Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 358
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
6 дни по-рано ми дойде след биопсия, чак се чудих това цикъл ли е или не...

# 436
Това с пълния мехур е за да им е по-лесно на докторите, изобщо няма отношение към забременяването. В началото и аз се наливах като за свтовно, пишкала съм по-малко и пак вода. На последните два трансфера, един час преди да отида изпивам една чаша вода. В клиниката изпивам още 300 гр. и съм ок. Поне не ме болеше от стискане.

# 437
Clear, много, много, много късмет! Ъъъ, а бебетата ревящи ли да ти ги пожелая или по-кротички Simple Smile Hug

# 438
Добре де, ама този МЦ такъв ли ще е тъмен и оскъден? От вчера само капе по малко и не се засилва. newsm78 И на мен ми е 6 дни след биопсията но ми е 25 ти ден, а най странното е, че не ме боли корема Rolling Eyes Дълъг ли ще е този цикъл или както обикновено?

# 439
  • София
Clear, много късмет ти пожелавам на трансфера, а след девет месеца живо и здраво детенце/ дечица.

# 440
Пиша по темите някой да отговори, че се притесних Амхто ми е 1,86 при норми 0,7-1,77, какво значи?

# 441
Момичета, да ви задам един "имунологичен" въпрос: Допреди няколко години много лесно вдигах температура - при всеки вирус. Сега забелязвам, че само в краен случай. Според вас (тези, които изследвате имунология), ако има отклонение, освен, че възпрепятства забременяването, на самия организъм как действа? Възможно ли е невфигането на темп. да е някакъв такъв симптом.

# 442
Пиша по темите някой да отговори, че се притесних Амхто ми е 1,86 при норми 0,7-1,77, какво значи?

Четох, че високите стойности на АМХ, са знак на ПКЯ

# 443
Момичета, да ви задам един "имунологичен" въпрос: Допреди няколко години много лесно вдигах температура - при всеки вирус. Сега забелязвам, че само в краен случай. Според вас (тези, които изследвате имунология), ако има отклонение, освен, че възпрепятства забременяването, на самия организъм как действа? Възможно ли е невфигането на темп. да е някакъв такъв симптом.
Имунната система е съставена от много видове клетки. Моята имунна като цяло си беше о'к, но виж клетките, отговарящи за автоимунни заб-я и за имплантация си бях много в повече. Не са равнозначни нещата. Трябва да се изследваш за да имаш конкретни данни.

# 444
Нямам ПКЯ предди 1 гд. АМХ ми ббеше 1,1. Сега пък ми идва 1,86 малко над горна граница.Пих добавки, ограниччих сладкото.По-скоро да не са го объркали в лабораторията.

# 445
Може и да са го объркали, едва ли са безгрешни.

# 446
Имунната система е съставена от много видове клетки. Моята имунна като цяло си беше о'к, но виж клетките, отговарящи за автоимунни заб-я и за имплантация си бях много в повече. Не са равнозначни нещата. Трябва да се изследваш за да имаш конкретни данни.
Благодаря ти, Шакира! Знам че е така, но любопитството нали знаете... Simple Smile

# 447
Нямам ПКЯ предди 1 гд. АМХ ми ббеше 1,1. Сега пък ми идва 1,86 малко над горна граница.Пих добавки, ограниччих сладкото.По-скоро да не са го объркали в лабораторията.

Не е някакво грандиозно отклонение. Все пак при тези изследвания може да има някакъв процент + или -. Мисля, че твоят АМХ е много добър и няма място за излишно притеснение. Възможно е добавките да са побутнали още антрални фоликули, както и ако приемаш вит. Д. Ще има повече фоликули при стимулацията. Пожелавам ти го! Simple Smile

ПП Сори, че така нахлух в темичката ви, въпреки че не съм пациент. BTW: попълних отдавна формуляра на клиниката за час, но не са ми се обаждали все още. Изтече отдавна този срок от 2 седмици. Като чета тук каква е борбата за часове и направо се чудя дали изобщо да влизам и аз в схемите.

# 448

Като чета тук каква е борбата за часове и направо се чудя дали изобщо да влизам и аз в схемите.
Тя борбата е само при Стаменов, ако си при някой от другите няма проблем.

# 449
И при Персенска вече го има този прословут списък на изчакване. Онзи ден видях, че Шефкетова верно е заформила коремче отново, та няма да се учудя ако и при Цветков стане навалица след излизането и в майчинство.

Общи условия

Активация на акаунт