Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 448
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
След блокираща обикновено викат след 15 дни на преглед - за него трябва да запишеш час. Би трябвало да ти дойде цикъла преди/около датата на прегледа.

# 256
Викче, и аз съм като твоята матка.На теб Тихомирова не можа, и при мен за РВМС беше така.

# 257
Викче, и аз съм като твоята матка.На теб Тихомирова не можа, и при мен за РВМС беше така.

Моята също е така и канала е много нагънат и достъпа почти беше невъзможен,точно за това ми правиха дилатацията.Ще видим сега как ще е.

# 258
Хм, моята също е обърната, но Персенска досега нищо не е казала по въпроса. РВМС ми го сложи акушерка(веднага за  Герда се сетих) и тя не каза да се е затруднила. Ако изобщо   го е сложила като хората...

# 259
РВМС ми го сложи Персенска, в понеделник докато си чаках пак тя си привикваше за РВМС. Дано вашите случаи с акушерките да не са практика и просто да сте извадили лош късмет  Rolling Eyes ..ако изобщо късмета е допустима дума в случая, но не искам да се изказвам рязко  Rolling Eyes

# 260
Преди две години когато Шефкетова ми я взима не беше така. Имаше болка ама чак такава, дето да крещя не е Shocked Може би зависи от моментното състояние newsm78

# 261
Добро утро,
Наистина сте изписали света! Докато ви прочета, стана обяд... Laughing
За съжаление, наистина никакви планове не можем да си правим. Вчера ми беше 8 ден и бях подготвена за още прегледи, лека стимулация, инжекции, изследвания... Док видя лигавицата, каза че била перфектна, даде ми Кринон и по живо, по здраво в сряда съм на трансфер да прибера останалите 2 замразени ембриончета. Преди трансфера, 2ч, ме викат за лепило Hc6. Някой нещо за него? И новина - вече правят трансферите сутрин до обяд!

# 262
Добро утро,
Наистина сте изписали света! Докато ви прочета, стана обяд... Laughing
За съжаление, наистина никакви планове не можем да си правим. Вчера ми беше 8 ден и бях подготвена за още прегледи, лека стимулация, инжекции, изследвания... Док видя лигавицата, каза че била перфектна, даде ми Кринон и по живо, по здраво в сряда съм на трансфер да прибера останалите 2 замразени ембриончета. Преди трансфера, 2ч, ме викат за лепило Hc6. Някой нещо за него? И новина - вече правят трансферите сутрин до обяд!
   Казаха ми че имало някакво ново лепило,което се използва от 2-3 седмици в клиниката.Искам и аз да знам нещо повече за него.

# 263
Хммм, май е HcB или бета. Не откривам резултати за 6, а за b излизат разни резултати за зайци и мишки - ензим, който подпомага развитието на ембрионите. Може да съм в тотално грешна посока. Търсенето в гугъл продължава!
Edit: Сега пък излезе нещо за имунологична несъвместимост... Ще чета доста по въпроса, а ако някой знае нещо, ще съм благодарна!

# 264
Някой по-горе пише писал, че вече слагали хиларионова киселина.
Сега чета в чужди сайтове, че това се прави в деня на трансфера, да не би да е това?

# 265
РВМС ми го сложи Персенска, в понеделник докато си чаках пак тя си привикваше за РВМС. Дано вашите случаи с акушерките да не са практика и просто да сте извадили лош късмет  Rolling Eyes ..ако изобщо късмета е допустима дума в случая, но не искам да се изказвам рязко  Rolling Eyes
Mдааа излезе за малко Персенска и й каза "действай". Две бяхме за РВМС, мен ме извика първа. Тогава се сетих за Герда и ми мина през ума да кажа,че искам да изчакам Персенска. Но замълчах.... Като го сложи, реши да провери с това дето те гледат,забравих му името дали а там и ми каза да не казвам. Понейства ми стресиращо.  Сигурно е тъпо, но сега съжалявам. "Късмет" ли е,злощастно съвпадение   ли, на момичето дето  беше с мен  й го сложила Персенска и чудото се случи (да  си ми е жива и здрава ако  ни чете, стана ми приятелка по-късно), а аз останах "за следващия път"  Sad

# 266
На мен също акушерка ми сложи PBMC то,мина без проблем, после същата се падна и на трансфера и даже се хвалеше на доктора ,,Вижте колко хубаво съм го поставила,,Обаче другата жена която беше с мен направо я измъчиха.20 мин.и го поставяха.Една акушерка не успя, др. дойде и тя не успя,трета дойде и накрая едвам го поставиха.Какво им пречеше да извикат доктора, ( Цветков беше дежурен), та мъчиха жената толкова време?!Не всяка манипулация може да се повери на акушерките.

# 267
Обадиха ми се сега ембриолозите и двете ми ембриончета са си влошили качеството и немогат да ги замразят.Ще ги гледат до утре но казаха че нямат голям шанс.ОХ аз вече неиздържам,нямам сили вече,само лоши неща ми се случват.

# 268
На мен също акушерка ми сложи PBMC то,мина без проблем, после същата се падна и на трансфера и даже се хвалеше на доктора ,,Вижте колко хубаво съм го поставила,,Обаче другата жена която беше с мен направо я измъчиха.20 мин.и го поставяха.Една акушерка не успя, др. дойде и тя не успя,трета дойде и накрая едвам го поставиха.Какво им пречеше да извикат доктора, ( Цветков беше дежурен), та мъчиха жената толкова време?!Не всяка манипулация може да се повери на акушерките.

Аз на петата минута щях да им кажа да спрат и да извикат лекар. Вероятно самите акушерки не искат да си признаят, че не се справят и затова не викат доктор, но пък и не е редно 20 минути да те мъчат. Като знам Персенска как се изнервя на анестезиологичните сестри, когато имат затруднения с абокатите, не знам ако стане свидетел на подобно поставяне на РВМС дали няма да се развика даже.

# 269
Ох, Гале, дано компенсират  Hug

Общи условия

Активация на акаунт