Предстои ми инсеминация -тема 22

• 48 136
  • 741
  •   1
Отговори
# 165
Щaстливка , BeceTooo ееееее не търсете симптоми момичета , това е много изнервящо , ето при мене още няма такива само едни тъпи болки в корема и те са съвсем за малко Simple Smile
Ще стискам палци за всички ви  Hug
Аничка всичко ще бъде на ред , виж колко момичета се молим за тебе и твоите точки Simple Smile
Poly84 много искам да ти кажа нещо окуражаващо , но не знам какво . Знам че не е същото но на мене ми подейства много добре новия опит след биохимичната . Така е трябвало да стане но твойто бебче те чака някаде там горе . Моят съвет е да се отърсиш от неуспеха започнеш и  нов опит колкото се може по бързо  Hug Hug Hug

мила така е,но мен ме боли корема все едно ще ми дойде и за това съм се сдухала така,всеки казва,че симптомите са същите,но си ми е напрежение,извинявайте,че ви повтарям едно и също,но вие сте ми спасението Hug

# 166
  • София
Дилек, права си, съгласна съм с теб...

Колко пъти съм имала всички симптоми...за бременност..., всичо, което се сетите, а бременност е нямало..
Всичко е много относително... Confused

# 167
Eee всички сме така, все пак за това сме тук  Hug
Дилек освен в корема (който не го отразявам много,много) имам и леки болки в гърдите откъм мишниците, така беше и миналият път при биохимичната. За това обръщам внимание на тези дреболии, но иначе си права!  newsm03

# 168
Дилек освен в корема (който не го отразявам много,много) имам и леки болки в гърдите откъм мишниците, така беше и миналият път при биохимичната. За това обръщам внимание на тези дреболии, но иначе си права!  newsm03
мила а,корема както преди цикъл ли те е болял?

# 169
мила а,корема както преди цикъл ли те е болял?
Не, то не мога да кача и точно че ме е болял, както каза Дилек тъпи болки, за кратко време (като конвулсии) и леко придърпване.

# 170
благодаря ти,остава да се моля да не са предменструалните болки

# 171
Щaстливка , BeceTooo ееееее не търсете симптоми момичета , това е много изнервящо , ето при мене още няма такива само едни тъпи болки в корема и те са съвсем за малко Simple Smile
Ще стискам палци за всички ви  Hug
Аничка всичко ще бъде на ред , виж колко момичета се молим за тебе и твоите точки Simple Smile
Poly84 много искам да ти кажа нещо окуражаващо , но не знам какво . Знам че не е същото но на мене ми подейства много добре новия опит след биохимичната . Така е трябвало да стане но твойто бебче те чака някаде там горе . Моят съвет е да се отърсиш от неуспеха започнеш и  нов опит колкото се може по бързо  Hug Hug Hug

мила така е,но мен ме боли корема все едно ще ми дойде и за това съм се сдухала така,всеки казва,че симптомите са същите,но си ми е напрежение,извинявайте,че ви повтарям едно и също,но вие сте ми спасението Hug

Корема и мене си ме наболяваше и бях убедена че пак не е станало , и сега от време на време ме боли и бягам в тоалетната да проверя Simple Smile така че има надежда

# 172
Поли, миличка не се трови. Такава болка не се забравя, но винаги има надежда. Бъди силна и кураж

# 173
Дилек, Енджой, благодаря ви! Пожелавам ви  при вас всичко да е наред до  щастливия финал.
Попринцип така ме гласят да мога да започна нов опит до два-три месеца....

# 174
Здравейте, момичета. При мен пак спънки Grinning . Днес си пуснах изследвания на урината-белтък и бактерии. Аман вече...

# 175
Днес 12-ти ден бях на уз
Фоликул едничък 16,5мм утре ще ми бият хориомон и неделя живот и здраве инсеминация,моята лекарка е извън града и друг лекар ще ми прави процедупата. Simple Smile Пак се пада около 40-тия час инсеминацията

# 176
Момичета пак въпрос,сутринта си сложих последното хапче утрогестан и сега нямам за вечерта и утре сутрин,но аз утре сутрин съм на тест,докторката ми беше изписала толкова и те свършиха,та сега се чудя дали да с купя още за днес  утре ,или да изчакам теста и резултата и тогава да го слагам пак евентуално?

# 177
  • София
Здравейте, момичета. При мен пак спънки Grinning . Днес си пуснах изследвания на урината-белтък и бактерии. Аман вече...
Ани, за белтъка не мога да коментирам, не съм имала.
За урината трябва да се изследва стерилна урина. Много често в обикновената урина се появяват бактерии заради това, че не е дадена в стерилна чашка или ако в лабораторията е престояла и не са я почнали да я работят веднага. На мен бактерии всеки път ми излизаха в обикновената урина, а стерилната след това беше все чиста. Докато лаборантката в "Щерев" не ме научи всеки път да давам обикновената урина като стерилна - в стерилна чашка, подмита и средна струя. След това вече никога не съм имала бактерии. Особено ако нямаш завишени левкоцити в урината, почти сигурно бактериите са от замърсена проба.  

Последна редакция: чт, 21 апр 2016, 17:30 от Frida*

# 178
Момичета пак въпрос,сутринта си сложих последното хапче утрогестан и сега нямам за вечерта и утре сутрин,но аз утре сутрин съм на тест,докторката ми беше изписала толкова и те свършиха,та сега се чудя дали да с купя още за днес  утре ,или да изчакам теста и резултата и тогава да го слагам пак евентуално?

Купи си, не го прекъсвай изобщо. Спираш го само при отрицателен резултат. Другият вариант е пиклив тест сега, но аз не бих постъпила така. Според мен си купи сега. Сложи си довечера и утре сутринта и после тест. Успех!

# 179
благодаря ви момичета отивам да го купя,и утре тест сутринтааааа най-после да се успокоя,успех  Poly84 Hug

Общи условия

Активация на акаунт