Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 382
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
Елба, Билкова кръв и аз съм пила и съм доволна, знам и други които са доволни. Peace

# 391
  • София
Благодаря ви, общо взето винаги съм си била така с тези показатели. Ще видя тази билкова кръв. За Гайдурков знам. Свекъра дори спря хапчетата за диабет с негова помощ и вече не знам коя поредна година си спазват здравословно хранене. И ние покрай тях, но аз прегрешавам по-често. Иначе имам записан ред при Гайдурков още от есента, ама никой не ми се обажда.
От миналото лято му отпуснах края, особено покрай стимулациите и ето резултата. Иначе и инсулиновата резистентност ми е била гранична, когато съм я изследвала с трикратен профил. Сега мисля, че ще трябва да отложа стимулацията за наесен, въпреки годините. Ще започна и вигантол, но се притеснявам, защото йонизирания калций е на горната граница, а имам и песъчинки... и цистит хроничен. Другата седмица ще пусна стерилна урина, макар че нямам оплаквания в момента.
Имам СПКЯ, поне едно време. Но преди години ми правиха фенестрация и може би сега не е толкова изразена на ехографа.
И това CRP... нищо не ме боли в момента, нямам темп.
Ще отида и при личната за всеки случай, но от нея помощ не очаквам Simple Smile
А хемоглобина и др. може ли да са вследствие на миседа, че поне 10 дни беше. А и доста кръв ми източиха за изследванията. И цикъла си ми е обилен по принцип. Особено 1-2 дни.

# 392
Здравейте момичета,
искам да ви попитам -виждам, че сте доста запознати, през месец март бях на стимулация с инжекции за инсеминация ( неуспешна), вчера имах пункция на ЕЦ , яйцеклетката беше празна Sad .
Питането ми колко месеца трябва да минат за да мога пак да се подложа на стимулация и на пункция отново? Забравих вчера да попитам д-р Персенска, бях под упойка и .... Tired
Предварително, благодаря!

# 393
Още другият месец.

# 394
Кога точно правят снимката на ембрито, която дават след трансфер?Преди замразяване ли или след размразявани?

# 395
  • София
Въпрос към момичетата минали през оперативна хистероскопия (махаха ми септум) ... как ви беше цикъла след манипулацията?
 На мен ми закъснява вече с три дни и се тревожа.Не съм бременна,100 % сигурна съм,цял месец на презервативи го караме.
Благодаря ви!

# 396
  • София
Кога точно правят снимката на ембрито, която дават след трансфер?Преди замразяване ли или след размразявани?
след размразяване, от същия ден е, но не е точно отпреди трансфера. Приготвят си ги когато те решат.

# 397
Момичета, днес естрадиолът ми е 206, спаднал е 7 пъти. Двата фоликула са си там.
В петък пак съм на преглед, дано спадне под 50  Praynig

# 398
  • Sofia
Въпрос към момичетата минали през оперативна хистероскопия (махаха ми септум) ... как ви беше цикъла след манипулацията?
 На мен ми закъснява вече с три дни и се тревожа.Не съм бременна,100 % сигурна съм,цял месец на презервативи го караме.
Благодаря ви!

При мен нямаше закъснение, даже ми подрани с 2 дни. Първите 1-2 дена беше доста обилен и сравнително болезнен, но след това рязко намаля, даже 2 дни нямах и капка. След това отново започна, но много оскъдно и по тъмно за около ден,два. След това спря изцяло. Това беше при мен  Peace Иначе след хистерото (аз го направих на 9 ден от цикъла) имах течение светло някакво до следващия цикъл и не съм имала полови контакти изобщо, понеже се притеснявах  Wink

# 399
Момичета, днес естрадиолът ми е 206, спаднал е 7 пъти. Двата фоликула са си там.
В петък пак съм на преглед, дано спадне под 50  Praynig

Етоооо, продължавам със стискането на палци, ще падне!!!

# 400
Стискам палци и аз, Та.ра, не само да падне под 50, но и това да е твоят опит.

# 401
Момичета, на 11 април направих ЧХГ тест, като резултата беше 427. Днес го повторих и резултата е 2534. Как ви се струва?

# 402
  • София
Благодаря ви!

При мен нямаше закъснение, даже ми подрани с 2 дни. Първите 1-2 дена беше доста обилен и сравнително болезнен, но след това рязко намаля, даже 2 дни нямах и капка. След това отново започна, но много оскъдно и по тъмно за около ден,два. След това спря изцяло. Това беше при мен  Peace Иначе след хистерото (аз го направих на 9 ден от цикъла) имах течение светло някакво до следващия цикъл и не съм имала полови контакти изобщо, понеже се притеснявах  Wink
Благодаря!
Написах си поста,станах,отидох до тоалетната и видях,че ме е попрецапало Grinning До утре ще имам цикъл,надявам се последен за следващата 1 година.

# 403
Момичета, на 11 април направих ЧХГ тест, като резултата беше 427. Днес го повторих и резултата е 2534. Как ви се струва?

Удвоява се на около 60 часа, по важни са прегледите, отколкото стойностите. Всеки организъм е различен и удвояването е различно. Аз лично бих предпочела ехографа, няма смисъл от боцкане.

# 404
Излязоха резултатите от биопсията, обади се акушерка, аз й задавах въпроси, но тя каза, че лекарят трябва да каже,специфичен случай сме, да запазя час преди МЦ.
 Обадих се да запазвам час, а администратор ме пита колко точно дни преди МЦ трябвало да запише, аз й казах не знам.А тя - защо не питате, няма да стане този месец с час.
Отговорих й - еми,хубаво, вие информирайте тогава доктора, че няма час,задавах въпрси на акушерката, но сме специфичен слчай и лекар трябвало да каже, а не акушерка.
 Е, тая администраторка много ни улеснява в решенията.

Последна редакция: ср, 20 апр 2016, 23:16 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт