Нашите second hand находки - тема 33

• 172 365
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Незнам, офисът и склада им май бяха до мол Парадайз, аз живея на 15 мин. оттам с кола,но на идея си нямам дали оказва някакво влияние.
А защо направо не отидеш да си вземеш нещата от офиса им, щом ти е близо? Аз бях пращала сина ми там и никакъв проблем нямаше Simple Smile

# 46
Незнам, офисът и склада им май бяха до мол Парадайз, аз живея на 15 мин. оттам с кола,но на идея си нямам дали оказва някакво влияние.
А защо направо не отидеш да си вземеш нещата от офиса им, щом ти е близо? Аз бях пращала сина ми там и никакъв проблем нямаше Simple Smile

Вече не може да се взимат от офиса на Ремикс.
Преместиха се някъде в Горублене и само изпращат.

# 47
  • София

Вече не може да се взимат от офиса на Ремикс.
Преместиха се някъде в Горублене и само изпращат.
Ахаа...ето защо може би и се бави толкова доставката  Thinking

# 48
Момичета, четох по-нагоре, че се възмущавате от доставките по Спиди от Ремикс. В случая обаче, Спиди нямат нищо общо. Спиди имат договор с Ремикс за изпращане на поръчки до техни клиенти с ОБИКНОВЕНА ДОСТАВКА, която е на цена 3,80. Туткането е в Ремикс. Следете си поръчките  от заявяването до обработването и изпращането на поръчката колко време минава. От момента, в който статуса е изпратена - стоката по Спиди с обикновената поръчка идва не на другия ден, а на по другия.
И накрая - не забравяйте, че имате и опция за ЕКСПРЕСНА ДОСТАВКА, която е 5,50лв. Разликата с обикновената е 1,70лв. , но поне със сигурност идва на другия ден.

# 49
Здравейте,
тъй като нямам опит с пазаруването от магазина втора употреба. Искам да питам за дамска чанта 60 лв. от естествена кожа много скъпо ли е? Rolling Eyes

Здравей, зависи от мноооого неща, но като цяло е много скъпо 60лв за описаната от теб чанта - може би си заслужава ако е някаква супер марка, доказана на пазара и с етикет или поне да няма никакви следи от употреба ....  newsm78

# 50
  • Най-красивата страна
Имам 3 чанти от естествена кожа от Мъпет маг.Общо за трите съм дала 22лв.

# 51
И на мен ми се сториха доста пари за такава чанта. За това реших да се допитам до вас.  bouquet

# 52
  • София
Еййй, много се ядосах днес . Отивам в ЗЗ , като преди това успях да отворя страницата им и да видя, че цената в момента е 7.99лв. Отивам нахвърлях някакви тениски за децата сносни на 7.99 добре си казвам и хоп отивам да ги меря , цена 9.99 лв. , много се ядосах , хвърлих ги  и си тръгнах.
Сега гледам на страницата имат телефон , ама предполагам някоя продавачка ще ми вдигне и ще ми цъка отсреща  #Cussing out

# 53
Еййй, много се ядосах днес . Отивам в ЗЗ , като преди това успях да отворя страницата им и да видя, че цената в момента е 7.99лв. Отивам нахвърлях някакви тениски за децата сносни на 7.99 добре си казвам и хоп отивам да ги меря , цена 9.99 лв. , много се ядосах , хвърлих ги  и си тръгнах.
Сега гледам на страницата имат телефон , ама предполагам някоя продавачка ще ми вдигне и ще ми цъка отсреща  #Cussing out
Този магазин 33 къде се намира, в София ли е или в друг град?

# 54
# 55
# 56
# 57
Veni35,супер находки!Всичко ми хареса,но сандалките така ме грабнаха,че чак на плаж ми се приходи Simple Smile

# 58
  • Пловдив
veni35, страхотни неща видях  bouquet

# 59
Санналките и на мен много ми харесаха, както и първата чантичка. Честити находки на всички.

Общи условия

Активация на акаунт