Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 926
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Зазу,трябва да уведомиш лекарят назначил Бемфола за нетърпимото главоболие.На мен заради него док ми спря зарзио.

# 601
  • В сърцето на любимия човек
Първоначалният имунологичен пакет е 265лв (на мен ми включиха още нещо и беше 295лв). След това се следят само определени клетки/молекули.

# 602
Момичета. след лапаро и хистеро има ли промяна в цикъла след тях?

# 603
Първоначалният имунологичен пакет е 265лв (на мен ми включиха още нещо и беше 295лв). След това се следят само определени клетки/молекули.

пънче-мъниче аз правих първоначалния пакет и всичко е в нормите само тези NKT клетки бяха леко завишени. След празниците, ще започвам стимулация и се чудя дали да пусна контрола на тях. Д-р Стаменов ми каза, че не са чак толкова високи, но ако искам да я направя. За това се интересувам дали някоя от вас е правила само тях и каква е цената.   

# 604
Аз пуснах контрола на целия имунологичен пакет в първите дни от стимулацията, след това имунолозите назначиха контрола на НК клетките и С-комплементи при положителен тест. Всичко беше в норма и от тогава следя само плацентарни молекули.
Честно казано не помня колко платихме за контролата на НК и С-комплементи, защото покрай тази имунология цифрите са ....  ooooh!

# 605
Аз пуснах контрола на целия имунологичен пакет в първите дни от стимулацията, след това имунолозите назначиха контрола на НК клетките и С-комплементи при положителен тест. Всичко беше в норма и от тогава следя само плацентарни молекули.
Честно казано не помня колко платихме за контролата на НК и С-комплементи, защото покрай тази имунология цифрите са ....  ooooh!

Благодаря!  bouquet Точно заради ЦИФРИТЕ искам да бъда подготвена, но не можем винаги да сме  newsm78

# 606
# 607
И така да се отчета Simple Smile. Говорих с имунолозите и те казаха, че е желателно да направя контрола на NK клетки(те включвали и трита компонента) преди процедура и цената е 130 лв.

# 608
Уважаеми пациенти и посетители на болница "Надежда",

Във връзка с наближаващите Великденски празници работният процес в болница "Надежда" ще бъде организиран по следния начин:
Медицински център „Надежда репродуктив – София“ (сектор Асистирана репродукция) ще работи с променен график, както следва:

На 29 април д-р Цветков ще преглежда и пациентите на д-р Персенска и д-р Шефкетова.
На 2 май д-р Персенска ще преглежда и пациентите на д-р Шефкетова и д-р Цветков.
На 6 май д-р Шефкетова ще преглежда и пациентите на д-р Персенска и д-р Цветков.
Работното време на Манипулационната от 29 април до 2 май включително, както и от 6 до 8 май включително ще бъде от 11:30 ч. до 17:00 ч.

# 609
  • София
а стаменов хич изобщо не го споменават  newsm78
чудя се дали изобщо да се занимавам аз или да взема да си дам малко почивка тоя месец.

# 610
Мдааа и на мен ми направи това впечатление, може би изобщо няма да е там.
Или пък ще е там всичките дни newsm78

# 611
Вземи си почини, Бамба, отпусни си един месец душицата.
А и докитата след почивни дни са по-ползотворни и адекватни.
До сега не съм го казвала, но ние нарочно планирахме старта на процедурата веднага след летния им отпуск.
И ако някой е забелязал, в тема за забременели след инвитро най-много бебета се чакат през юни и юли, такава е поне тенденцията според мен и то не само за тази година. Една от причините, които съм си измислила за тази статистика е именно отпуските на лекарите и процедурите, които стартират след тях.

# 612
  • София
след месец и половина ставам на 43, няма време да се дреме   Rolling Eyes

то и пътуване планираме и през великден и следващата седмица.
та освен всичко се надявам да се вмъкна в работните дни  Crazy

# 613
  • гр. София
Винаги по такива празници Стаменов е там и преглежда, даже на Гергьовден две години пункции ми е правил рано сутринта, та може и затова да не споменават за неговите пациенти нищо.

# 614
Мохини - октомври и ноември също се очакват доста бебчета  Whistling Те пък са направени след зимната отпуска  Wink

Бамба - нищо не пречи да видиш има ли някой на 8-ми ден и ще го бъде ли и така да прецениш, ти поне добре си таймираш овулацията  Peace

Общи условия

Активация на акаунт