Нашите second hand находки - тема 33

• 172 368
  • 754
  •   1
Отговори
# 30
  • София
аз пък втора чанта ще връщам на Ремикса
на снимките едно, иначе гола вода
за миризмата да не говорим
особено едната, гледам че след мен пак я върнаха и най-смешното беше че я публикуваха пак в сайта с по-висока цена Joy Joy Joy

# 31
  • София
аз вече 4 чанти имам от ремикс, както и една раница, нямам забележки. На едната само цвета й не си личеше много на снимката, уж кремаво бежов, а то с розов оттенък, но е добре иначе...
Само една блуза имам оттам, която се оказа раздърпана и къса. Ама за 2-3лв не ми се връщаше.

# 32
  • София/Севлиево
Аз пък се надявам все пак поръчката ми да дойде до утре.Нали живея суперблизо до офиса им, пише че е обработена,но няколко пъти звъня да се доуточним и все няма свободен оператор...

# 33
  • София
Да,да чакай ти.... След като ти даде в техния сайт,че е изпратена смятай още 3 дни... Днес проверих в сайта на Спиди и чакам да дойде днес,ама ще си чакам само.... Планувана доставка ми изписва за утре,което е повече от малоумно... И после как да ползвам Спиди.... Утре трябва да излизам и по закон ще звънне куриера точно тогава... Само заради Спиди могат да ме откажат да поръчвам....

# 34
Спиди пращат смс, и винаги можеш да се обадиш на националния телефон и да отложиш доставката за друг ден, или дори да кажеш че ще си я вземеш от офиса им...Не съм пазарувала от Ремикс, но от други сайтове със Спиди винаги така е било

# 35
Аз винаги получавам смс от предният ден за следващият с телефон за пренасочване или други подробности. Laughing

# 36
  • София
Знам,че мога да я пренасоча и т.н.... Вчера получих смс,а пратката ще е утре тук.... Аз преди време имах главоболия с тях и не съм им фен... Ако беше Еконт досега щях да съм забравила,че съм я взела.... Идеята ми беше,че става бавно с тях....

# 37
Не мога да отворя страницата на ЗигЗаг, от петък каква е цената дали знаете  newsm78

И мен в последно време доста ме дразнят с високи цени на предлаганите парцалаци  #Cussing out
Обикновено чакам последната седмица и  дните преди новото зареждане когато цената е смешна и все намирам нещо прилично и тогава взимам иначе да ме прощават с цени от 26/27лв.кг  #2gunfire

И аз съм с  този метод,само че при нас взеха да прекаляват  много с цените.В първия ден от "новата стока" цените стигат и до 35-36 лв на кг.,което си  загуба на време да обикаляш и да търсиш нещо хубаво.Веригата е EUROSTORE ,а когато отвориха преди 5-6 години имаха супер прилични цени.

# 38
Здравейте,
тъй като нямам опит с пазаруването от магазина втора употреба. Искам да питам за дамска чанта 60 лв. от естествена кожа много скъпо ли е? Rolling Eyes

# 39
  • София/Севлиево
Да, точно в събота ми се падаше да я донеста, но след като най-накрая успях да се свържа с тях се уговорихме да е в понеделник след 9 сутринта.С Еконт наистина става от днес за утре.А с другите винаги се чака повече , хубаво е че пращат смс или залепят бележка на вратата,но ако работеха и по-бързо щеше да е още по-добре...

# 40
Явно е особеност на местоположението ти, аз винаги получавам всичко на следващия ден, независимо от куриера или изпращача

# 41
  • София/Севлиево
Незнам, офисът и склада им май бяха до мол Парадайз, аз живея на 15 мин. оттам с кола,но на идея си нямам дали оказва някакво влияние.

# 42
  • София
Ами те Ремикс са в София, а и аз получавам чак на третия ден.

Адриа, зависи от чантата. Ако е в добро състояние, качествена и съм сигурна, че точно такава искам бих ги дала.

# 43
Аз не
Поръчах си от вивре две чанти, за 200 лева общо...нови, кожени...с търсене и на други места се намират нови...60 лв за втора употреба-мерси  Stop

# 44
Благодара за отговорите Simple Smile bouquet

Общи условия

Активация на акаунт