Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 953
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Рано сутринта ходи да пуснеш едно CRP в някоя лаборатория, примоли им се да ти го направят  cito,че имаш болки.

# 91
Гале, знаеш, че всяка намеса в човешкото тяло може да породи реакция, една от които е температура. Все пак тя е субфебрилна. Не се шашкай толково много, следи я. Ако се покачи над 38, тогава знаеш как да реагираш. Ако е през нощта - директно в клиниката. Знам, че все пак си лекар и можеш донякъде и сама да си помогнеш. Аз бих пуснала цяла кръвна картина, освен CRP-то.

# 92
Аз от една снимка лежах цяла седмица на венозни антибиотици.Гале утре сутринта си обърни сериозно вниманание, дано CRP да е в норма.
 Ти писа ли, че си след пункция и дилатация и имаш температура,болки в корема и главата.

# 93
Гале, знаеш, че всяка намеса в човешкото тяло може да породи реакция, една от които е температура. Все пак тя е субфебрилна. Не се шашкай толково много, следи я. Ако се покачи над 38, тогава знаеш как да реагираш. Ако е през нощта - директно в клиниката. Знам, че все пак си лекар и можеш донякъде и сама да си помогнеш. Аз бих пуснала цяла кръвна картина, освен CRP-то.
Аз не се сашкам от температурата. Знам че е нормално.просто изведнъж ме заболя много силно.Болката беше нетърпима.Затова и измерих температурата.Благодаря ви момичета. Ще се оправя и утре ще мисля какво да правя.Знам че е нормално да има болка,но 2 дни не ме боля и чак сега започна затова се притесних.

# 94
аз пак не съм внимавала. Нали за главоболие ставаше въпрос, не за болка ниско в генеталиите? Аз не бях чувала за главоболие два дни след процедура. За колко време се излъчва упойката? Все си мисля, че за 48часа се е излъчила. Ти по-добре трябва да знаеш. Аз не ги помня. На мен ми се върти в главата за късна алергична, как мислиш?

# 95
Не е нормално да има температура.

# 96
аз пак не съм внимавала. Нали за главоболие ставаше въпрос, не за болка ниско в генеталиите? Аз не бях чувала за главоболие два дни след процедура. За колко време се излъчва упойката? Все си мисля, че за 48часа се е излъчила. Ти по-добре трябва да знаеш. Аз не ги помня. На мен ми се върти в главата за късна алергична, как мислиш?
Не Не става вьпрос за главата.Главата ме боля много силно 2 дни може да е от упойката, може и да не е.Но от снощи ме заболя много силно ниско долу в генеталите затова се притесних.Много боли и затова писах да знам след тая манипулация нормално ли е да има такава болка

# 97
  • София
Гале, дано днес си по-добре. bouquet

# 98
Здравейте момичета. От днес започвам да следя темата защото започвам процедура в клиниката. Досега имам 2 неуспешни опита в друга клиника. Пожелавам на всички ни много сбъднати мечти и положителен резултат съвсем скоро. Вярвам и се моля да ни помогнат. Тъй като веднага ми назначиха биопсия, а аз от вълнение и притеснение нищо не разпитах, Ви моля да ми кажете дали се прави с упойка и трябва ли нещо друго да знам с което да се подготвя за процедурата в понеделник. И ако имам въпроси за процедурите на кой телефон звъните на информация, регистратурата или директно на доктора?
Благодаря Ви предварително.

# 99
Добро утро, момичета! Аз нещо по късни доби си лягам и сутрин не мога да отцепя..

Гале, как си днес? Отмина ли или си в клиниката вече? Темп - та как е? Справи ли се организма?

Гердаааа, спасявала съм човек с алергична реакция и с треска от алергията.

# 100
Добро утро, момичета! Аз нещо по късни доби си лягам и сутрин не мога да отцепя..

Гале, как си днес? Отмина ли или си в клиниката вече? Темп - та как е? Справи ли се организма?

Гердаааа, спасявала съм човек с алергична реакция и с треска от алергията.

Ми не съм по добре,много си ме боли и от нищо неминава.Цяла нощт не съм спала от болка.Чух се с Доктора сутринта пак,каза че не е нормално и няма обяснение от какво е.Каза ми да пусна пкк,црп,и хемостаза и да му звънна за да изключи кървене в стомаха.Сега чакам резултатите.Днес нямам температура,но си боли.

# 101
Гале, аз ако бях, щях да съм цъфнала в клиниката да ме видят на ехограф. Вчера ходих 3 дни след пункция, заради болки и зацапване. Персенска веднага ме прие да ме прегледа и ми пусна същите изследвания. В крайна сметка не е и цикъл май. Ще си чакам, поне се успокоих, че не е нещо сериозно.

# 102
  • София
Здравей Холи Бери, добре дошла. Дано скоро да се срещнем и в едни други симпатични темички. Не мога да ти отговоря съвсем на въпросите. На мен също ми предстои евентуално биопсия, мисля, че е без упойка и мисля, че не боли. А най-добре си задай въпросите, които те вълнуват на лекаря. Ако искаш ще ти пиша на лични как горе-долу протичат процедурите, за да не задръстваме темата.

# 103
Гале, аз ако бях, щях да съм цъфнала в клиниката да ме видят на ехограф. Вчера ходих 3 дни след пункция, заради болки и зацапване. Персенска веднага ме прие да ме прегледа и ми пусна същите изследвания. В крайна сметка не е и цикъл май. Ще си чакам, поне се успокоих, че не е нещо сериозно.
   ще изчакам резултатите и ще ида до клиниката

# 104
  • София
Биопсията се прави без упойка. Не е от най-приятните изживявания, но минава сравнително бързо  Peace. Нещо като цитонамазката, но малко по-неприятно  Wink.

Общи условия

Активация на акаунт