Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 905
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
А някой знаели колко трябва да е естрадиола  за да се започне стимулация по дълъг протокол  newsm78
До 50  Peace

# 631
А някой знаели колко трябва да е естрадиола  за да се започне стимулация по дълъг протокол  newsm78
До 50  Peace
Благодаря ти тара Hug

# 632
Cassablanka приготви се за дълго чакане.Не знам колко е в най добрия случай,но аз чакам вече 10 месеца,може и да е защото исках при др.Стаменов   newsm78 Съветът ми е не сменяй часа,те така или иначе ще ти го сменят няколко пъти.  Mr. Green На мен се опитаха да ми го сменят два пъти,но след втория  се помолих на жената и тя ми даде час по рано и от първоначалния.  Joy Нямам тъпрение да идва юни вече и да се започва.  Whistling

Да използвам темата да ви питам, знае ли се вече кога ще е лятната отпуска на др.Стаменов?

# 633

Да използвам темата да ви питам, знае ли се вече кога ще е лятната отпуска на др.Стаменов?
Миналата година бяха от 15 юли до 15 август.

# 634
milenita_a ти чакаш вече 10 месеца за първоначален преглед ли? Ухааа, жената по телефона ми каза, че се чака около 2 месеца Simple Smile

# 635
milenita_a ти чакаш вече 10 месеца за първоначален преглед ли? Ухааа, жената по телефона ми каза, че се чака около 2 месеца Simple Smile

Да може и два месеца, но ако не държиш да си при д-р Стаменов. Но като гледам в последно време и за другите д-р се чака. Успех и се въоръжи с търпени Simple Smile

# 636
Ако трябва да чакам толкова, не е ли по-добре да подам документи за фонда и да чакам и за двете? Помагайте момичета Simple Smile

# 637
Ако трябва да чакам толкова, не е ли по-добре да подам документи за фонда и да чакам и за двете? Помагайте момичета Simple Smile

Да! Това е най-правилното решение. Ако можеш подай документи към фонда и си започни другите изследвания които той не ги покрива-генетични, имунологични и др. които д-р ще прецени.

Ние също сме с мъжки фактор, но и при мен има патология и всичко като време ми отне 4 месеца без чакането за час Simple Smile

# 638
  • София
Lightworker, благодаря че питаш  Hug. Взех си ацефеин и се черпя с него, защото положението не е добре. Чудя се дали да казвам на д-ра утре на прегледа, защото фоликулите растат равномерно и ми продължи същата доза, а като му кажа, може би ще го смени с друго лекарство. Не искам да прецаквам стимулацията. От друга страна е доста интензивно главоболие - тип непрекъсната мигрена. Най-вероятно ще му кажа с уточнението, че съм готова да понеса още 5-6 дни в тоя стил, стига да няма опасност за здравето ми по някакъв начин.
Cassablanka, аз чаках поне 8 месеца, не са ми сменяли нито веднъж часа, но първия път не бяха получили заявката и след над месец чакане звъннах и се наложи да я пускам отново. Месеците ги броя от втората заявка  Peace. Ако правиш изследвания, прави ги в клиниката, защото после ще се наложи да ги повтаряш там.

# 639
Да за първоначален чакам. Два месеца само да ти обработят заявка и да те разгледат на комисия,кой доктор да те поеме.Макар,че попълваме в заявката.  Naughty После ще ти се обадят да ти кажат кога ще ти е часа. Аз подадох август,обадиха ми се февруари и ми дадоха час за юни.
Ако имате проблем с който да кандидатствате си ги подай!

# 640
  • София
Аз не съм попълвала кой лекар да ме поеме, то май и нямаше такава опция в заявката  newsm78.

# 641
Благодаря ви момичета Simple Smile
Ние сме от Бургас, дали би било проблем да ги подам в нашето звено тук, а те да ги препратят до София?  Сигурна съм, че няма да го приемат с усмивка на лицата, но ако се заядът ... трябва да пътувам до София скоро Sad

# 642
Уф, не знам Зазу, и аз утре съм на преглед и се чудя какво да правя. Мерих кръвното, ок е.  newsm78

# 643
  • София
И при мен не е кръвно - 120/80, по чудно няма на къде да е  Thinking. Но усещам някакво налягане в главата и точно като при мигрена - при всяко по-рязко движение на главата, особено навеждане, направо е пред пръсване. Сега с ацефеина съм добре, но и него не знам колко е редно да го пия ....
А при Менопура нямах грам нетипично усещане.

# 644
Благодаря ви момичета Simple Smile
Ние сме от Бургас, дали би било проблем да ги подам в нашето звено тук, а те да ги препратят до София?  Сигурна съм, че няма да го приемат с усмивка на лицата, но ако се заядът ... трябва да пътувам до София скоро Sad

Не можеш да подадеш документи сама, трябва да го направиш чрез клиника, която има договор с ЦАР. Можеш да се направиш на луда и да подадеш документи чрез клиниката в Бургас, а после да поискаш смяна на клиниката, когато заповедта излезе. Няма нужда да казваш в Бургас какво смяташ да направиш в бъдеще. Използвай ги, за да ти изготвят документите за ЦАР.

Общи условия

Активация на акаунт