Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 021
  • 746
  •   1
Отговори
# 420
Момичетааа, с краснописа на акушерката и моите странни резултати на търсене за лепило HC6/B, ембриолозите се засмяха и казаха, че е лепилото е бета hCG  Crazy  Crazy  Crazy Умрях от смях!
Утре ми слагат лепилото и към обяд трансфер. Наистина са изместили часовете от следобед на сутрин. Стискайте палци и "мехури"!  Mr. Green Само с тази вода се притеснявам, че миналия път се изпишках и явно не се беше напълнил добре мехура отново, въпреки че имах чуство че ми се пишка, др каза че изоообщоо не е така. Ще се боря с това стискане!

# 421
Случвало ли ви се е след блокираща инжекция да ви закъснее цикалът?

Да, на мен ми беше закъснял с повече от седмица.

На мен ми дойде на 76 ти ден Shocked

# 422
Момичетааа, с краснописа на акушерката и моите странни резултати на търсене за лепило HC6/B, ембриолозите се засмяха и казаха, че е лепилото е бета hCG  Crazy  Crazy  Crazy Умрях от смях!
Утре ми слагат лепилото и към обяд трансфер. Наистина са изместили часовете от следобед на сутрин. Стискайте палци и "мехури"!  Mr. Green Само с тази вода се притеснявам, че миналия път се изпишках и явно не се беше напълнил добре мехура отново, въпреки че имах чуство че ми се пишка, др каза че изоообщоо не е така. Ще се боря с това стискане!
   Айдеее, утре ще стискам цял ден за теб и твоя мехур! Успех  bouquet

# 423
Клеарче, успех! Господ да е с теб!  Praynig Hug

# 424
  • София
. Стискайте палци и "мехури"!  Mr. Green Само с тази вода се притеснявам, че миналия път се изпишках и явно не се беше напълнил добре мехура отново, въпреки че имах чуство че ми се пишка, др каза че изоообщоо не е така. Ще се боря с това стискане!

Слушай сега да ти дам съвет. Не се наливай с много вода. Аз последния път пътувах от 200 км. за трансфера и то на юруш. Предния ден ми се обадиха и ми казаха, че трансфера ще е 5 следобед. Питах ме точен ли е часа, защото не сме в София и ще пътуваме на обяд. Казаха - да. Към 11.30 часа (аз оправям багаж) ми звънят и ми казват, че е променена за 3 следобяд. Аз се забърках с багажа и към 12 тръгнахме. Обикновено се прибираме за около 2 часа и мислех да си направя душ и да отида в а болницата  (живея наблизо) Към 12.30 ми звънят и ми казват, че трансфера е за 2.30  Shocked Аз им казах, че пътувам и ще стигнем навреме, но по-рано от това не мога да стигна. Към 2 часа стигнахме у нас, взех душ и се сетих, че не съм пила вода. Изпих една чаша - около 200-300 мл. и това беше. Преди трансфера ми се пишкаше, но не и неистово,  както друг път. Дори нямах нужда от подлога след това и казах на сестрата да не ми слага. Заспах. (Последното съм го овладяла сравнително отскоро - да се отпускам максимално като съм уморена и да заспивам бързо при всякакви условия - жалко, че сега не ми се получава  hahaha)  Събуди ме санитарката. Честно казано се чувствах страхотно физически. После отидох на акупунктура.
Та тръгнах да се обяснявам за водата и къде стигнах  Joy Не пий много вода. Мехура трябва да има течност, но не и да ти е непоносимо.

Стискам ти палци и ти ръсвам малко прашец от мен

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 425

Стискам палци. Пожелавам ти + тест Simple Smile

# 426
Събирам, събирам, събирам! Много благодаря за съвета!  newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75 newsm79 newsm75

# 427
И от мен късмет  Peace Клерче.
Това което Магнолия каза е вярно. Ако ти се ходи много отиди и после не се наливай а пий по малко. Аз така правя щото иначе ме заболява корема, когато има закъснение от 3-4 часа както беше последния път. Трябваше да съм в 18:00, а излязох от болницата в 23:00 #Crazy

# 428
  • гр.София
Clear, успех Hug При мен и на двата трансфера имаше закъснение с около час...не питай как издържах с този пълен мехур Laughing

Утре някой да е на вливки?

# 429
  • Пловдив

Утре някой да е на вливки?
Аз, от 12,30  Simple Smile

# 430
  • Варна
Clear, успех и от мен и много късмет  Hug
Според мен в този момент да си отпуснат и спокоен е най важно.
И аз заспах като Магнолия, може и утрогестана да е бил е виновника, защото преди трансфера го взех  през устата, но не 3,  а 2 хапченца.
А за пишкането има вариант да не изпишкваш всичко, ако няма да има време пак да напълниш мехура.

# 431
  • гр.София

Ели, значи утре ще се засечем Hug Така времето минава по-бързо

# 432
Електра, divost, благодаря ви за подкрепата, момичета Hug
Деспина, случва се, да.
Клер, стискам палци   Praynig
Събирам си и малко прашец от Магнолия  Hug
Счупих се от тренировки и танци, много са издържливи тия задържаните гадове  ooooh!

# 433
Много късмет на всички Peace дано с раждането на природата се зародят и вашите шушулчици Praynig.
На някой случваало ли му се е след биопсия, да му дойде МЦ по-рано? Дойде ми 3 дни по рано и е някак тъмна кръвта.  Rolling Eyes

# 434
На последния успешен трансфер отидох по-рано и вече много ми се ходеше до тоалетна. Реших, че е по-добре да ида да сега и после да пийна вода, така или иначе ще почакам и преди събличането и след събличането. Почти пред тоалетната ме разпознаха и вкараха да се оправям  ooooh! Реших, че ако ме питат за мехура, няма да си признавам  Whistling Никой не забеляза, а нямах време преди да се кача дои да си извадя минералната вода  Rolling Eyes и всичко беше наред.  Peace

Имала съм 1 биопсия и ми дойде МЦ на 4-ти или 5-ти ден след нея, което беше 20-ти ден от предния цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт