Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 010
  • 746
  •   1
Отговори
# 495
  • гр.София

Ели, значи утре ще се засечем Hug Така времето минава по-бързо
Мими, разминахме се днес. 2 часа си кукувах сама  Simple Smile
Днес чухме и сърчице. Благодаря на   Mimi_demi  и Шакира, които споделиха за вливките на Октагам. Мисля, че това помогна за успеха на четвъртия ми опит.

Ели, много се радвам. Честито Hug Hug Hug
Аз вчера много се изнервих с вливането на Октагам. За 4-ти път ми е, но такова чудо не е било. Имах час за 12.30. В манипулационната ми дадоха Октагама, но се оказа, че няма място на 3-ти и 4-ти етаж Rolling Eyes Обадиха се в реанимация (етажа, на който се правят трансферите) и ми казаха да чакам да дойдат да ме вземат. Минаха 40 мин.никой не идва. На няколко пъти казвах в манипулационната, и накрая доста се издразних. Както и да е, дойде една сестра и ме качи горе. Вкара ме в една стая (нямаше никой друг там, та и аз кукувах сама) и каза да чакам. Мина още половин час #Crazy Минаваха разни сестри, санитарки, никой не ми обръща внимание. Накрая видях 3 сестри до асансьора и се оказа, че не знаят, че съм там Shocked Веднага ми включиха системата, но такава дезорганизация досега не е било

Иначе вчера сутринта ми мина феталната морфология при д-р Михова и всичко е наред с бебчо Heart Eyes

Успех на Clear и Та.ра Hug

# 496
Маги, много момичета имат твоите колебания, ако искаш помисли за име и създай тема , в която да може на воля да се поспори.

# 497
  • София
Зазу, много късмет и + резултат от сърце. Моята последна стимулация беше Бемфола+ хапчета.

За чакането пред кабинета на д-р Стаменов съм си почаквала и 3-4 часа и в 23h съм влизала, но не това е важно, този човек не е върнал никой застанал пред вратата му. Има и непредвидени ситуации, самата аз бях в една от тях което е забави доктора. Била съм пациент и на друга клиника и там Ви казвам, че чакането без да се знае кога точно ще вляза не беше по- малко.

# 498
И аз нямам нищо против да чакам, въпреки че рядко ми се е случвало за повече от час.  Само лошото е, че като не знам кога ще вляза трябва да си освобождавам целия ден. Единственото, което ме притеснява -  до кога ще ме търпят на работа така newsm78

# 499
Безкрайно съм щастлива  Hug
Естрадиолът падна до 12, току-що си взех дозата Гонал и Зарзио.
Фоликулите са още там и са огромни, но спирам да ги мисля  Wink

# 500
  • София
Благодаря ви  Hug.
Тара, успех  Peace.

# 501

Аааа, видя ли, друг път да ме слушаш преди да се шашнеш Laughing

Успех и на теб, и на Зазу Hug

# 502
  • София
 А и днес има голямо закъснение в графиците май.
Нашите генетични са ок. Остана само проблема с вит Д и инсулиновата резистентност. И днес ако направим биопсията и там изскочи нещо.
И аз съм мислила за Турция, но финансово и времево (работа) няма как да се случи. Не коментирам, ме нямаме брак. Ако ще става нещо, ще трябва да е в България. Най-добре Надежда. Не мисля, че има смисъл да се обикалят клиниките. Най-много да си сменя лекаря, ако нямаме успех Simple Smile успех на започващите стимулация Simple Smile

# 503
  • София

Браво Тара, успех Hug

# 504
Тара,успех.Зарзиото за какво е?

# 505
  • София
При стимулация за по-добри яйцеклетки, след трансфер за по-добра имплантация. Така мисля са ми казвали.

# 506
Успех, Тара! С теб съм!

# 507
При стимулация за по-добри яйцеклетки, след трансфер за по-добра имплантация. Така мисля са ми казвали.
Точно така е.

Тара, zazu, с вас сме момичета! Стискаме палци! Hug

# 508
Да и аз смятам, че ако е в България по добра от Надежда няма. Ама аз не искам да я напускам, а да пробвам успоредно докато трае голямото чакане.

# 509
Да не си объркаш организма съвсем. Там стимулации, тук стимулации...пункции, трансфери. Особено хормоните, с които ни бъркат на ниво Хипофиза и т.н. Вие явно смятате, че организма е безграничен. Няма такова нещо. През ум няма да ми мине такъв експеримент. Прочетете повече за страничните ефекти от стимулациите. Аз досега съм избьгвала да ги чета, докато бях в процедура.

Общи условия

Активация на акаунт