Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 946
  • 746
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, а когато стимулацията е само с хапчета и се води лека, прави ли се блокаж?
не
Благодаря, Бамба!

# 541
Здравейте, момичета искам да ви питам тези от вас които използват лепенките Климара пиете ли нещо друго и някой слагал ли си е по повече от една?
Благодаря

# 542
  • София
Благодаря момичета. Надявам се да успея да сваля и аз от кг и да имаме успех. А по-натам се надявам, че ще могат да се спрат тези хапчета и няма да са доживот Simple Smile

# 543
  • София
Доктор Еленчев е просто великолепен. Много е добър във всяко едно отношение. Личен опит.

Днес бях на преглед. Бебчо е пораснал - сега е 2.66 см и според ехографа съм 9с2д. Аз мисля, че би трябвало да съм 9с5д - това значи ли, че аз не смятам правилно, или моя бебчо изостава малко? Доки нищо не каза - каза че всичко е нормално. Вие как мислите?

Стискам палци на Зузу и Тара

# 544
  • Балчик
Да ви питам някой знае ли при проблем с имунологичната биопсия само РВМС ли е лекарството, което слагат след това преди да се направи контролна биопсия?

# 545
  • Пловдив
Благодаря момичета. Надявам се да успея да сваля и аз от кг и да имаме успех. А по-натам се надявам, че ще могат да се спрат тези хапчета и няма да са доживот Simple Smile
За съжаление ако се спрат хапчетата има много голяма вероятност да се върне първоначалното състояние. Започни диета и спорт, аз за 3 месеца свалих 13 кг.

# 546
  • В сърцето на любимия човек
Магнолия - разминавания от няколко дни са напълно в реда на нещата, защото на този етап от бременността това са няколко милиметра и не винаги лекарите успяват да премерят съвсем точно,а и бебето вече мърда.
При мен също в 9гс и няколко дни д-р Персенска измери бебо по-малък с два дни и ми каза точно това, което ти написах по-горе. На следващия ми преглед в 11гс д-р Христов го измери с 1 ден по-голямо. След 12гс вече трудно могат да го измерят цялото и се гледат обиколки на глава, коремче, дължина на бедрена кост и може да се случи по единия показател да е напред, по друг назад. Компютъра взима предвид някакви средни стойности, но хората сме различни все пак Wink

# 547
Магнолия, Пънче много хубаво ти е обяснила, не се тревожи излишно  Hug
Елба, през февруари правих втори орален глюкозо-толерантен тест, след година прием на ниска доза метфогамма (спрях я няколко месеца преди изследването да не повлияе на резултата)- имам подобрение. Нужно е постоянство, дори с хапчетата, пак са нужни спорт и диета, но определено има положителен ефект. При мен метфогаммата промени вкуса ми към определени храни- пак ми се хапва сладко, но не както преди, например. Успех Peace

# 548
Тара смс прати ли? Пиши просто гранични стойности, той ще се ориентира.

# 549
Тара смс прати ли? Пиши просто гранични стойности, той ще се ориентира.
Пратих и чакам инструкции  Peace

# 550
  • Sofia
Здравейте, искам да ви попитам нещо. Понеже имам ЛУФ и вчера ми биха Прегнил, или по точно нещо друго, което забравих как се казва, но било същото, с цел да се спука фоликула (или поне така ми обясниха). Въпроса ми е ако знаете, този фоликул ако не се спука и се окаже че Прегнил не ми действа, как се процедира, за да се извади тази яйцеклетка. Разбирам, че при ЛУФ се прави ин-витро, но не зная как се вади яйцеклетката - чета вие какво споделяте и може би е с някаква пункция или аз не съм разбрала  newsm78. Ще съм благодарна ако някой ми разясни Simple Smile

# 551
Пункция.

# 552
# 553
Мирондела, при проблем с имунологичната биопсия се слага само РВМС и се прави нова контролна биопсия, за да се провери дали си се повлияла.

# 554
Пух, и аз съм с ЛУФС, с Прегнил и прегнилоподобните инжекции фоликулът се пука. Споко, момиче.
Успех! bouquet

Общи условия

Активация на акаунт