Пациентки на ЦРЗ Надежда - тема 50

• 55 901
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Е не така. Надявам се нашите да са направени през Великденско-Гергьовденската отпуска  Wink.

# 616
  • София
моето дете е произведено между февруари и юни някъде, не знам точно кое от всичките е.
бъдещото го произвеждаме от септември.
имала съм опити  или тестове по всевъзможни празници, благовещения, коледи,великден, преди и след отпуски.
та хич не вярвам нито в празнични чудеса, нито в подобни работи.
гледам да се наместя с някой трансфер преди пенсия все пак  Crazy

# 617
гледам да се наместя с някой трансфер преди пенсия все пак  Crazy
Joy искрено ме разсмя
Електра, Шефкетова ще вземе материал за биопсията  Peace
Аз вече съм на Гонал 350, стискам си палци да не направя хиперстимулация  Whistling Днес ми е 5 ден от стимулацията, нещо бавно се движат фоликулите, може би от блокажа...
Започнах антибиотик и полижинакс, уж превантивно за гъби, но каквото и да направя- гъбите са ми задължителни с антибиотика  ooooh!
И ме гложди една мисъл- тоя Оспамокс дали не е слабичък за листериозата... Аугментин може да е по-добрия вариант...  Утре може да си сверя часовника с НЦЗПБ.
Ох, нямам мира... Mr. Green

# 618
Тара Hug
Като те чета си същата като мен. Ако не се притеснявам за "това", ще се притеснявам за онова" Mr. Green
Аз не бих се съмнявала в антибиотика, нали беше споменала, че някаква професорка ти ги е изписала, там нали нон стоп с това се занимават, вярвай в тях Peace
За гъбите не се притеснявай, няма да хванеш.
Мисля, че всичко при теб ще се нареди, както става при мен. Само дето излишно се стресираме, а нали трябва да сме спокойни. Понякога ми се иска да съм "перде" и от нищо да не се трогвам Laughing

# 619
Тара, много стиснати палци, всичко ще се нареди, ще видиш  Hug
Зазу, как е главата?

# 620

Аз вече съм на Гонал 350, стискам си палци да не направя хиперстимулация  Whistling Днес ми е 5 ден от стимулацията, нещо бавно се движат фоликулите, може би от блокажа...

Тара, не се притеснявай за това. Норпролака върши чудеса! С 35 извадени Я имах болки след трансфера и леко подуване на корема. В сравнение с вливките в Щерев и кошмара там... Свиркай си! Дано събереш богата и качествена реколта!  Hug Hug Hug

# 621
а стаменов хич изобщо не го споменават  newsm78
чудя се дали изобщо да се занимавам аз или да взема да си дам малко почивка тоя месец.
Според мен просто ще е там Mr. Green Преди две години на Гергьовден лапаро и хистеро ми прави човека Joy

# 622
Уважаеми пациенти и посетители на болница "Надежда",

Във връзка с наближаващите Великденски празници работният процес в болница "Надежда" ще бъде организиран по следния начин:
Медицински център „Надежда репродуктив – София“ (сектор Асистирана репродукция) ще работи с променен график, както следва:

На 29 април д-р Цветков ще преглежда и пациентите на д-р Персенска и д-р Шефкетова.
На 2 май д-р Персенска ще преглежда и пациентите на д-р Шефкетова и д-р Цветков.
На 6 май д-р Шефкетова ще преглежда и пациентите на д-р Персенска и д-р Цветков.
Работното време на Манипулационната от 29 април до 2 май включително, както и от 6 до 8 май включително ще бъде от 11:30 ч. до 17:00 ч.
Как точно да го разбираме това - че тези доктори ще се заместват в тези дни и ще си бъдат на работа през почивните дни или ще почиват през всичките почивни дни и ще работят само на упоменатите по-горе дни?  newsm78

# 623
Останалите дни са си работни и би трябвало да са си на работа всички, тук са упоменати почивните дни кой ще е дежурен, всеки е взел по едно дежурство в празничен ден

# 624
Момичета,колко време се пият Достинекс и Медрол?

# 625
  • София/Стара Загора
Момичета,колко време се пият Достинекс и Медрол?

Лекарят ти преценява, според ситуацията

# 626
Записвам се и аз да следя темата.
Днес попълних онлайн въпросника и чакам обаждане в скоро време Simple Smile
Ние сме с мъжки фактор, с диагноза олигоастенотератозооспермия III-та степен. Казаха, че единствено ин витро процедурата е за нас.
Таааа, бихте ли ми казали след обаждането от клиниката, ще ми кажат точна дата и час за първоначален преглед ли? Ако тази дата не ме устройва, мога ли да я променя с друга?
Желая успех и късмет на всички Simple Smile

# 627
Cassablanka, първото нещо, което ще кажа е, че ако до няколко месеца нямаш обаждане, е добре да провериш дали са ти получили заявката. Всъщност, добре е да провериш отсега, а след това се настрой за известно чакане. След това се настрой за обаждане с думите "прегледът ще ви е след 6 месеца, 18 дни и 3 часа" Примерно Mr. Green Ако не ти е удобно, принципно можеш да смениш дата и час, но не те съветвам - при това положение може да се наложи да чакаш още повече.

# 628
Благодаря ви за успокоението, момичета  Hug
Днес се чувствам толкова спокойна и добре, отдъхнах си за пръв път от много седмици- тъкмо се зарадвах, че естрадиола е достатъчно ниско, за да започнем и това с листериозата ме извади тотално извън релси.
Но вече се чувствам доста добре  Hug

# 629
А някой знаели колко трябва да е естрадиола  за да се започне стимулация по дълъг протокол  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт