бях овладяла тичане с приклякане и придържане  CrazyИ той не е голям мераклия, обаче е стисняр, не дава да му подаря колелото,хем че вече му е малко и си отлежава в гаража. Като отидем по морето кара едно наследено от кака си, но там се събират доста деца,а и ходят с дядо си и баба си на дълги разходки до ядин язовир  Heart Eyes

Тръгнах да купувам стъклочистачка... и се върнах с обувки  hahaha.

Жаклин, за мравките се сетих да ти напиша един безвреден  за хора и домашни любимци, препарат-BioKill. Пръскам и в шкафовете, и по дивана. Бях го купувала да моря бълхи преди време,трепе и мравки. Също може сол-готварска, да наръсиш.

# 301
И ние така с колелото и щерката.

Скутерът го кара умело, но колелото, ах колелото. Мъка!

На 6тия и РД й взехме колело за големи деца с помощни колела. В парка излизахме два-три пъти и не може и не може да се научи, а аз като парен локомотив с нея се припотявам да я държа и бягам, че политаше постоянно.

Миналата година пак един път излизахме и същата работа. Ядосвах се, чудех се как да й помогна за да върти педалите, гледа напред и да пази баланс. И с помощните гуми пак залиташе да пада.

Та пробвахме общо 7 пъти и колелото си седеше в гаража  до този уикенд.

Баща й напомпа гумите, свали помощните колела , по-държа я малко и тръгна ей така. Останах Shocked, но кара, научи как да взема завоите, как да спира безопасно за един ден...

Иначе ще чистя другата седмица уикенда за Великден. ooooh!

Завид за помощниците! bouquet

Таис, успешно интервю!  Praynig

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 18:47 от Анонимен

# 302
  • Tам през Атлантическия океан
Ох , не следя разговора тук
идвам само да се 'изговоря'  Crazy

Напоследък във ФБ ми излизат сн. на млади мъже/младежи  с изписани вежди  ooooh!
снимки на деца на познати  Rolling Eyes  Каква е тая мода поЯгодите , която се вихри в БГ .... направо се изприщвам вече бъРРРРРР
Това на право си е сериозна тенденция  Crazy
Така ме сърбят ръцете да изкоментирам въпросните сн. ама пусто ......

# 303
  • Варна
Страхотно кученце, ТарталетаHeart Eyes

# 304
Тарталета , много радост и любов да ви носи новия член на семейството Hug

# 305
  • Варна
Уф, прочетох ви.
Честит нов член на семейството на Тарталета.
Какви тъжни очи има ... щастливка е, че има дом сега.

Иде ми да завия от мъка вече с този пуст ремонт на
Аспаруховият мост всичко ми се завъртя на 180градуса.
Ставаме в 5ч. за да стигнем навреме. Първо оставам
дребния в градината, после на юруш на задръстването.
Ако имам късмет в 6:35ч. да съм на моста благополучно
пристигам около 7:10ч. в града. После чакам 1 час да отвори
занималнята за да оставя средната. Големият направо
се изнесе при майка ми в  града, че да му е близко
университета. Е, това нормално ли е ?! Така ще е още
3 години докато го отремонтират целия. Вечер същата
работа, задръстване в обратна посока. Все моля, някой
познат да ми вземе детето от градина, защото не успявам
да стигна до 18:30ч. в Аспарухово. Иде ми да си хвана
багажа и на терминал 2. Баси държавата и чудото.
Казах си!

# 306
Евил, наистина е много кофти положението, не знам как я мислят тази работа, някакъв ужас е. Close Тъпото е ,че няма как да си изчислиш точно времето дори и да тръгнеш по-рано може да ти отнеме час, може и 3 ooooh! Дано работят бързо и измислят някаква алтернатива, днес четох един бисер по темата -чудили се дали да не забранят моста за автомобили и да се ползва само градски транспорт #Crazy

# 307
  • Sofia
evil, съчувствам на всички варненци за тоя ремонт на моста  ooooh!.
Скрит текст:
Хем,че е неотложен,хем няма алтернативен път.Обходният не си струва споменаването-удължава пътя с колко...60 км?!  #Crazy  Три години?! Аз съм склонна да се откажем от смяна на училището на детето,само защото ще ремонтират бул.Цар Борис 3 до 2018, а всеки ден ще трябва да се возим там,по два пъти. Дано се ускорят,и при вас,и при нас  Praynig

# 308
  • Варна
Прочетох, че ремонта на моста ще завърши до края на м. май.
http://www.moreto.net/novini.php?n=319008
Ще видим.

Аз пък онзи ден забелязах, че подновяваха маркировки на един булевард през деня, което създаваше проблеми. Не е ли редно това да се прави през нощта, когато трафикът е малък?

# 309
  • Пловдив
Влизам в Лидъл днес следобед, купувам кисело мляко, то е удобно подредено в едни картонени опаковки по 12, грабвам опаковка и шляпвам в количката, една жена ме пита "Това на промоция ли е?", викам "Не, това е обичайно количество за моето домакинство." 12 кофички, три в баницата, по една на всеки с баницата, в хладилника в момента има три кофички (правилно смятате, една не знам кой я изяде междувременно).

# 310
  • Sofia
Влизам в Лидъл днес следобед, купувам кисело мляко, то е удобно подредено в едни картонени опаковки по 12, грабвам опаковка и шляпвам в количката, една жена ме пита "Това на промоция ли е?", викам "Не, това е обичайно количество за моето домакинство." 12 кофички, три в баницата, по една на всеки с баницата, в хладилника в момента има три кофички (правилно смятате, една не знам кой я изяде междувременно).
Joy...котьо?  Mr. Green

# 311
  • Варна
Стейси ,обявиха го края на май, после удължиха
до 15 юни. Спират за лятото уж. Нали имаме забрана
на стр. дейности в летния сезон у Варната. На есен
пак започват другите части и така... 3 години, ако
не удължат. Знаеш ги нашите фирми изпълнители
завършващи на "строй" как обичат да крадат. И ако
40 години е устискал без кардинални ремонти, сега
за няколко ще цъфне и ще върже. Като им гледам
велоалеите и пешеходния ринг, ми се реве. Същото
ще стане и с моста, ама здраве да е. Спирам.  Simple Smile

# 312
Влизам да кажа, че ходихме на театър да гледаме "Спанак с картофи" с Владо Карамазов, Захари Бахаров и Юлиян Вергов. Горещо препоръчвам! Така не съм се смяла от години.

Сега си чакам съпруга да му сервирам вечерята и блажено да си легна Simple Smile

# 313
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добре че надникнах да ви видя, та се посмях - и с Янтрините млекоядци, и с Гена, "овладяла тичане с приклякане и придържане".

На Евил съчувствам, но и на мен можете да ми съчувствате - заради затвореното кръстовище на Кр. село ми се налага голямо обикаляне и на мен.

# 314
Рейна е страхотна. Поздравления, Тарти.

Ох, Великденско чистене... Дали ще сколасам, не знам.
Не вярвах, че ще дойде момент да нямам време за нищо. Не мога да се погледна в огледалото, а направя ли го се плаша. На нищо не приличам вече.

Общи условия

Активация на акаунт