Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 56 015
  • 746
  •   1
Отговори
# 480
Много ви благодаря, момичета! Разяснихте ми ситуацията много добре. Моят резерв няма да позволи да се мотам толкова време за първичен преглед и после другите неща. Или ще се насочвам към Турция, или ще остана сега при настоящата ми лекарка. Аз съм в момента в стимулация и обмислям варианти и план за действие. А от прегледа днес ще стане ясно изобщо колко яйцеклетки мога да изцедя. Трети опит ми е. Просто съм много, много притисната от времето вече, ако не съм изпуснала влака все още.
Пожелавам ви късмет, хубави ембриончета и успешен финал!  bouquet

# 481
Клерче, много силно стиснати палчета! Praynig Hug
Тъкмо влизам в клиниката, дано се случи чудо и стартирам  Praynig

# 482
Много ви благодаря, момичета! Разяснихте ми ситуацията много добре. Моят резерв няма да позволи да се мотам толкова време за първичен преглед и после другите неща. Или ще се насочвам към Турция, или ще остана сега при настоящата ми лекарка. Аз съм в момента в стимулация и обмислям варианти и план за действие. А от прегледа днес ще стане ясно изобщо колко яйцеклетки мога да изцедя. Трети опит ми е. Просто съм много, много притисната от времето вече, ако не съм изпуснала влака все още.
Пожелавам ви късмет, хубави ембриончета и успешен финал!  bouquet
Аз лично бих избрала Турция. Ако имаш времевата и финансовата възможност. Успех сега Hug

# 483
Ако имаш време, иначе е по-евтино.

# 484
Е, с хотел, пътни и т.н. не ми се вярва да е по-евтино newsm78

# 485
Много е поевтинял живота.

# 486
Една приятелка беше наскоро в Мемориъл. Опитът и с престоя излезе около 8хил, отделен е фактът, че е изключително разочарована. А ако приемем, че тук може да се ползва и фондът.. определено тр да имаш пари, за да отидеш в Турция.

# 487
Да де, и аз това имах предвид. Някак си ми се вижда абсурдно в Турция да излезе по-евтино Rolling Eyes

# 488
Наистина ли смятате, че Турция е по-добрия вариант? Аз много се чудя, дали да не опитам успоредно и там. Няколко щастливи случаи вече чух там и се замислих сериозно. Така и така съм се отказала от фонда и мога да си позволя да отсъствам.

МЦ след биопсията ми продължава, да е доста тъмен Rolling Eyes вече трети ден. Дали е нормално това?

# 489
  • София
Здравейте  bouquet.
Излязоха ми и кръвните имунологични. Всичко е наред. Потвърдиха имунологичната биопсия. Нямам никакви отклонения - и НК клетки и НКТ и антифосфолипидни и другите не се сещам анти какми бяха  Crazy  newsm68
Задържаният фоликул се е разкарал yes
Летя в облаците  smile3535
Стартираме с Бемфола  Praynig. Кажете по една тихичка молитва за мен  Praynig.

# 490
Мила Зазу, от цялото си сърце се моля за теб  Hug

Тара, стартирахте ли?

# 491
Аз не говоря от име на приятелки.

# 492
Наистина ли смятате, че Турция е по-добрия вариант? Аз много се чудя
И аз много се чудя за Турция. Много е важно да се преценят кои са силните страни на клиниката и дали могат да предложат по-различен подход спрямо съответният проблем. За мъжки фактор са изключително добри и много успешни, но за ендометриоза сякаш прилагат стандартния подход. Проучи плюсовете и минусите спрямо конкретния проблем, който имате да преодолявате и предполагам, че ще ти се избистри решението.

# 493
Не е коректно да обсъждаме Турция в тази тема.Ако има интерес по-добре някой да направи тема Турция или България бързи въпроси има за какво да се поспори.
 Надежда е най-доброто за България в момента, за по нататък не знам, защото настъпват големи промени на пазара на медуслуги у нас и много клиники, които направиха имена, вече работят за пари, ще бъдат принудени да променят финансовата си политика към пациента, за да не изостават.

Последна редакция: пт, 22 апр 2016, 10:19 от Анонимен

# 494
Не е коректно да обсъждаме Турция в тази тема.
Така е. Аз 2 пъти писах и трих преди да пусна горният пост и имах същите колебания.

А какво по-точно искаш да кажеш с "настъпват големи промени на пазара на мед услуги у нас"? Може и на лични, че доста асоциации събуди в мен и да не разводнявам излишно темата.

Общи условия

Активация на акаунт