Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 357
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
И при Персенска вече го има този прословут списък на изчакване. Онзи ден видях, че Шефкетова верно е заформила коремче отново, та няма да се учудя ако и при Цветков стане навалица след излизането и в майчинство.
То и в момента е навалица при него, а тя като излезе.... Crazy Grinning

# 451
  • Пловдив

Ели, значи утре ще се засечем Hug Така времето минава по-бързо
Мими, разминахме се днес. 2 часа си кукувах сама  Simple Smile
Днес чухме и сърчице. Благодаря на   Mimi_demi  и Шакира, които споделиха за вливките на Октагам. Мисля, че това помогна за успеха на четвъртия ми опит.

# 452
Досега съм имала 2 прегледа при Цветков. И двата пъти чаках повече от 2 часа  Crazy

# 453
Вие сега нарочно ли така говорите, за да плашите "конкуренцията" за лекарското внимание, или наистина ситуацията е толкова сериозна?  Joy
Два часа чакане са си доста. И ако и при останалите лекари е така, по-добре да им се обадя и да не ги тормозя и с моето досие. За мен всеки месец е важен от тук на сетне, а ако ще ме баламосват с биопсии и със списък на чакащите, то определено няма да ми издържат нервите, както и малкото ми останали яйцеклетки също няма да го понесат добре.

# 454
Два часа е добре. Аз при Стаменов чакам по четири Joy

# 455
  • София
Аз при Стаменов чакам по четири Joy
най-малко  Mr. Green

# 456
Добре, на какво се дължи това забавяне? Спешни операции, спешни раждания?

# 457
Не толкова, колкото претрупан график. Часовете се записват през пет минути, а междувременно се появяват момичета с резултатите от тестове, въпроси за това или онова, консултации на крак.

# 458
Мрън и аз- чаках си резулатата от естрадиола 2ч и 50мин  Shocked
Щях да умра от нерви, питах в лабораторията дали няма проблем, обвиниха ме, че цепя секундата  Crazy

# 459

Ели, значи утре ще се засечем Hug Така времето минава по-бързо
Мими, разминахме се днес. 2 часа си кукувах сама  Simple Smile
Днес чухме и сърчице. Благодаря на   Mimi_demi  и Шакира, които споделиха за вливките на Октагам. Мисля, че това помогна за успеха на четвъртия ми опит.
Знаеш ли че се разревах...Много се радвам, много..Всичко най... Hug Praynig

# 460
Абе чака се понякога доста, тва 1-2 часа закъснение при Персенска също е нормално, но не е болка за умиране, а и си струва. Понякога е трудно да си организираш деня, но изнервени и пуфтящи хора са рядкост пред кабинетите.
А за Шефкетова, вярвам че вече са решили въпроса със заместник  Wink Имам и наблюдения дори кой, но да не раздувам непроверена информация...

# 461
Кажи ни дееееее Sad

# 462
На този етап ще излезе като махленска клюка, а реалната ситуация е такава, че наблюденията може да са субективни и изобщо да не съм права.
Все пак си оставам сигурна, че няма да намаляват капацитета на репродуктивния отдел и са се погрижили за всичко.

# 463
  • София
Те такива непроверени клюки се оказват най-точни.
Кажи дееееее

# 464
  • София
Кажи, кажи, сега ни чопли отвътре Simple Smile няма да спим Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт