Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 010
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
При стимулация за по-добри яйцеклетки, след трансфер за по-добра имплантация. Така мисля са ми казвали.
И да допълня - след положителен тест за по-добра плацента. Това чух тук поне. Абе...за всичко може явно това зарзио Laughing

# 511
Благодаря ви, момичета, успех на всички ни  Hug
Аз изскачам с ново 20- листериозата ми е гранична. Питах какво означава това- най-вероятно съм я изкарала, така ми отговориха  ooooh! Резултатът ще ми дойде по пощата. Ами сега?  Tired

# 512
Питай веднага имунолозите, консултирай се с тях.Ако не си в клиниката, се обади по тел-на и им сподели тревожно. Не вярвам да ти откажат една консултация бърза. Та дори и по телефон.

# 513
Тара, мисля, че трябва антибиотик

# 514
Във вторник имам час за консултация с имунолозите. От центъра ми казаха, че ще трябва да пия антибиотик и да пусна контрола след месец, само че стимулацията е в ход  Tired Уфф, тази година започна с проблеми и така си върви...
Деспина, няма проблем, че си в цикъл, важното е да дойде, не че е проблем и да закъснее, просто се назначава стимулация като дойде. Моят дойде точно в деня за преглед след блокажа, като предния ден питах док дали да отлагам часа, след като още нямам цикъл, той каза не.

# 515
  • София
Тара, не може ли днес да те консултират, за да почнеш веднага антибиотика. Изпий си го и направи контрола успоредно на стимулацията  Peace.

# 516
  • Благоевград
Момичета може ли някоя от вас да ми обясни за някакво надраскване на матката преди трансфер.Благодаря.

# 517
Шакира, права си. Ама то и тук всеки път ми правят различни стимулации и опитват нещо ново, щото не става. Rolling Eyes Така или иначе там няма да правя силна стимулация - без блокажи и т.н. Плюс това нали и там са доктори и виждат какво съм взимала и кога. Аз, да не отивам като опитно зайче. Не че всички не сме Mr. Green Смятам също, че трябва, да е минало достатъчно време от комбинирана (без блокираща) последна стимулация. Поне три четири цикъла.
Знам ли и аз, да не мислиш, че много ми се ходи. Ама сякаш знаците говорят. Thinking

# 518
  • София/Стара Загора
Та.ра, и аз бях почти като теб, само че по друг повод пих 2 пъти антибиотик, единият по време на стимулацията и един след пункцията до трансфера, но вземи мерки, защото докато си на антибиотик не е добре да се прави трансфер....моя съвет е да се консултираш максимално бързо и с лекаря си и с имунолозите ..?не се притеснявай...винаги има изход, просто трябва да се действа навреме

# 519
Тара, не може ли днес да те консултират, за да почнеш веднага антибиотика. Изпий си го и направи контрола успоредно на стимулацията  Peace.
Зазу, все още нямам резултат на хартия, не съм сигурна дали е удачно така. Новината ми дойде като гръм и не се сетих да питам нито колко точно са титрите, нито дали се прави антибиограма... ooooh!
Чакам си резултата, сутринта са го пуснали по пощата, в понеделник трябва да пристигне.
Сега ще има да го мисля...

# 520
Викче,
Никой не го интересува какви ще са последствията за организма ти. Била съм в мед.среда, всеки гледа в момента да свърши каквото ще свършва, а какво ще става с теб след месеци или години..., поне в репродуктивната това наблюдавам. Никак не е безобидно да ти слагат упойки всеки месец, а да не говорим как се обърква организма от хоромоните.
Когато работех в хирургия, често приемахме жени с преплитане на червата. Това беше едно от усложненията, което настъпва години след секцио. Съмнявам се това да се обяснява на момичетата, които сами искат секцио. Не говоря за тези по показания.

# 521
Сега се сещам  ooooh! ,че единия път имунолозите ме питаха дали през последните 10 дни съм пила антибиотик.Явно не трябва  newsm78 ама дали задължително повече от 10.Че аз наскоро пих и на контролата при тях ще са минали към 8 дена.Дали ще е фатално или да звъня да питам newsm78

# 522
Опитах се да се свържа с Центъра по заразни и паразитни болести- безуспешно, тръгнали са си.
Говорих пак с имунолозите - посъветваха ме да питам в Центъра какво значи граничната стойност, дали е нужен антибиотик, ако да- какъв точно, а пък жената, която ми съобщи резултата, ми каза да се обърна към лекуващия лекар  Rolling Eyes
Освен в понеделник да опитам да получа информация по телефона или направо да ходя на място в Центъра.

# 523

Освен в понеделник да опитам да получа информация по телефона или направо да ходя на място в Центъра.

Тара, тези са с много опасно работно време Simple Smile По-добре се чуй с тях първо по телефона, за да разбереш кога ще има човек, който да те приеме. Ходила съм там преди една командировка, защото ми трябваше специална ваксина и помня, че работното време не беше стандартно.

# 524
Здравейте, извинявам се,че така нахлувам в темичката ви(аз отдавна ви чета  Embarassed ). Бих искала да ви попитам  д-р Еленчев или д-р Любомир Христов бихте ми препоръчали? Благодаря ви предварително Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт