Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 938
  • 746
  •   1
Отговори
# 570
Мерси, Кристи.  Hug

# 571
Момичета, колко струваха имунологичните, но само клетките, без антителата?
Нямаше значение дали са на гладно, нали?

Последна редакция: пн, 25 апр 2016, 10:39 от та.ра

# 572
  • София
Та-ра, на мен ми казаха, че 130 лв. са само клетките и по 40 лв. са всеки от телата  Peace.
Lightworker, мен също ме боли зверски главата от Бемфолата, а с Менопура нямах такива проблеми  newsm78. Направо е като мигренозно главоболие. Мерих кръвно, перфектно е. Не е от него. Определено е от инжекциите.

# 573
За имунологичните не е нужно да е на гладно Simple Smile

# 574
За имунологичните не е нужно да е на гладно Simple Smile

А проблем ли ще е ако си в МЦ?

# 575
Само в петък ли взимат кръв за изследване в Центъра по паразитни? Може ли на друго място, че там ми е много далече, пък и петък го изпуснах... И колко струва? Blush

# 576
  • В сърцето на любимия човек
Само в петък ли взимат кръв за изследване в Центъра по паразитни? Може ли на друго място, че там ми е много далече, пък и петък го изпуснах... И колко струва? Blush
Не, всеки ден, но пробите се обработват всеки четвъртък и резултатите излизат всеки петък.

# 577
Благодаря, Пънче, а какво точно да изследвам? Освен листериоза има ли смисъл друго, след като нямам животни?

# 578
Не съм Пънчето, но да кажа Mr. Green - аз си изследвах и Токсоплазмоза. Нямам котка, но то може да се прихване и от недобре измити листни зеленчуци, месо алангле (което аз обичам). Не е супер необходимо изследване, но аз съм параноя малко. Става и с една проба само да им занесеш, взета в друга лаборатория - 1мл серум им беше достатъчен, споделят си го между двата кабинета, но най-добре звънни по телефона да питаш. А също май не р зле Цитомегаловирус да се тества, него обаче го правели в другата им сграда някъде до затвора и предпочетох да го пусна в обикновена лаборатория, вместо да се разхождам до още едно място.

# 579
Хаха, благодаря и на теб Simple Smile

# 580
Някой да е изследвал имунология, докато е пил антибиотик?
Имунолозите ми казаха, че антибиотика не влияе, но успях да ги вбеся, затова ще ми е полезно и вашето мнение.
Чакам Цветков да обсъдя резултата за листериозата, ако даде зелена светлина,  започвам АБ, но утре в 9:00 ще пускам имунологични. Опитах се да се преборя да ми вземат кръв днес, за да започна антибиотика, но категорично ме изпъдиха, като казаха, че няма да окаже влияние.

# 581
  • В сърцето на любимия човек
Аз - взеха ми кръв, ама беше за плацентарни молекули. За другата имунология не знам и не разбирам  Rolling Eyes

# 582
Не може ли да почнеш антибиотика след даването на кръв за имунологични?
Когато ги правих, бях пила антибиотик преди месец. Доста се позачудиха дали няма да окаже ефект.
Все пак пуснах и всичко е в референтни граници, дано не е благодарение на пития антибиотик:-)

# 583
Мен ме питаха дали съм пила антибиотици последните няколко дни, когато пусках изследвания. Защо питат ако няма значение?
Защо не искат днес да ти вземат кръв, Тара? Ама че са и те Rolling Eyes

# 584
мен първия път също ме бяха питали дали до преди 10 дена съм пила антибиотик newsm78

Общи условия

Активация на акаунт