Нашите second hand находки - тема 33

• 172 830
  • 754
  •   1
Отговори
# 195
Да ви кажа момичета в последно време и аз спрях да ходя из магазините, точно заради лошото отношение и обстановка вътре. Липсва ми ровенето, но просто преминах към онлайн магазините за втора употреба. А и алергия към прах развих и настава кошмар в тези магазини  Shocked Sick

# 196
  • Sofia
Аз вчера случайно посетих магазин от веригата Мъпед Маг, намиращ се на бул. Стамболийски,малко след сградата на Върховния административен съд.
 Нещо не мога да се ориентирам къде се намира....

# 197
По въпроса с Мъпетите да се изкажа...  Grinning
Персонала се инструктира още при постъпване на работа,че клиента винаги е прав и най-важно е да му се помогне с избора и да получи добро отношение,независимо дали ще купи или не.
Както обикновено има едно голямо НО..Работиш 6 дни по 10 часа и половина (когато магазините се зареждат стават 12+),седиш цял ден на крак,нямаш право да говориш по телефона,нямаш право да си покажеш носа от магазина (освен,ако не е по време на почивката) , независимо дали  ти се налага да отидеш до аптека или да пиеш вода.И куп други "екстри" и всичко това за заплата близка до минималната и некоректни осигоровки...Замислете се кой ще отиде на тези условия?! Вече няма подбор на персонала,който отиде е нает,логично нивото да е  такова...През времето,когато работех там съм виждала момичета да не могат да сметнат 2+2 и такива,които смятат колко ресто да върнат с калкулатор...За касовите бонове няма какво да се коментира всичко си е от ясно по-ясно...
Докато не престанат да бъдат толкова алчни и не въведат по-добри или поне нормални условия на работа,свестните хора няма да се задържат там...

И  понеже се разписах събота минах през ЗЗ Пиротска,беше,ами зле..Блузки с лекета,износени,скъсани и това седмица след зареждането..Минах и през бившия Ибришим очаквайки ново зареждане,но нямаше,битовото е на добра цена в момента около 3лв/кг,обувки-4кг.  Whistling

# 198
Тези наглеци собственици на ММ имат изисквания към персонала все едно са бутик. #Cussing out
Нека някой работещ там или бивш служител се обади на инспекцията по труда и в НАП.Ето пишещите тук служителки са грамотни момичета.Чужденци ли са собствениците?

# 199
  • София
Да, собствениците са турци.

# 200
  • Русе
Е, да, но не са чужденци. Имах добри находки от ММ, но в града, където живея го затвориха още през есента.

Аз днес си купих два такива органайзера за 7 лв. Отдавна си търся
Скрит текст:

# 201
Собствениците на ММ дали са чисти турци или ''наши'' турци са свръх нагли!Заслужават здраво да ги хванат нападжиите,да им стоят няколко дни в магазините и да следят,когато всичко се маркира.После айде откакто работят магазините да сравнят оборотите и да си платят всичко до стотинка!!!Маниите не си позволяват никакви волности.Същото беше и в маниер за краткото им време в София.

# 202
Собствениците на ММ дали са чисти турци или ''наши'' турци са свръх нагли!Заслужават здраво да ги хванат нападжиите,да им стоят няколко дни в магазините и да следят,когато всичко се маркира.После айде откакто работят магазините да сравнят оборотите и да си платят всичко до стотинка!!!Маниите не си позволяват никакви волности.Същото беше и в маниер за краткото им време в София.
Гнусно, мръсно, с неприятно отмошение към клиента,  не дават бонче, нито торбички.... липса на читави огледала/ пробни... Забелязахте ли че явно са ги захапали за обувките, които предлагат- оня денс е засилих да разглеждам и... оп  Shockedняма обувки на обичайните щендери. А за да се изложат в търговска зала е задължително насличето на разрешително и т.н. Ами да ги погват- айде има откъде другаде да се пазари парцалак Simple Smile

# 203
  • Русе
За обувките явно по всички магазини правят проверки, не само в ММ. Масово ги изпокриха.

# 204
  • София
Главните собственици на ММ са във Варна и имат магазини там и 1-2 в София , другите са дадени на франчайз и нивото им е тотално свалено,прави сте за това. Мм магазините във Варна са страхотни. Който има мнение може да потвърди - светли , чисти , просторни ..

# 205
  • Sofia
За обувките явно по всички магазини правят проверки, не само в ММ. Масово ги изпокриха.
В София не са изпокрити,навсякъде ги има ...макар по-добре да ги няма ooooh!

# 206
Е, да, но не са чужденци. Имах добри находки от ММ, но в града, където живея го затвориха още през есента.

Аз днес си купих два такива органайзера за 7 лв. Отдавна си търся
Скрит текст:
И аз имам такъв органайзер,чудесна работа ми върши-побирам си голяма част от обувките и маратонките.

# 207
Да ви кажа момичета в последно време и аз спрях да ходя из магазините, точно заради лошото отношение и обстановка вътре. Липсва ми ровенето, но просто преминах към онлайн магазините за втора употреба. А и алергия към прах развих и настава кошмар в тези магазини  Shocked Sick
Здравейте. Кои са тези онлайн магазини?  bouquet

# 208
  • о`майна лунна нощ е
Търся такъв тип яке -
Скрит текст:
Не държа на марката, но все пак предпочитам да е утвърдена в спортното облекло, защото знаят какво да пускат на пазара. Основните характеристики са дишащата кройка /особено на гърба/ и материя, светлоотразителните елементи, екстра е качулката.
Това, което показвам на снимките е в общи линии идеалният вариант и има почти всичко, което искам. Но не предлагат моя размер /М/ и не мога да го купя.

Ще съм страшно благодарна, ако засечете някъде из он-лайн магазините нещо такова и ми пишете ЛС или тук, за да разгледам. По секънд хенд бутиците трудно се намират такива спортни стоки. Има си стандартните тениски, долнища .. Но якетата много куцат като зареждане. В Манията излизат от време на време, но все нещо не им е както трябва и не мога да направя компромис.

# 209
Здравейте. Кои са тези онлайн магазини?  bouquet

https://remix.bg/
http://katonovi.com/bg
За други не се сещам сега.

Общи условия

Активация на акаунт