Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 353
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Герда,
Звънни пак. Аз бих записала час пет дни след овулация /когато взимат биопсията/ и е преди МЦ.
Повтори им няколко пъти, че си след биопсия, ако трябва. Като магична дума им е, нали им е патент Simple Smile

# 406
  • София
аз често пък ги послъгвам, най-лесно е час за проследяване, записваш се , пък като влезеш за преглед може да си говориш всякакви работи  Rolling Eyes
на кой ден ще се запишеш няма особено значение, ако има доктора пак ще те извика.

# 407
Наистина ли им е патент, или искаш да кажеш "патент"?  Laughing

# 408
Кажи им,че док ти е казал на 10 ти ден от МЦ, да коментирате сложна по думите на акушерката биопсия и не им давай шанс, да ти отказват пък даже и да си на изчакване. Той после док като види, ще прецени. Peace

# 409
  • София
Здравейте  bouquet.
По кое време се обаждат за да уточнят часа, когато съм в списък на изчакване за следващ ден  newsm78?
Вече взе да ми е притеснено да не са ме пропуснали  rotfImao

# 410
  • София
и късно вечер са ми звъняли.
когато се присетят  ooooh!

# 411
  • София
Благодаря  Hug.
Получих си жадуваното обаждане  Crazy. Само дето изтерясвах  Blush.
Казаха ми час и половина преди прегледа да пусна хормони. Може ли и сутринта да ги пусна  newsm78?

# 412
  • София/Стара Загора
Благодаря  Hug.
Получих си жадуваното обаждане  Crazy. Само дето изтерясвах  Blush.
Казаха ми час и половина преди прегледа да пусна хормони. Може ли и сутринта да ги пусна  newsm78?
Може, целта е да са готови до прегледа

# 413
  • Балчик
Аз  също съм след биопсия и д-р Стаменов ме вика на 10ти ден, а те искаха да ме записват за 8ми ден от цикъла, при положение, че аз им казвам какво е казал доктора. Сега ги чакам да ми звъннат да видя какво ще ми сервират. Много са ми интересни как ще ми звънят късно вечерта за час за утрешния ден, при положение, че съм от другия край на страната (Добрич),и хем всеки път ме питат от къде пътувате. Аз явно трябва да прелетя.   Simple Smile

# 414
Случвало ли ви се е след блокираща инжекция да ви закъснее цикалът?

# 415
Здравейте,след пункция и неуспешна процедура пие ли се дуфастон за да дойде цикъла?

# 416
  • София
не

# 417
И колко време трябва да мине за да се подложа на нова стимулация.
А на естествен цикъл кога може

# 418
  • София
зависи от стимулацията

# 419
Случвало ли ви се е след блокираща инжекция да ви закъснее цикалът?

Да, на мен ми беше закъснял с повече от седмица.

Общи условия

Активация на акаунт