Искам да кажа ... (76)

• 90 235
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Моят мъж се прибра по-рано днес, уморен. Поспа. И като отидох да го събудя-ми той пламти.
Много рядко се случва да боледува.

39 градуса  Rolling Eyes  Еййй, значи. Но поне няма треска, че преди няколко години, точно на същия празник, имаше треска, а ние бяхме в планината. И моя мъж вдигна почти 40, та разговарях с лекари какво да го правя.
Засега хвърча с чайовете. Нека бори вируса. Спокоен е.

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 21:19 от Стейси Грей

# 631
  • Mediterraneo
И моята малката с висока Т втори ден. Вдига до 39,5, сваля с хексалгин само и то до 37 и нещо. Като й светне, играе, яде, после пак я събаря. Гърло не я боли, опитва се да покашля, ще видим пак къде ще му излезе краят! Преди половин час дадох лекарство, още не е започнало да действа.
Отщя ми се и празнуването и всичко  Tired

# 632
  • Варна
В интерес на истината моя мъж снощи не успя да спи като хората заради запушен нос. И сега температура. Нищо не го боли.

Тарталета, гадни вируси! Да му просветне на детето бързо!  Hug
И на мен ми се изпари празничното настроение.

# 633
Болните да оздравяват бързо. Моят мъж изкара вирус - температура и разтройство. Три дни - 10кг. надолу. Взе му се акъла.

Аз боядисах яйцата още в четвъртък. Имам 15 жертви  Grinning
Не мога да го разбера това, че хората се дразнят на показани яйца. Какво толкова.

Хубав празник ви желая!

# 634
  • Mediterraneo
Ванини, 15 жертви от колко?! Много фира, бре!

# 635
Успях да се добера до компютър, въпреки че вчера и днес нищо не съм правила.
Децата са на село, в четвъртък боядисваха яйца и с двете баби - аз на работа.
Днес пекох втора доза козунаци, получиха се.-

# 636
А моят козунак така се наду, че не може да се опече, преди малко боднах след час печене, вътре е тесто Sad

Желая скорошно оздравяване на болните.

# 637
Тарталета, 60 сложих. Та доволно останаха. Иначе са огромни - 3 пъти XL. Не бях виждала такива. Колко са здрави - ще видим утре.

Бела, забравих - Тото става все по хубав. Палав ли е?

# 638
Ванини, спира ми тока!  ooooh! Буквално!

# 639
Тарталета, 60 сложих. Та доволно останаха. Иначе са огромни - 3 пъти XL. Не бях виждала такива. Колко са здрави - ще видим утре.

Те затова, защото са огромни са се счупили. Аз често купувам за ядене такива, но за боядисване купувам малки до средни, защото са по-"корави".

# 640

Те затова, защото са огромни са се счупили. Аз често купувам за ядене такива, но за боядисване купувам малки до средни, защото са по-"корави".
Софи, и аз това си помислих. Една година всички ми се счупиха, защото реших да се правя на хитра. Сложих топла вода, да заврят по-бързо.

Христос Воскресе! Бъдете здрави, вие и семействата ви!

# 641
Аз ни в клин, ни в ръкав да се включа с идея - напуканите яйца, които нямате какво да правите, може да ги мариновате. След два дни в марината в хладилника стават много вкусни! Има рецепти из интернет.

# 642
Честит празник, здраве и берекет на всички семейства!

Вчера си направихме много хубава разходка в Хасково, времето беше приятно, а в Кенана има хубав зоокът. Обядвахме в страхотен ресторант, с много вкусна кухня- А ла франгите, не знам правилно ли изписвам. Ама го препоръчвам горещо, от много поръчани неща, едно нямаше да не става.
Много чист и хубав град и ценърът ни хареса, за втори път ходим, но ще има и още.

# 643
Христос Воскресе!

Здраве и успехи на вас и семействата ви!

Аз боядисах 15 яйца, колкото да се отчета. Вероятно ще изям само едно. Козунаците от магазина, поне са вкусни. Доколкото може един купешки козунак да е вкусен. Не се оплаквам, който не може да меси и няма желание да се научи, е така. На мама не й се занимаваше тази година, а прави хубави козунаци.

# 644
  • Ямбол
Честит Великден и честит Първи май! Всички спят и аз не смея много да шавам.

Общи условия

Активация на акаунт