Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 443
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
Оооох Гале, хайде придядо Серафим викам аз...
Дано си наваксат Praynig

# 271
Дано си наваксат Praynig
    Днес им е 5 ти ден няма за кога да наваксат според мен.Едното изостава,другото е бластоцист,но с влошено качество.Питаха ме дали да го замразят,но можело после да не се размрази с това качество.Или да ги гледат до утре,казах им да го гледат няма смисъл да плащам излишно за замразяване.Това ми се случва за 2 ри път,до 5 ти ден добре,вървят и на 5 ти се скапват.

# 272
Има за кога според мен. Аз имах 3, които трябваше да се поизчакат няколко  часа и станаха бластоцисти.

# 273
Дано си наваксат Praynig
    Днес им е 5 ти ден няма за кога да наваксат според мен.Едното изостава,другото е бластоцист,но с влошено качество.Питаха ме дали да го замразят,но можело после да не се размрази с това качество.Или да ги гледат до утре,казах им да го гледат няма смисъл да плащам излишно за замразяване.Това ми се случва за 2 ри път,до 5 ти ден добре,вървят и на 5 ти се скапват.

Гале, и аз съм така. Седем пункции с четири трансфера и нито един замразен. Едвам изкарват до пети ден. Уж последния път успях да изкарам качествени Я, ама пак не стана.  ooooh!
К'во да правя с това качество вече не знам. А и в мен ако открият нещо, вече съвсем, ще се усложнят нещата.  Shocked
Пожелавам ти късмет Praynig Hug

# 274
Гале, Викче  Hug знам какво ви е.

Пиете ли добавки за качество на Я?

# 275
При мене, при послентите три пункции се случва да ми кажат, че има Я. и на следващия ден ембриолози ми казват, че има проблем и не стават за оплождане. Отпадат една-две, или всички. Случвало ли ви се е?

# 276
Дано си наваксат Praynig

Гале, и аз съм така. Седем пункции с четири трансфера и нито един замразен. Едвам изкарват до пети ден. Уж последния път успях да изкарам качествени Я, ама пак не стана.  ooooh!
К'во да правя с това качество вече не знам. А и в мен ако открият нещо, вече съвсем, ще се усложнят нещата.  Shocked
Пожелавам ти късмет Praynig Hug
    И при мен 5 пункций 3 трансфера и нямам нищо.При мен ми казва,че яйцеклетките са добри оплождат се като ми се обадят на 3 ти ден казват че са перфектни и на 5 ти ден спират.Като ходих сега доктора да ме види заради възпалението ми вика ембрионите са ти много добри даже перфектни,бяха на 3 ти ден и днес вече се влошили.Незнам на какво се дължи.Много ми е гадно.Незнам Какви хапчета вече да пия?какви добавки?Последните месеци все нещо става и постоянно си пия нещо.на последните два трансфера единия беше пресен единият замразен на 5 ти ден ми казаха че са перфектни ембрионите,но пак не се хванаха.Вече незнам какво да мисля?Как да продължавам?

# 277
Гале, Викче  Hug знам какво ви е.

Пиете ли добавки за качество на Я?

Здравейте момичета!
А може ли да споделите какво пиете за качествени Я, колко и как? Благодаря!

# 278
При първата стимулация не взимах нищо за качество, от 15 яйцеклетки се оплодиха 4, трансфер на 1 бр. на трети ден, останалите 3 не издържаха до пети ден.
За втория опит пиех Инофолик и масло от Вечерна иглика.
На пункция извадиха 15 или 16 (забравих), от тях се оплодиха 8, до пети ден останаха 3 бр., едното обаче с по-лошо качество - успешен трансфер.
Но според мен за успеха повлия и това, че бяха в ембриоскоп и ги оплодиха с ИКСИ, ИМСИ, асиситиран хетчинг, килимчета, лепило и друго май нямаше.

Последна редакция: сб, 16 апр 2016, 20:25 от Мохини

# 279
Аз пия от скоро НАК, Л-Аргинин, масло от вечерна иглика, Q10, Инофолик и витамини. Пия ги от около месец, ще видя след още няколко месеца какъв ще е ефекта.

# 280
Гале, за това което  се случва с Ембрионите ти не търси причината в теб,ако кариотиповете, делеции, морфология са близо до нормалното.

# 281
На мен ми предстои първи опит и от няколко месеца пия orthomol natal и  Неофолик мета. Два месеца пих и Инофолик, но д-р Стаменов не го одобри и го спрях. Четох за Q10 но на фона на всички други неща ми е мало скъп и за това не си го взех. Този месец се чудя дали да не потърся по-евтин на orthomol natal защото малко финансите са ограничени.

# 282
Може ли да кажеш, защо док Стаменов не е одобрил инофолика?

# 283
Може ли да кажеш, защо док Стаменов не е одобрил инофолика?

Честно казано не знам, но определено не го одобрява и като видях реакцията му казах, че ще го спра, но за си доизпих опаковката.

# 284
На мен пък Инофолик-а ми го изписа д-р Персенска.

Общи условия

Активация на акаунт