Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 950
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Тара, от Центъра няма да ти дадат АБ по спомен. Пънчето беше с такъв проблем. Не помня в крайна сметка Персенска ли й изписа или намери друг
 док

# 526
Тара, защо не пишеш един смс на док да го попиташ? Така има шанс да разбереш какво да правиш още днес. Аз вярвам, че това също няма да ти провали опита. Просто имам едно хубаво усещане още откакто сподели, че ще почваш април.

Беборанка, аз от Еленчев съм доволна.

# 527
Ели, писах на Пънче за съвет.
Електра, и аз си мисля да му пиша, но не си знам стойността на титрите, а това сигурно има значение.
Утре кой е дежурен - Цветков или Персенска? Може да отскоча до клиниката, но имам само устно "гранична стойност"- дали е достатъчно?

# 528
Момичета, а когато стимулацията е само с хапчета и се води лека, прави ли се блокаж?

# 529
Не. Хапчетата са за побутване.

# 530
  • София
Така, минах през ендокринолог,каза - глюкофаж.... в чудене съм какво да правя. Има ли някой тук, който е на метформин, да ми пише има ли смисъл. Досега все се надявах с диетите и спорадичното движение да се вкарам в ред, ама... като не съм постоянна - ето резултата. И препоръча следваща стимулация най-рано след 3 месеца... няма скоро да се върна в онази хубава темичка за след трансфер.
И днес ми мина биопсията, колко време след нея може да се прави секс? Embarassed
Че след несполучливия трансфер си останахме на платонична любоффф основно.

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 19:30 от Елба

# 531
Elektra.13 много ти благодаря  bouquet

# 532
Така, минах през ендокринолог,каза - глюкофаж.... в чудене съм какво да правя. Има ли някой тук, който е на метформин, да ми пише има ли смисъл. Досега все се надявах с диетите и спорадичното движение да се вкарам в ред, ама... като не съм постоянна - ето резултата. И препоръча следваща стимулация най-рано след 3 месеца... няма скоро да се върна в онази хубава темичка за след трансфер.
И днес ми мина биопсията, колко време след нея може да се прави секс? Embarassed
Аз пия метфогамма - имам лека инсулинова резистентност, не бих я пила, мога да се справя с диета и спорт, но се реших, защото подобрява инсулиновата чувствителност, а оттам и качеството на яйцеклетките  Peace

# 533
Утре кой е дежурен - Цветков или Персенска? Може да отскоча до клиниката, но имам само устно "гранична стойност"- дали е достатъчно?

Персенска трябва да е. Миналата събота беше Цветков.

# 534
  • София
Момичета, а когато стимулацията е само с хапчета и се води лека, прави ли се блокаж?
не

# 535
Тара, смс на доктора.

# 536
  • Пловдив
И аз съм на Глюкофаж 3х1000 мг.и съм доволна засега, вкарах в норма инсулиновата резистентност и килцата Wink а също така подобрява значително качеството на яйцеклетките. Успех!

# 537
Аз също бях на глюкофаж, но без причина, освен качеството на Я.

# 538
Аз също приемам Глюкофаж за качествени яйцеклетки

# 539
Не. Хапчетата са за побутване.
Благодаря, Кристи!

Общи условия

Активация на акаунт