Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 936
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
Тара, според мен още няколко часа без АБ не е фатално. на твое място бих го започнала след вземането на кръв утре

# 586
Някой да е изследвал имунология, докато е пил антибиотик?
Имунолозите ми казаха, че антибиотика не влияе, но успях да ги вбеся, затова ще ми е полезно и вашето мнение.
Чакам Цветков да обсъдя резултата за листериозата, ако даде зелена светлина,  започвам АБ, но утре в 9:00 ще пускам имунологични. Опитах се да се преборя да ми вземат кръв днес, за да започна антибиотика, но категорично ме изпъдиха, като казаха, че няма да окаже влияние.
   АЗ пусках докато бях на антибиотик и всичко си ми беше в норма.

# 587
Така ще направя, момичета  Peace
Консултирах се с проф.Христова-завеждащ микроб.лаборатория в НЦЗПБ - много мила жена, прие ме без предварително записан час, обясни ми, че няма смисъл сега да правя повторно изследване, най-вероятно съм се срещнала с листериозата и организма ми ще се пребори напълно, ако нещо не компрометира имунитета ми, но предвид това, че ми предстои трансфер- даде ми Оспамокс за 9 дни.
Коментирах с Цветков- каза, че мога да го пия.
С имунолозите обаче не се преборих- скараха ми се, че не съм пускала контрола на клетките от миналата година, обясних им за антибиотика, но не пожелаха да ми вземат кръв днес, така че ще чакам до утре.

# 588
Тара, много се радвам, че си намерила кой да ти изпише АБ.
А имаш ли проблем с клетките или просто на някакъв период трябва да се пускат отново изследвания? честно си признавам, че имунолозите в Надежда не ми вдъхнаха доверие и засега няма да спазя препоръката да правим крос-мач тест..... обаче ако пък забременея и стигна пак до тях.. тези плацентрани молекули АГ-то ли ги назначава?

# 589
Ели, големи гимнастики при теб бе душо. Да се чуди човек как си износила и родила дете  Thinking

# 590
  • София
Ели, аз също съм скептична за този крос мач тест. И на нас ни го препоръчаха на по-късен етап.

# 591
Ели, имах завишени Б клетки с 4%- отговарят за авто антителата. Заради тях ми назначиха Октагам 5 гр 7 дни преди трансфер.
Не са ми казвали, че е нужно да повтарям, още повече, че съм ги изследвала след неуспешен опит и не знаех кога ще е следващият трансфер.
Утре ще ги пусна, дано са готови в четвъртък, да имам време да реагирам за Октагама, ако се налага.
Реално, какво по-лошо от 5 гр Октагам (а, да- 10 гр  Grinning), можех и без ново изследване да мина, ама от мен да мине, да не се обвинявам после, че в това съм спец  Mr. Green

# 592
Сигме, заради 3 неуспешни опита, но само 1 след раждането, имуноложката каза, че можело да  съм образувала антиспермални антитела срещу ММ заради "дългата бременност" и раждането, защото се било смесило не помня какво мое с какво негово Simple Smile това можело да се случи само след аборт в късна седмица или след раждане. Наистина не ми звучи достоверно и понеже имунологичните резултати са ми повече от добре, колкото и да нямат връзка, смятам да не дълбая повече по темата... в някоя от темите имало такива случаи и при тях имало поредица от спонтанни аборти... обаче имало и жени с поредица от такива аборти, без да имат такива антитела...

ох, Тара, не ти е лесно  Mr. Green хайде дано да излязат до четвъртък  Praynig

Зазу, радвам се, че сме на едно мнение Simple Smile

# 593
Здравейте,нормално ли е на 4 ден от цикъла и 1 от стимулацията Естрадиол <5 ??

# 594
Деспина,
Ако имаш блокираща инжекция: естрадиолът трябва да е < 20. така че <5 е екстра.

# 595
Да с нея съм.Благодаря

# 596
  • София
Момичета, сцепва ме главата от тази Бемфола. Все едно съм с непрекъсната мигрена  Sick.

# 597
Здравейте момичета!
Може ли да ми кажете когато сте в стимулация, лекуващия д-р ли ви проследява или ако той е зает някой друг.  newsm78
И знаете ли кога се прави контрола на NKT клетки и каква им е цената !
Благодаря! Simple Smile

# 598
По принцип лекуващия проследява, но се заместват взаимно, дори и на пункции и на трансфери.
Аз плащам 150лв за пакета Нк, НКТ, супресори. Но може да има вариант и само за НКТ.

# 599
По принцип лекуващия проследява, но се заместват взаимно, дори и на пункции и на трансфери.
Аз плащам 150лв за пакета Нк, НКТ, супресори. Но може да има вариант и само за НКТ.
Благодаря ти много Шакира Simple Smile. Утре мисля да се обадя до имунологията за консултация и ако трябва да си запазя час.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт